دستور پخت کیک بستنی آلبالویی


این کیک بستنی خوشمزه را می توانید برای روزهای گرم تابستانی به عنوان کیک تولد استفاده کنید.

مواد لازم برای 4 نفر

آب گرم : 1/2 فنجان
آرد شیرینی : 3/4 فنجان
آرد گندم : 3/4 فنجان
بیکینگ پودر : 1/2 قاشق چایخوری
جوش شیرین : 3/4 قاشق چایخوری
سنگ نمک : 1/2 قاشق چایخوری
کره بدون نمک، نرم شده : 5 قاشق غذاخوری
شکر قهوه‌ای : یک و 3/4 فنجان
عصاره وانیل : 3/4 قاشق چایخوری
تخم مرغ کامل : یک عدد
زرده تخم مرغ : یک عدد
شیر : 1/2فنجان همراه با 2 قاشق غذاخوری
بستنی وانیلی : به میزان لازم
شکر گرانوله : 1/4 فنجان
آب آلبالو یا انگور : 1/4 فنجان
تخم رازیانه : 1/4 قاشق چایخوری
آلبالو خشک : 1/2 فنجان
پودر کاکائو شیرین نشده : 3/4 فنجان


طرز تهیه:

1. فر را از قبل تا حرارت 350 درجه گرم کنید.

2. در یک کاسه کاکائو و آب گرم را با هم مخلوط کنید. سپس آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کرده و الک کنید.

3. کره، شکر قهوه‌ای و عصاره وانیل را داخل همزن ریخته و با سرعت متوسط هم بزنید. سپس، تخم‌مرغ، زرده اضافه و خمیر کاکائو را اضافه کنید. مواد خشک و شیر را به این مخلوط بیفزایید.

4. خمیر را داخل قالب ریخته و به مدت 45 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیک کاملا پخته شود.

5. در این فاصله شکر، آب آلبالو و تخم رازیانه را داخل یک قابلمه کوچک ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی شکر آب شد، آلبالوها را اضافه کرده و آنقدر حرارت دهید تا غلظتی مثل شربت پیدا کند.

6. وقتی کیک سرد شد، بستنی را در دمای اتاق قرار دهید تا کمی نرم شود. در این فاصله کیک را به 8 قسمت مکعبی تقسیم کنید. روی 4 تا از مکعب‌ها بستنی ریخته، شربت آلبالو را روی آن بریزید. یک تکه کیک روی آن قرار داده و کمی فشار دهید. کیک‌ها را به مدت یک ساعت داخل فریزر بگذارید تا خودشان را بگیرند و بعد آنها را سرو کنید.

 


بازگشت به صفحه نخست




کد: 7011 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۱ تير بازدید: 6329 ساعت: 11:48 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
2 توزیع کیک 15 تنی در کنار دریاچه شهدای خلیج‌ فارس ۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
3 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
4 خوردن این خوراکی ها در وعده صبحانه ممنوع ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
5 پنکیک خرما مارتا استوارت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
6 دسر هلو، برای سلیقه های خاص ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
7 چیزکیک کدو حلوایی؛ مخصوص جشن هالووین ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
8 افزایش وزن یا کاهش وزن با پنکیک بلغور جو دوسر ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
9 طرز تهیه پنکیک با آرد برنج و پودر نارگیل ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
10 کیک پیتزا یک کیک جدید و خوشمزه ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور
11 نکاتی برای پف کردن کیک ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  10 ماده خوراکی برای درمان آنفولانزا در خانه برخی از مواد غذایی و خوراکی هایی که در درمان آنفول...

  عواقب تغذیه نامناسب در دوران بارداری لازم است به مادران آگاهی داده شود که در دوران بارد...

  چای سبز دشمن گوارش چای سبز نباید به همراه غذاهای گوشتی خورده شود زیرا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دیابتی‌ها و باید و نبایدهایی در آشپزی ابتلا به دیابت عادت‌های غذایی فرد را زیر و رو کرده و تغییراتی را در شیوه‌ی آشپزی تحمیل می‌کند. در نتیجه تهیه‌ی یک غذای مناسب برای یک فرد دیابتی وقت بیشتری می‌گیرد.
معجزه رنگ ها در شادابی و تناسب اندام شما محیط، پر از عاملی برای شادابی است، اگر بشقاب غذای شما رنگی باشد بدن شما هم شاداب و سلامت خواهد بود پس بروید سراغ رنگ‌های طبیعی. همه می‌گویند رنگ سیاه آدم را لاغرتر نشان می‌دهد اما برخی رنگ‌ها هستند كه واقعا انسان را لاغر می‌كنند نه اینكه چاقی را استتار كنند. خیلی راحت رنگ‌های قرمز، سبز و زرد را امتحان كنید تا لاغر شوید.
چلغوز، نا سزا نیست! شاید نام چلغوز از نظر برخی افراد جامعه معنی و مفهوم خوبی نداشته باشد و عده‌ای آن را ناسزا بدانند، اما اشتباه نكنید. چلغوز فحش نیست! بلكه دانه‌ای آجیلی و سودمند است كه مغزآن شبیه به تخمه آفتابگردان بوده و طعمی مشابه بادام و پسته دارد.
آشنایی با مواد غذایی که کمتر از 100 کالری دارند برای اینکه بدانید مواد غذایی هم هستند که کمتر از 100 کالری دارند و در روند کاهش وزن تان موثر است، این لیست را معرفی می کنیم.