صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
ویژه نامه رمضان
>
کارگاه پخت نان رمضان تبریز
کارگاه پخت نان رمضان تبریز
نان رمضان تبریز در ایام ماه مبارک رمضان زینت بخش سفره افطار روزه داران است.
عکس ها: کمال شایگان
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :مهر
کد:
7061
تاریخ نشر:
۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۱ تير
بازدید:
5051
ساعت:
3:10 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
4
تنبیه ۱۳۰ نانوایی متخلف
۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
5
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
6
آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار میکنید؟
۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
7
جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه
۱۴۰۴ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت
8
تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی
۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
9
بایدها و نبایدهای اهدایخون
۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
10
سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت
۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
11
وعده وزیر درباره نرخ خرید گندم/ قیمت نان گران میشود؟
۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
ارتباط بین رژیم غذایی مدیترانه ای با هوشیاری ذهن در سن بالا
پایگاه خبری لقمه: اگرچه محققان اسکاتلندی ارتباطی ب...
افزایش آمار بیماران کلیوی در کشور
شیوع نارسایی کلیه از دیابت بیشتر است و ممکن است ک...
چه بخوریم و چه نخوریم تا استرس نگیریم؟
زندگی در دنیای مدرن و پرتنش امروزی بدون استرس نیست...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
نوشیدنیهای خطرناک که موجب سرطان پروستات میشوند
یک تحقیق نشان می دهد که مصرف تنها یک نوشیدنی گازدار در روز در افزایش خطر ابتلا به سرطان پروستات در مردان وجود دارد.
سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟
یک پژوهشگر حوزه تغذیه میگوید: نان مصرفی مردم باید سالم باشد؛ یعنی حاوی آرد کامل باشد. وگرنه منجر به بروز بیماریها و عارضههای مختلف مثل چاقی، دیابت، فشارخون بالا، کمخونی و حتی برخی سرطانها مثل سرطانهای دستگاه گوارش میشود. و در ایران خیلی از نانواییهای سنتی نان کامل نمیپزند.
نان تازه، تخم مرغ آب پز و لكه آدامس
شب موقع خواب یاد یخچال می افتید. چرا؟ چون رژیم هستید و شام هم نخورده اید اما قصد دارید صبح كه از خواب بیدار شدید قبل از خروج از خانه صبحانه مفصلی بخورید.اما...
نگهداری طولانی غذا در فریزر، مواد غیر پروتئینی را سرطانی میکند
یک متخصص تغذیه، با تاکید بر خودداری از نگهداری طولانی مدت مواد غذایی در یخچال و فریزر گفت: نگهداری مواد غیرپروتئینی در فریزر برای مدت طولانی، ترکیباتی ایجاد میکند که سرطانزا هستند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است