دكتر حامد نجفی:
توجه ویژه به بخش كشاورزی و امنیت غذایی در دولت آینده ضروری است


پایگاه خبری لقمه: دكتر حامد نجفی معتقد است توجه ویژه دولت آینده به بخش كشاورزی و امنیت غذایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، دكتر حامد نجفی مدرس دانشگاه و كارشناس مسائل اقتصادی در گفتگو با رادیو اقتصاد با اشاره به اهمیت و جایگاه بخش كشاورزی و امنیت غذایی، گفت: بخش كشاورزی و امنیت غذایی از موضوعات مهمی است كه همه جمعیت كشور را در بر می گیرد و همه اقشار به آن وابسته اند و دولت آینده برای تامین نیاز غذایی جامعه باید به بخش كشاورزی و امنیت غذایی توجه ویژه داشته باشد.

وی درخصوص ابعاد امنیت غذایی اظهارداشت: امنیت غذایی شامل دسترسی، توان خرید، ایمنی و كیفیت و پایداری و تاب آوری منابع طبیعی است و دولت آینده باید با برنامه ریزی مناسب ضمن بالابردن توان خرید، ایمنی و كیفیت محصولات دامی و كشاورزی را افزایش دهد و از تخریب منابع طبیعی جلوگیری به عمل آورد.

این كارشناس بخش كشاورزی به افت ایجاد شده در بخش كشاورزی در سالهای اخیر اشاره كرد و گفت: در سالهای اخیر روند رو به رشد بخش كشاورزی دچار افت و سكون شده و دولت آینده باید برای كاهش وابستگی بخش كشاورزی به خارج از كشور بخش های تولیدی داخلی را تقویت و از تولید كنندگان داخلی حمایت كند.

وی در خصوص مشكلات صنعت مرغ بعنوان یكی از بخش های مهم تامین غذایی گفت: در دو دهه گذشته در جریان روند جهانی سازی و افزایش شدید جوجه های وارداتی و وابستگی این صنعت به نهاده های وارداتی موجب افزایش شدید واردات نهاده ها شده است به گونه ایكه سال گذشته حدود ۱۰ میلیون تن ذرت به كشور وارد و ارز زیادی از كشور خارج شده است.

دكتر حامد نجفی درخصوص برنامه ها و راهكارهای دولت آینده برای تامین امنیت غذایی اظهارداشت: دولت آینده می تواند با بهبود فناوری، افزایش بهره وری، كاهش ضایعات، توسعه كشت های فراسرزمینی، اصلاح الگوی كشت و مدیریت مصرف، علاوه بر افزایش تولید، زمینه را برای رشد بخش كشاورزی و تامین امنیت غذایی جامعه فراهم كند و با صادرات محصولات كشاورزی به تامین ارز كشور كمك شایانی نماید.

وی اصلاح سیاست گذاری ها در بخش كشاورزی را ضروری دانست و گفت: دولت آینده باید با اصلاح سیاست گذاری ها بویژه در بخش سیاست های قیمتی و قیمت گذاری ها زمینه را برای تشویق و رشد تولیدات دامی و كشاورزی فراهم نماید و موانع تولید را برطرف سازد.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 14370 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۶ خرداد بازدید: 1200 ساعت: 8:49 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دامن زدن به نابودی زمین‌های کشاورزی با انفعال بنیاد مسکن ۱۴۰۲ شنبه ۲۰ آبان
2 سه راهکار برای ‌تحول در بخش کشاورزی و رشد امنیت غذایی ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۵ مهر
3 کمک به امنیت غذایی با استفاده کود شیمیایی در کشاورزی ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
4 کمیسیون کشاورزی مجلس از امنیت غذایی و کشاورزان حمایت می کند ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۱ تير
5 حفظ امنیت غذایی در کشور لازمه رسیدن به جامعه شاد است ۱۴۰۲ پنج شنبه ۸ تير
6 رونمایی از سند امنیت غذایی در آینده ای نزدیک ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۰ فروردين
7 امنیت غذایی با توسعه کشاورزی هوشمند تحقق می‌یابد ۱۴۰۱ يکشنبه ۷ اسفند
8 نیاز کشور به اجرای ۱۰ میلیون هکتار کشاورزی قراردادی برای تامین امنیت غذایی ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۲ دي
9 سند امنیت غذایی برای اولین بار در کشور تدوین می شود ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
10 تقدیر معاون وزیر از تلاش کشاورزان برای تأمین امنیت غذایی کشور ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۱ مهر
11 اختصاص یارانه برای اجرای الگوی کشت در کشور/ غذا امروز ابزار قدرت است ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۰ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف زیاد نمک ممکن است عامل افزایش بیماری MS باشد پژوهشگران می‌گویند مصرف بیش از حد نمک ممکن است مقص...

  برای پیشگیری از دیابت، تلویزیون تماشا نکنید بررسی‌های جدید نشان می‌دهد افرادی که در مرز ابتلا ...

  برگ بو برای لاغری فوری پایگاه خبری لقمه: برگ بو داراری خواص زیادی است که ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چلوکباب شاهکار چه کسی بود؟ یک مغازه بود و جارچی اش که سر ظهر راه می افتاد در کوچه و بازار و مردان محله را به ناهار دعوت می کرد. مردها جمع می شدند توی دکان و روی سکوهایی که دور تا دورش ساخته بودند، می نشستند تا سینی معروف چلوکبابی جلویشان گذاشته شود. یک سینی بزرگ با بشقاب و نان سنگگ و پیاز و سماق و دوغ و گاهی شربت آبلیمو.
«نذری دادن» سنت دیرینه ماه محرم/ یک دیگ و هزاران هزار نیت ماه محرم از ایامی است که نذریهای زیادی در آن ادا می شود؛ آیین نذری دادن به عزاداران امام حسین(ع) سنتی دیرینه و پسندیده در میان اکثر مسلمانان و به خصوص شیعیان دنیاست که در کشورمان رواج بیشتری دارد و شب و روز تاسوعا و عاشورا به اوج خود می رسد.
بهترین زمان برای استفاده از سیر مردم معمولا از سیر گریزانند اما اگر خاصیت درمانی شگفت انگیز آن‌را بدانند، اشتیاق زیادی برای استفاده از آن پیدا خواهند کرد.
احیای برجام و نوزایی صنعت گردشگری ایران پایگاه خبری لقمه: احیای برجام و رفع تحریم‌ها و همزمانی با فروکش کردن بیماری کرونا در سطح جهانی، گردشگری ایران را در موقعیت ممتازی قرار می‌دهد تا این صنعت با احیای بازار بین‌المللی خود، فرصتی برای بازنگری سیاست‌ها و برنامه‌ریزی‌های داخلی را هم بدست آورد.