به گزارش لقمه، دکتر علیرضا استاد رحیمی متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در گفتگویی گفت: در فصل تابستان به دلیل هوای گرم و بالا رفتن دمای بدن توصیه میشود که اصول غذایی خود را تغییر داده تا کمتر دچار مشکلات گرمازدگی شوید.
وی به اصول غذایی در فصل تابستان اشاره کرد و افزود: در این فصل بهتر است از غذاهایی آبکی، میوههای فصل همچون (هندوانه و خربره) استفاده کنید.
این متخصص تغذیه توصیه کرد: غذاهای شیرین همچون (قند، شکر، خرما، تخم مرغ، گوشت قرمز ) بهتر است در این فصل کمتر مصرف شود.
استاد رحیمی تاکید کرد: برای تامین پروتئین میتوان بجای مصرف گوشت قرمز، گوشت سفید و لبنیات همچون ماست و دوغ را جایگزین کرد.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز به آلودگی سبزیجات در این فصل اشاره کرد و گفت: مصرف سبزیجات در این فصل موجب خنک شدن بدن میشود به شرط آنکه بهداشت و شرایط شستشویی آن رعایت شود. بازگشت به صفحه نخست