دستور پخت کیک بستنی آلبالویی


این کیک بستنی خوشمزه را می توانید برای روزهای گرم تابستانی به عنوان کیک تولد استفاده کنید.

مواد لازم برای 4 نفر

آب گرم : 1/2 فنجان
آرد شیرینی : 3/4 فنجان
آرد گندم : 3/4 فنجان
بیکینگ پودر : 1/2 قاشق چایخوری
جوش شیرین : 3/4 قاشق چایخوری
سنگ نمک : 1/2 قاشق چایخوری
کره بدون نمک، نرم شده : 5 قاشق غذاخوری
شکر قهوه‌ای : یک و 3/4 فنجان
عصاره وانیل : 3/4 قاشق چایخوری
تخم مرغ کامل : یک عدد
زرده تخم مرغ : یک عدد
شیر : 1/2فنجان همراه با 2 قاشق غذاخوری
بستنی وانیلی : به میزان لازم
شکر گرانوله : 1/4 فنجان
آب آلبالو یا انگور : 1/4 فنجان
تخم رازیانه : 1/4 قاشق چایخوری
آلبالو خشک : 1/2 فنجان
پودر کاکائو شیرین نشده : 3/4 فنجان


طرز تهیه:

1. فر را از قبل تا حرارت 350 درجه گرم کنید.

2. در یک کاسه کاکائو و آب گرم را با هم مخلوط کنید. سپس آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کرده و الک کنید.

3. کره، شکر قهوه‌ای و عصاره وانیل را داخل همزن ریخته و با سرعت متوسط هم بزنید. سپس، تخم‌مرغ، زرده اضافه و خمیر کاکائو را اضافه کنید. مواد خشک و شیر را به این مخلوط بیفزایید.

4. خمیر را داخل قالب ریخته و به مدت 45 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیک کاملا پخته شود.

5. در این فاصله شکر، آب آلبالو و تخم رازیانه را داخل یک قابلمه کوچک ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی شکر آب شد، آلبالوها را اضافه کرده و آنقدر حرارت دهید تا غلظتی مثل شربت پیدا کند.

6. وقتی کیک سرد شد، بستنی را در دمای اتاق قرار دهید تا کمی نرم شود. در این فاصله کیک را به 8 قسمت مکعبی تقسیم کنید. روی 4 تا از مکعب‌ها بستنی ریخته، شربت آلبالو را روی آن بریزید. یک تکه کیک روی آن قرار داده و کمی فشار دهید. کیک‌ها را به مدت یک ساعت داخل فریزر بگذارید تا خودشان را بگیرند و بعد آنها را سرو کنید.

 


بازگشت به صفحه نخست




کد: 7011 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۱ تير بازدید: 7167 ساعت: 11:48 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
3 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
4 توزیع کیک 15 تنی در کنار دریاچه شهدای خلیج‌ فارس ۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
5 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
6 خوردن این خوراکی ها در وعده صبحانه ممنوع ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
7 پنکیک خرما مارتا استوارت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
8 دسر هلو، برای سلیقه های خاص ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
9 چیزکیک کدو حلوایی؛ مخصوص جشن هالووین ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
10 افزایش وزن یا کاهش وزن با پنکیک بلغور جو دوسر ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
11 طرز تهیه پنکیک با آرد برنج و پودر نارگیل ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای مفید برای حفظ سلامت كلیه‌ها پزشكان تاكید دارند، مراقبت از كلیه‌ها به اندازه مر...

  مبتلایان به فشارخون آب کرفس بخورند یک متخصص تغذیه گفت: کرفس خواص زیادی دارد که مهم‌تر...

  آرام خوردن و درست جویدن غذا در توصیه های بهداشتی همیشه به خوردن غذا با آرامش و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذاهایی که چربی اضافی بدن تان را از بین می برند! اگر بدانید چه چیزهایی برای کاهش وزن مفید تراست و چه غذاهایی چربی ها را می سوزانند بهتر و راحت تر می توانید از شر چربی های اضافی خلاص شوید.
10 آب‌میوه‌ای که قندشان از نوشابه هم بیشتر است شکر موجود در آب‌میوه یکی از دلایل اصلی فاسد شدن دندان‌ها در کودکان است و قند برخی از آب‌میوه‌های موجود در سوپرمارکت‌ها بیشتر از قند نوشابه‌ها است.
آجیل بوداده یا خام، کدام بهتر است؟ ترکیب آجیل هرچه باشد، مجموعه‌‌ای از مغزها است که همگی فواید تغذیه‌‌ای بسیار زیادی داشته و سرشار از مواد مغذی هستند. چربی موجود در انواع آجیل از نوع اشباع‌ نشده است که کلسترول خون را پایین آورده و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش می‌‌دهد.
افزایش ریسک سرطان روده در خویشاوندان غیر از درجه اول پایگاه خبری لقمه: خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ در خانواده ها وجود دارد و تنها ابتلای والدین یا خواهر و برادر به این بیماری ریسک سرطان روده را افزیش نمی دهد.