افزایش طول عمر انسان با این باکتری مفید


عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور با اشاره به اهمیت مصرف پروبیوتیک ها و اثر آن در سلامتی افراد، از نقش این باکتری مفید در افزایش طول عمر خبر داد.

به گزارش لقمه، خدیجه رحمانی گفت:«پروبیوتیک ها ارگانیسم های زنده غیربیماری زای موجود در برخی از غذاها هستند که بایستی در مقادیر کافی مصرف شوند تا اثرات مطلوب خود را بر جای بگذارند و مقدار مورد نیاز آن در بدن هر فردی متفاوت است و با توجه به نوع بیماری و مراحل آن، مقدار مصرف این باکتری متفاوت است.»


وی ادامه داد:«پروبیوتیک ها تقریبا در تمام مواد غذایی موجود است اما تعداد این باکتری های مفید باید به اندازه ای باشد تا اثرات مفید داشته باشند و مواد غذایی تخمیری حاوی پروبیوتیک ها هستند به خصوص لبنیاتی مثل ماست و کفیر که به طور طبیعی شامل این باکتری های مفید برای بدن هستند.»


رحمانی تاکید کرد:«فواید پروبیوتیک ها و اثرات مهمی که بر سلامت بدن بر جای می گذارند تا حدی است که گفته شده در تاریخچه بلغاری ها مشخص شده علت طول عمر افراد به دلیل مصرف ماست که حاوی پروبیوتیک ها هستند، بوده است.»


وی ادامه داد:«در مقابل پروبیوتیک ها که باکتری های مفید برای بدن هستند پری بیوتیک ها قرار دارند که موجب تحریک رشد و فعالیت پروبیوتیک ها شده و مورد تغذیه پروبیوتیک ها قرار می گیرند و گفته شده مفیدترین پری بیوتیک ها را می توان در شیر مادر دید و باید گفت در شیر مادر فاکتوری وجود دارد به نام الیگوساکاریدهای فاقد نیتروژن که مورد تغذیه باکتری مفید لاکتوباسیلوس قرار گرفته که باعث رشد میکروب ها شده و لاکتوز شیر را به اسید لاکتیک تبدیل می کند و مانع رشد باکتری های بیماری زا می شوند و از این جهت تغذیه نوزاد با شیر مادر اهمیت بسیاری دارد و کودکانی که با شیر مادر تغذیه می شوند کمتر دچاراختلالات گوارشی می شوند.»


این عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور افزود:«بیش از صد تریلیون باکتری در روده انسان وجود دارد ولی در شرایط نرمال بایستی میان این باکتری های مفید و مضر بدن توازن برقرار باشد و زمانی که میزان باکتری های مضر بدن افزایش پیدا می کند منجر به بروز بیماری هایی مثل اسهال، التهاب روده و معده، یبوست، بیماری روده تحریک پذیر، کرون، سرطان روده بزرگ، پوکی استخوان که در اثر اسهال بروز می کند، افزایش کلسترول خون و پرفشاری خون، بروز آلرژی های غذایی می شود.»


وی در ادامه اظهار داشت:«اینکه چه عواملی باعث برهم خوردن تعادل میان باکتری های مفید و باکتری های مضر بدن می شود باید به مهمترین عامل یعنی مصرف طولانی مدت آنتی بیوتیک ها اشاره داشت همچنین شیمی درمانی یا اشعه درمانی قرار گرفته اند نیز تعادل باکتری های مفید و مضر بدن را تحت تاثیر قرار می دهد حتی گفته شده آب درمانی نیز موجب عدم تعادل میان باکتری های مفید و مضر می شود چرا که کلر موجود در آب به عنوان یک آنتی بیوتیک تلقی می شود.»


رحمانی افزود:«از دیگر عوامل می توان به جراحی ها به خصوص جراحی های دستگاه گوارش، استرس ها، حساسیت های غذایی، سموم و آلودگی طولانی مدت هوا اشاره کرد که باعث عدم توازن میکروبی فلور طبیعی روده می شوند و میزان باکتری های مفید بدن را کاهش داده و زمینه بروز بیماری ها را فراهم می کنند.»


