مصرف نابجای ویتامین C و d نارسایی کلیه را به همراه دارد


مصرف مداوم و بیش از حد ویتامینهای C و d سبب بروز انواع نارساییهای کلیوی در افراد می‌شود.

به گزارش لقمه، دکتر منیژه طبیبی طریقت فوق تخصص اختلالات کلیوی در گفتگویی گفت: برخی از افراد با توجه به طعم قرص جوشان ویتامین C ، بدون تجویز پزشک خودسرانه آن را مصرف می‌کنند که در صورت مصرف بیش از 2 گرم (4 عدد) به نارسایی حاد کلیه مبتلا می‌شوند.

وی اظهار داشت: همچنین مصرف بدون تجویز ویتامینd هم به تصور تقویت استخوانها موجب بروز اختلال مذکور می‌شود.

این فوق تخصص خاطر نشان کرد: فقط بیماران مبتلا به آرتروز مجاز به مصرف ویتامین d ‌بوده آن هم به صورت تزریق هفته‌ای یکبار انجام می‌شود.

طبیبی تاکید کرد: همچنین ویتامین d بیماران مبتلا به آرتروز باید اندازه‌گیری شود چرا که افزایش این ویتامین می‌تواند سبب افزایش کلسیم خون و رسوب آن در دستگاه کلیوی و بروز نارسایی شود.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 6929 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۲ خرداد بازدید: 3705 ساعت: 3:27 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بالا رفتن ریسک نارسایی قلبی با کبد چرب ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ آبان
2 چاقی شکمی و دیابت و ارتباط آنها با هپاتیت ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۴ تير
3 چاقی ریسک نارسایی قلبی را افزایش می دهد ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
4 ارتباط مصرف نمک با نارسایی قلبی ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور
5 آشنایی با راه‌های پیشگیری و کنترل چاقی ۱۳۹۴ شنبه ۱۲ دي
6 تاثیر سوء یک آنتی‌بیوتیک بر سلامت قلب ۱۳۹۳ پنج شنبه ۳۰ مرداد
7 ۱۰ نشانه ابتلا به بیماری کلیه ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۳ اسفند
8 افزودن فولیک‌اسید به نان الزامی می‌شود ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۹ بهمن
9 افزایش آمار بیماران کلیوی در کشور ۱۳۹۲ شنبه ۲۵ آبان
10 میوه‌هایی که بیماران کلیوی باید بخورند ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۱ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تركیب فست فود با قهوه كشنده است لقمه: اگر عاشق خوردن فست فود هستید از این پس مراقب...

  دانه های قهوه معجزه می کند براساس تحقیقات انجام گرفته در دانشکده سلامت عمومی ...

  چه کسانی نباید از شربت معده استفاده کنند؟ یک فوق تخصص گوارش و کبد تاکید کرد: افرادی که دچار ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پیامبران چه زمانی «شام» می‌خوردند؟ وعده غذایی شام یکی از وعده‌های غذایی است که بهتر است در زمان و با دقت بیشتر و رعایت نکات خاصی صرف شود.
چرا هندوانه اینقدر مفید است هندوانه از آن دست میوه های تابستانی است که به خاطر آبدار و شیرین بودنش محبوب و مورد علاقه همگان است. هندوانه منبع طبیعی از بهترین آنتی‌‌اکسیدان‌ها بوده که طبیعت فراهم کرده است. آنتی ‌اکسیدان‌هایی مثل ویتامین‌ C و A که از ما در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کنند. با مصرف هندوانه خطر کم ‌آب شدن بدن نیز کاهش می‌‌یابد.
بهترین صبحانه های زمستانی یك متخصص تغذیه با تاكید بر لزوم مصرف صبحانه، گفت: پس از صرف یك صبحانه كامل، میان وعده‌هایی مانند میوه یا شیر، نیاز كودكان را در زنگ‌های تفریح به بهترین نحو برطرف می‌كند.
راههای لاغر شدن بدون رژیم شاید شنیدن نام رژیم شما را هم عصبی کند.گرسنگی و غذا نخوردن و ضعف را به یادتان بیاورد.باید بدانید با اندکی تغییر در برنامه غذایی روزانه خود میتوانید از شر چربی های لعنتی نجات پیدا کنید.بدون اینکه گرسنگی بکشید.