احتمال افزایش قیمت لبنیات


دبیر انجمن تولیدکنندگان فراورده‌های لبنی با اشاره به اینکه هنوز مصوبه‌ای در زمینه تعیین قیمت 1440 تومانی شیر از سوی ستاد تنظیم بازار و هیئت وزیران به این انجمن به صورت مکتوب ابلاغ نشده است، گفت: در صورت تعیین این قیمت برای شیرخام قیمت محصولات لبنی 20.8 درصد افزایش خواهد یافت.

به گزارش لقمه، رضا باکری با اشاره به اینکه در نهایت دولت درباره تعیین قیمت شیرخام تصمیم‌گیری خواهد کرد، افزود: هم‌اکنون قیمت شیرخام 1110 تومان بوده که افزایش این قیمت باعث خواهد شد مابه‌التفاوت آن روی قیمت محصولات لبنی اعمال شود.

وی افزود: تعیین قیمت 1440 تومانی برای شیرخام به معنای افزایش 29.7 درصدی آن خواهد بود که این باعث می‌شود قیمت محصولات لبنی نیز حدود 20.8 درصد افزایش یابد.

وی خاطرنشان کرد: در گزارش چندی پیش انجمن صنایع لبنی نیز اعلام شده بود که به جز شیرخام سایر فاکتورها مانند افزایش هزینه‌های حمل تاثیر 15 درصدی روی قیمت محصولات لبنی گذاشته است.

دبیر انجمن تولیدکنندگان فراورده‌های لبنی در پاسخ به این سوال که آیا بازار کشش افزایش 35 درصدی قیمت لبنیات را خواهد داشت؟ اظهار کرد: به هر حال دولت در این زمینه تصمیم‌گیر بوده و در صورت افزایش قیمت شیرخام افزایش قیمت لبنیات ناگزیر خواهد بود.

او همچنین در پاسخ به این سوال که نظر شما درباره کاهش 42 درصدی مصرف لبنیات در کشور براساس آمار بانک مرکزی چیست؟ گفت: البته در زمینه اعلام این خبر اشتباهی رخ داده است. بانک مرکزی اعلام کرده بعد از اجرای فاز نخست هدفمندی یارانه‌ها مصرف مواد خوراکی خانوار 18 درصد کاهش یافت که 42 درصد از این کاهش معادل 7.5 درصد مربوط به شیر و لبنیات بوده است. بنابراین اعلام کاهش 42 درصدی مصرف لبنیات درست نیست.

باکری گفت: صنعت لبنیات هرگاه در بازار داخلی با کمبود مصرف مواجه شده رو به صادرات آورده تا از این طریق بتواند کسری خود را جبران کند.

وی با بیان اینکه دامداران نیز بنگاههای تولیدی هستند که مشکلات خاص خود را دارند، گفت: در نهایت کارگروه ستاد تنظیم بازار تصمیم خواهد گرفت که چطور از دامداران حمایت کند. در ماه‌های پایانی سال قبل با اختصاص 300 میلیارد تومان جلوی افزایش قیمت شیرخام گرفته شد. حال باید دید امسال وضعیت چگونه خواهد بود.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6789 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۹ ارديبهشت بازدید: 2493 ساعت: 11:14 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
2 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
3 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
4 ۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
5 چرا مصرف زیاد دارچین خطرناک است؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۹ ارديبهشت
6 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
7 توصیه‌های غذایی در مسافرت ۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
8 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
9 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
10 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
11 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای آماده و کنسروی برای بیماران فشار خونی «سم» است یک متخصص تغذیه گفت: تمام مواد غذایی فرآوری شده مان...

  اختلالات خوردن کدامند پایگاه خبری لقمه: اختلالات خوردن دسته‌ای از اختلال...

  با فلفل سیاه و سیر، کلسترول را از بین ببرید متخصص طب سنتی گفت: با مصرف سیر، فلفل سیاه، آلبالو،...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

هر قرص را چه موقع باید خورد؟ بسیاری از ما مجبوریم برای پیشگیری یا درمان خود هر روز دارو بخوریم اما آیا می‌دانید هر دارویی را باید در زمان مناسبش در روز مصرف كرد؟ تحقیقات نشان داده خوردن داروها در زمان نادرست نه تنها اثر آنها را كم می‌كند بلكه در بعضی موارد ممكن است برای بدن مضر باشد. برای مثال خوردن داروهایی مانند داروی درمان آرتروز، پوكی استخوان یا سوزش معده در زمان مناسب می‌تواند تاثیر شگفت‌انگیزی روی میزان اثر آنها داشته باشد و زمان بهبود شما را به‌طور چشمگیری كاهش دهد.
خواص درمانی عسل‌های گیاهی در فصل سرما عسل در بسیاری از كشورهای جهان با نام طلای طبیعی معروف است. درحقیقت این خواص درمانی كم‌نظیر و شفابخش عسل‌ و انواع مختلف آن است كه موجب شده این ماده طبیعی این‌چنین مورد توجه بسیاری از مردم و پزشكان طب سنتی و مدرن در جهان قرار بگیرد. آنتی‌باكتری‌های موجود در انواع مختلف عسل‌های گیاهی موجب می‌شود تا این محصول طبیعی یكی از بهترین داروهای طبیعی و موثر در درمان برخی از بیماری‌ها و اختلال‌های جسمی و روحی در انسان باشد.
با این نوشیدنی های معجزه آسا شکم خود را تا عید نوروز کوچک کنید چند نوشیدنی که به شما کمک می کنند سریع تر وزن خود را از دست بدهید.
ماکارونی و برنج کلسترول را بالا میبرند بعضی ازافرادکه ازکلسترول بالا رنج می برند ، روش هایی راجستجـــــومی نمایندکه بتــــــوانند بر اساس آنها میزان کلسترول LDL خودراکاهش دهندواین امرتنها ازطریق تنظیم یک رژیم غذایی مناســـــب تحقق می یابد . در ادامه به بحث درموردبرنامه های غذایی مختلف می پردازیم که میتواننددرکاهش کلسترول LDL نقش داشته باشند .