وی تاکید کرد:«توصیه می شود افرادی که در معرض عوامل بیماری زا هستند و نیز افراد مبتلا به بیماری های یاد شده از مواد غذایی پروبیوتیک دار استفاده نمایند و یا تحت نظر پزشک از مکمل های پروبیوتیک دار که برای هر نوع بیماری متفاوت است و مقدار خاصی از این باکتری برای درمان هر بیماری باید استفاده شود، مصرف نمایند.»



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامت نیوز

کد: 6817 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱ خرداد بازدید: 2505 ساعت: 11:16 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
2 رژیم غذایی که به بهبود آلزایمر کمک می کند ۱۴۰۱ چهارشنبه ۶ مهر
3 میزان نمک بربری بالاتر از بقیه نان‌هاست ۱۳۹۸ سه شنبه ۱۱ تير
4 رئیس اسبق انستیتو پاستور درگذشت ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ فروردين
5 بهترین نان برای مصرف چیست؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ شهريور
6 راهکارهای کاهش مصرف نمک در هنگام پخت ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳ دي
7 خطر چاقی برای 77 درصد ایرانی ها ۱۳۹۳ چهارشنبه ۷ آبان
8 کلسیم شیرهای پرچرب بیشتر است!؟ ۱۳۹۳ شنبه ۲۶ مهر
9 استفاده از پالم در بستنی ممنوع شد ۱۳۹۳ دوشنبه ۷ مهر
10 مواد لبنی حاوی روغن پالم باید دارای برچسب باشند ۱۳۹۳ يکشنبه ۳۰ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نگذارید بدنتان ترشی بیندازد حالت اسیدیته بدن را با pH زیر 7 خون تعریف می‌کنند؛...

  زیاد کباب زغالی نخورید پایگاه خبری لقمه: نتایج پژوهش های محققان دانشگاه آ...

  لبنیات کم چرب‌ تر ‌کلسیم بیشتر همه می‌دانند دریافت کلسیم برای حفظ سلامت بدن ضروری...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زردچوبه و این همه خاصیت زردچوبه علاوه بر این که طعم خوبی به غذا می‌دهد و آن را خوش‌رنگ می‌کند خواص درمانی زیادی هم دارد.تا حالا با دقت به نیمرویی که زردچوبه روی آن پاشیده شده است نگاه کرده‌اید؟ این بار دقت کنید. مانند یک تابلوی نقاشی است.
آشنایی با 5 جفت غذایی؛ سرشار از خواص فوق‌العاده همه ما می‌دانیم که ترکیب برخی غذاها با هم طعم مطبوعی را ایجاد می‌کند مانند تخم‌مرغ و ژامبون یا کره و عسل ولی برخی غذاها هستند که با ترکیب آن‌ها با هم از خواص مفید آن‌ها بسیار بیشتر و شگفت‌انگیز‌تر بهره‌مند خواهیم شد.
چگونه شکم خود را کوچک کنیم؟ چربی های دور کمر و ظاهر بدی که این چربی های اضافه به ترکیب بدن می دهند، ممکن است برای بسیاری از افراد آزار دهنده باشند. احتمالاً همه افراد دوست دارند کمری باریک، زیبا و منعطف داشته باشند. چنین خصوصیاتی علاوه بر اینکه نشان سلامتی فرد به حساب می آیند، مسلماً در ترکیب بندی بدن هم تاثیر گذار خواهند بود.
افزایش میل جنسی با این 5 ماده غذایی در این نوشتار، به چند گیاه افزایش‌دهنده میل جنسی در مردان و زنان و یک داروی گیاهی که فقط در خانم‌ها باعث افزایش میل جنسی و برطرف کردن بی‌میلی و سردمزاجی می‌شود، اشاره می‌کنیم.