صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
ویژه نامه رمضان
>
کارگاه پخت نان رمضان تبریز
کارگاه پخت نان رمضان تبریز
نان رمضان تبریز در ایام ماه مبارک رمضان زینت بخش سفره افطار روزه داران است.
عکس ها: کمال شایگان
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :مهر
کد:
7061
تاریخ نشر:
۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۱ تير
بازدید:
4625
ساعت:
3:10 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
لیست اقلام زیستی و غذایی موردنیاز مردم غزه، لبنان و یمن اعلام شد
۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
2
نان تهرانی ها گران شد
۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
3
خطرات مصرف داروی کتامین برای زنان باردار
۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
4
نیکبخت: حکم عزل 3 مقام وزارت جهاد کشاورزی لغو نشده
۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
5
سامانه اپراتور ملی سلامت آغاز به کار کرد+ویژگیها
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
6
سامانه اپراتور ملی سلامت آغاز به کار کرد+ویژگیها
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
7
هنوز درباره اصلاح قیمت نان در استان تهران تصمیمگیری نشده است
۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
8
ضربه اطلاعات سپاه به شبکه انحراف و اخلال کلان آرد در ورامین
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
9
خانواده وزارت جهاد کشاورزی وزیر منتخب خود را معرفی کردند
۱۴۰۳ دوشنبه ۸ مرداد
10
کلمپلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند
۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
11
مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد
۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
مصرف ماهی خطر ابتلای کودکان را به آسم کاهش میدهد
تحقیقات جدید در هلند نشان میدهد که مصرف ماهی بین ...
تغذیه مناسب در دوران بارداری
پایگاه خبری لقمه: ٤٠هفته باردارى (یا مدت زمان بیشت...
سه ماده خوراکی محرک قوای جنسی
علاوه بر استرس، فشارهای روحی و درگیری های ذهنی، نو...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
لاغری و لاغرشدن با 7 قدم کوتاه
لاغر شدن و لاغر ماندن دغدغه بسیاری از مردم است.
الهام حمیدی از زیبایی می گوید
از خواص نعنا چه می دانید
نعنا گیاهی است باطبع گرم و خشک که دارای خواص فراوان دارویی است و مصرف آن به اشکال مختلف از جمله تازه، خشک شده، اسانس، دمکرده، پودر و... امکانپذیراست.
بروز کم آبی در سفر شایع است/روزانه 8 تا 10 لیوان مایعات مصرف کنید
کارشناس مسئول واحد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، توصیههای تغذیهای در طول سفر ارائه کرد و گفت: حتما در طول سفر به دریافت مقادیر مناسب لبنیات دقت کنید و روزانه متناسب با نیاز بدنتان حدود 2 تا 3 لیوان شیر یا ماست کم چرب مصرف کنید.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است