مواد لازم
بادنجان: پنج عدد قارچ: یك كیلوگرم گوجهفرنگی كوچك: دو عدد كشك: یك پیمانه پیاز: دو عدد سیر: شش حبه روغن: هشت قاشق غذاخوری نعنا خشك: هشت قاشق غذاخوری گـردو: پنج عدد نمك و زردچــوبه: به میزان لازم
طرز تهیه:
بادنجانها را كبابی كرده و درون یك نایلون ضخیم قرار میدهیم تا سرد شوند. بعد پوست آنها را كنده، با گوشتكوب كوبیده یا درون غذاساز ریخته تا كاملا پوره شود.
در تابهای قارچهای ورقه شده را به همراه كمی روغن تفت میدهیم. گوجهفرنگیها را رنده كرده، به بادنجان اضافه نموده و دوباره با غذاساز مواد را پوره میكنیم. پیازها را به صورت خلالی خرد كرده و در روغن سرخ میكنیم، سیرها را هم ریز خرد كرده و به پیاز اضافه میكنیم.
نمك و زردچوبه را افزوده و تفت میدهیم. پوره بادنجان، قارچ و گوجهفرنگی را به پیاز و سیر اضافه كرده و كاملا تفت میدهیم، سپس كشك رقیق را میافزاییم.
نعنا را با روغن كمی تفت داده و به كشك بادنجان اضافه میكنیم. در تابه را گذاشته و اجازه میدهیم دو دقیقه كشك بادنجان روی حرارت بماند، بعد درون ظرف سرو ریخته و با كشك، گردو، نعنا داغ و قارچ تزیین میكنیم.
بازگشت به صفحه نخست