طرز تهیه رولت مرغ


رولت مرغ یا Chicken Rolled را می توانید در منزل به راحتی تهیه کنید.

مواد لازم

سینه مرغ کامل 1 عدد (500 گرم)
نمک‌ و فلفل به مقدار لازم
آب‌لیمو 1قاشق سوپ‌خوری (14 میلی‌لیتر)
پیاز (نگینی خردشده) 1 عدد (140 گرم)
قارچ (خرد شده) 4 عدد (60 گرم)
فلفل دلمه‌ای قرمز (نگینی‌خردشده) 1 عدد (100 گرم)
زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری (3 گرم)
زعفران (ساییده و حل شده در آبجوش) 1 قاشق چای‌خوری (7 میلی لیتر)
سس خردل 1 قاشق چای‌خوری (5 گرم)
آرد مقداری
سفیده تخم‌مرغ 2 عدد (60 گرم)
چیپس (خردشده) 100 گرم
 

طرز تهیه

1.گوشت مرغ را کمی با بیفتک کوب بکوبید. نمک، فلفل و آب‌لیمو را مخلوط کنید و روی مرغ را با قلم‌مو به آن آغشته کنید. 30 دقیقه بماند تا کاملاً مزه‌دار شود.
2.پیاز را در مقداری روغن تفت دهید قارچ را اضافه کنید تفت داده تا آب قارچ کشیده شود. فلفل دلمه‌ای، نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران و سس خردل را اضافه و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید. بگذارید تا خنک شود.
3.مواد آماده و سرد شده را یک طرف سینه مرغ بریزید. سپس آن را رول کنید و در فویل بپیچید. به مدت 30 دقیقه در طبقه وسط فری که با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد (350 درجه فارنهایت) تنظیم کرده‌اید قرار دهید تا بپزد.
4.سپس از فر درآورید رول مرغ را از فویل جدا کنید و در مقداری آرد بغلطانید در سفیده‌ تخم‌مرغی که با چنگال زده‌اید بزنید پس از آن در چیپس بغلطانید و در روغن سرخ کنید. سپس برش دهید در ظرف مورد نظر بچینید و به دلخواه تزئین کنید.

نکته:

1. دقت کنید گوشت مرغ را بیش از حد نکوبید تا پاره شود.
2. عمل زدن رول مرغ در سفیده و چیپس را می‌توانید دوبار تکرار کنید.

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ساناز سانیا

کد: 7369 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۳۰ شهريور بازدید: 4344 ساعت: 5:08 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رولـت خالخالی فندق و عسل ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۶ مرداد
2 رولت خامه‌ای با توت فرنگی های لاکچری ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ فروردين
3 روش تهیه رولت بستنی کاکائویی ۱۳۹۴ دوشنبه ۲۰ مهر
4 طرز تهیه رولت گوشت ایتالیایی+ عکس ۱۳۹۳ جمعه ۳ بهمن
5 آشنایی با روش تهیه پیتزا رولتی با مایکروویو ۱۳۹۳ پنج شنبه ۴ دي
6 ۱۰ عادتی که باعث می‌شود چاق شوید ۱۳۹۳ شنبه ۲۱ تير
7 15خوراکی برای تعطیلات نوروز ۱۳۹۳ شنبه ۲ فروردين
8 طرز تهیه رولت سبزیجات ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۰ مهر
9 آموزش تهیه حلوای رولتی برای سفره افطار ۱۳۹۲ سه شنبه ۱ مرداد
10 طرز تهیه رولت خرما؛ شیرینی بعد از افطار ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۶ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  باز هم بشنوید از خطرات اضافه وزن! تحقیقات دانشمندان آمریکایی نشان می دهد نوجوانانی ک...

  غذاهایی برای داشتن رابطه جنسی بهتر با کمک گرفتن از متخصصین تغذیه و مطالعات اخیر، 10 ت...

  78 درصد کودکان ایرانی از کمبود ویتامین D3 رنج می برند/آسم در کودکان جنبه آلرژیک دارد پایگاه خبری لقمه: دبیر اجرایی دهمین کنگره اورژانس‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا (2) غذای اشخاص سودایی مزاج باید بسیار نم‌بخش و کمتر گرمی باشد، غذای صفرایی مزاجان باید نم‌بخش و خنک‌کننده باشد. کسی که خونش گرم مزاج است نیازمند خوراکی‌های سرد و کم‌تغذیه است. کسی که خونش بلغمی است باید خوراکش اندک، گرم و لطیف باشد.
لاغری به چه قیمتی؟! با افزایش یافتن مشکل چاقی در بیشتر جوامع و پیروی از رژیم‌های مختلف برای پایین آوردن وزن، برخی از افراد به مصرف قرص‌های رونده هم رو می‌آورند اما واقعیت این است که قرص‌های مذکور، به کاهش وزن کمکی نمی‌کند. محققان معتقدند تا زمانی که این قرص‌ها اثر خود را بگذارد، کالری‌ها مصرف می‌شود و اگر هم وزن پایین بیاید، علت آن از دست دادن آب بدن است.
بایدها و نبایدهای تغذیه ای در دوران بارداری پایگاه خبری لقمه: محققان آکادمی تغذیه و رژیم غذایی آمریکا مولفه های کلیدی را برای یک سبک زندگی سالم در دوران بارداری توصیه می کنند.
قصۀ نان سنگک؛ از شاه عباس تا علی جغجغه و سهمیه بندی نان شاطر، خمیرگردان، نان پزان، نان درآر و پادو... این‌ها اعضای تیمی هستند که سال‌ها است خوشمزه‌ترین نان سنتی ایران را سر سفره‌های مردم می‌گذارند. مردانی که کنار تنها تنور مثلثی شکل دنیا می‌ایستند، و قدیمی‌ترین نان مثلثی شکل دنیا را می‌پزند؛ سنگک!