مصرف نابجای ویتامین C و d نارسایی کلیه را به همراه دارد


مصرف مداوم و بیش از حد ویتامینهای C و d سبب بروز انواع نارساییهای کلیوی در افراد می‌شود.

به گزارش لقمه، دکتر منیژه طبیبی طریقت فوق تخصص اختلالات کلیوی در گفتگویی گفت: برخی از افراد با توجه به طعم قرص جوشان ویتامین C ، بدون تجویز پزشک خودسرانه آن را مصرف می‌کنند که در صورت مصرف بیش از 2 گرم (4 عدد) به نارسایی حاد کلیه مبتلا می‌شوند.

وی اظهار داشت: همچنین مصرف بدون تجویز ویتامینd هم به تصور تقویت استخوانها موجب بروز اختلال مذکور می‌شود.

این فوق تخصص خاطر نشان کرد: فقط بیماران مبتلا به آرتروز مجاز به مصرف ویتامین d ‌بوده آن هم به صورت تزریق هفته‌ای یکبار انجام می‌شود.

طبیبی تاکید کرد: همچنین ویتامین d بیماران مبتلا به آرتروز باید اندازه‌گیری شود چرا که افزایش این ویتامین می‌تواند سبب افزایش کلسیم خون و رسوب آن در دستگاه کلیوی و بروز نارسایی شود.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 6929 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۲ خرداد بازدید: 3680 ساعت: 3:27 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بالا رفتن ریسک نارسایی قلبی با کبد چرب ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ آبان
2 چاقی شکمی و دیابت و ارتباط آنها با هپاتیت ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۴ تير
3 چاقی ریسک نارسایی قلبی را افزایش می دهد ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
4 ارتباط مصرف نمک با نارسایی قلبی ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور
5 آشنایی با راه‌های پیشگیری و کنترل چاقی ۱۳۹۴ شنبه ۱۲ دي
6 تاثیر سوء یک آنتی‌بیوتیک بر سلامت قلب ۱۳۹۳ پنج شنبه ۳۰ مرداد
7 ۱۰ نشانه ابتلا به بیماری کلیه ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۳ اسفند
8 افزودن فولیک‌اسید به نان الزامی می‌شود ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۹ بهمن
9 افزایش آمار بیماران کلیوی در کشور ۱۳۹۲ شنبه ۲۵ آبان
10 میوه‌هایی که بیماران کلیوی باید بخورند ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۱ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  داشتن پوستی سالم با خوردن آووکادو پایگاه خبری لقمه: آیا آووکادو برای پوست شما مفید ا...

  خوراکی هایی در نقش خمیر دندان اگر به دنبال داشتن دندان هایی سفید،محکم و سالم هس...

  مراقب مسمومیت با آب باشید! آب مایه حیات است اما آیا نوشیدن زیاد آن برای بدن م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جایگاه ایران در بین برترین مقاصد «سفرِ حلال» پایگاه خبری لقمه:در حالی مالزی کشوری است که تقریبا از سال ۲۰۱۵ موقعیت خود را درصدر جدول برترین مقاصد حلال برای سفر و گردشگری، حفظ کرده است، سه کشور عربستان، ترکیه و اندونزی در رقابت جدی برای رسیدن به این جایگاه قرار دارند.
میوه‌هایی که قرآن کریم به آنها اشاره کرده در نوع خود بی‌نظیر است رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص فلسفه حیات نباتی و گیاهی قرآن کریم، ابراز داشت انجیر و زیتون سردسته گیاهانی هستند که در قرآن عنوان شده‌اند گویی هر کدام از گیاهان و میوه‌های قرآنی، کلیدی در درمان بسیاری از بیماری‌ها به شمار می‌روند.
هتل ها و رستوران های تهران 100 درصد گرانتر شدند+نمودار پایگاه خبری لقمه: تورم ماهانه و تقطه ای شهریور ماه استان تهران در بخش هتل و رستوران صعودی شده و بالاتر از کل کشور به ثبت رسیده است.
تغذیه مناسب برای جلوگیری از کیست سینه چه بخوریم و چطور زندگی كنیم تا حتی به دلیل تغییرات هورمونی دوران بارداری هم سینه‌های‌مان كیست‌ساز نشوند.