مصرف نابجای ویتامین C و d نارسایی کلیه را به همراه دارد


مصرف مداوم و بیش از حد ویتامینهای C و d سبب بروز انواع نارساییهای کلیوی در افراد می‌شود.

به گزارش لقمه، دکتر منیژه طبیبی طریقت فوق تخصص اختلالات کلیوی در گفتگویی گفت: برخی از افراد با توجه به طعم قرص جوشان ویتامین C ، بدون تجویز پزشک خودسرانه آن را مصرف می‌کنند که در صورت مصرف بیش از 2 گرم (4 عدد) به نارسایی حاد کلیه مبتلا می‌شوند.

وی اظهار داشت: همچنین مصرف بدون تجویز ویتامینd هم به تصور تقویت استخوانها موجب بروز اختلال مذکور می‌شود.

این فوق تخصص خاطر نشان کرد: فقط بیماران مبتلا به آرتروز مجاز به مصرف ویتامین d ‌بوده آن هم به صورت تزریق هفته‌ای یکبار انجام می‌شود.

طبیبی تاکید کرد: همچنین ویتامین d بیماران مبتلا به آرتروز باید اندازه‌گیری شود چرا که افزایش این ویتامین می‌تواند سبب افزایش کلسیم خون و رسوب آن در دستگاه کلیوی و بروز نارسایی شود.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 6929 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۲ خرداد بازدید: 3739 ساعت: 3:27 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بالا رفتن ریسک نارسایی قلبی با کبد چرب ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ آبان
2 چاقی شکمی و دیابت و ارتباط آنها با هپاتیت ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۴ تير
3 چاقی ریسک نارسایی قلبی را افزایش می دهد ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
4 ارتباط مصرف نمک با نارسایی قلبی ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور
5 آشنایی با راه‌های پیشگیری و کنترل چاقی ۱۳۹۴ شنبه ۱۲ دي
6 تاثیر سوء یک آنتی‌بیوتیک بر سلامت قلب ۱۳۹۳ پنج شنبه ۳۰ مرداد
7 ۱۰ نشانه ابتلا به بیماری کلیه ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۳ اسفند
8 افزودن فولیک‌اسید به نان الزامی می‌شود ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۹ بهمن
9 افزایش آمار بیماران کلیوی در کشور ۱۳۹۲ شنبه ۲۵ آبان
10 میوه‌هایی که بیماران کلیوی باید بخورند ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۱ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا بستنی اعتیادآور است؟ افرادی هستند که می‌گویند غذا برای آنها همانند دارو...

  بادام زمینی احتمال ابتلا به دیابت را کاهش می دهد آیا می‌د‌انید‌ که خورد‌ن باد‌ام‌زمینی به مقد‌ار ۵ ...

  به بچه‌های لاغر، ‌بستنی بدهید خیلی از والدین از بدغذا بودن یا کمبود وزن بچه‌های ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جوش شیرین ویتامین های غذا را نابود می کند فرزانه صادقی قطب آبادی متخصص تغذیه درباره نقش تغذیه در پیشگیری از مواد مخرب و آلوده کننده هوا اظهار داشت: مونوکسید کربن، دی اکسید گوگرد، اکسیدهای نیتروژن دار، هیدروکربن‌های سوخته نشده، ذرات ریز معلق، برمید سرب، سایر ترکیبات سربی از جمله مواد آلاینده هوا هستندکه به گروه‌های در معرض خطر مانند کودکان، سالمندان، مادران باردار و مبتلایان به بیماری‌های قلبی، ریوی بیشترین آسیب را می‌بینند.
ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان پایگاه خبری لقمه: متخصصان معتقدند نوشیدنی‌های انرژی‌زا ۳۰ درصد ضربان قلب را افزایش داده و باعث ایجاد ریتم غیرطبیعی ضربان می‌شود؛ ریتم غیر طبیعی ضربان قلب می‌تواند منجر به سکته و مرگ افراد شود. در عین حال افزایش فشار خون و بلوغ زودرس هم از دیگر عوارض این دسته از نوشیدنیهای محبوب است.
7 نمک مخفی در غذاهایتان که آنها را نمی شناسید خیلی از ما آگاهانه یا ناآگاهانه، بیشتر از2400 میلی‌گرم سدیم را در طول روز دریافت می‌کنیم. این مطلب، شما را با 7 گروه از مواد غذایی که مقدار زیاد سدیم‌شان تعجب‌برانگیز است، آشنا می‌کند.
6 پیشنهاد سالم برای زنگ تفریح براساس اعلام مسوولان اداره سلامت وزارت آموزش و پرورش، قرار شده از امسال طرح توزیع غذای گرم در بوفه مدرسه‌ها، به‌خصوص مدارس تهران،‌ اجرا شود...