آشنایی با روش تهیه پیتزا رولتی با مایکروویو


پیتزای رولتی را می توانید به سادگی در منزل تهیه و از آن برای پیش غذا یا یک وعده غذایی استفاده کنید.

مواد لازم برای 3 نفر

آرد گندم : 250 گرم
بکینگ پودر : 5/1 قاشق چایخوری
پنیر پیتزا : 150 گرم
پودر آویشن : به مقدار لازم
ژامبون مرغ : 200 گرم
سس گوجه فرنگی : 3 قاشق سوپخوری
شیر : 2/1 پیمانه
فلفل دلمه ای : 100 گرم
فلفل سیاه : به مقدار لازم
قارچ : 100 گرم
نمک : به مقدار لازم
کره : 40 گرم


روش تهیه

آرد و بیكینگ‌پودر را در ظرف مناسبی الك كرده كره را به آن افزوده و با نوك انگشتان خوب مخلوط می‌كنیم تا مانند خرده نان شود.

در مركز خمیر حفره‌ای ایجاد كرده و شیر را ریخته و ورز می‌‌دهیم تا خمیر یكنواختی به دست آید.

روی یك سطح صاف آرد پاشیده و خمیر را به ضخامت پنج میلی‌متر باز كرده و به شكل مستطیل برش می‌زنیم.

به فاصله یك سانتی‌متر از اطراف خمیر را سس گوجه‌فرنگی مالیده و كمی پنیر پیتزا روی آن می‌ریزیم.

سپس ژامبون، فلفل دلمه‌ای و قارچ‌های ورقه شده را چیده و مجددا كمی پنیر اضافه كرده و در آخر كمی نمك، فلفل و آویشن روی مواد می‌پاشیم.

خمیر را از یك طرف رول كرده و بعد رول را برش می‌زنیم و در یك سینی چرب شده می‌چینیم.

دستگاه مایكروویو را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم كرده و با سیستم تركیب مایكروویو با كانوكشن(مایكروویو 180وات و كانوكشن 180 درجه) سینی را به مدت هشت دقیقه در دستگاه قرار می‌‌دهیم.

بعد از پخت، اگر روی پیتزا برشته نشد از سیستم گریل استفاده كرده و روی سه پایه بلند می‌‌گذاریم.



نکات

در صورت تمایل می‌توانیم روی خمیر پیتزا كمی زعفران دم كرده و روغن مایع با قلم‌مو بمالیم تا خمیر طلایی رنگ داشته باشیم.

در صورت تمایل می توانید از گوشت چرخ کرده یا مرغ تکه شده به جای ژامبون استفاده کنید تا غذایی سالم تر برای خانواده خود تهیه کنید.

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 7562 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۴ دي بازدید: 4840 ساعت: 4:36 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هیأت‌هایی که به عزاداران «پیتزا» می‌دهند ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ مرداد
2 دانشنامه خوراک ایرانی در راه است/سبقت پیتزا فروشی‌های تهران از ایتالیا ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
3 تبلیغ عجیب یک شرکت داروسازی در سطح تهران ۱۳۹۶ جمعه ۲۴ آذر
4 پیتزا مرغ ماهی تابه ای،غذای رژیمی ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان
5 سلامت مردم؛ قربانی غذاهای ارزان‌قیمت ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
6 خطرناک‌تر از فست‌فود!/ مضرات پاکت فست فود‌ها را دست کم نگیرید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۷ مهر
7 کیک پیتزا یک کیک جدید و خوشمزه ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور
8 با کاهش مصرف فست فودها سلامتیتان را تضمین کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
9 پیتزا گوجه فرنگی، ریحان و ذرت ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۹ مرداد
10 پخت پیتزا در یک آشپزخانه کاملا آنلاین ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
11 آیا واقعاً پیتزا غذای نامناسبی است؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بیماری ALS و رابطه آن با چالش سطل آب یخ! چالشِ سطل یخ یا همان ALS Ice Bucket Chalenge، در ه...

  در هوای آلوده پیاز زیاد بخورید محقق طب سنتی اعلام کرد:پیاز خام برای رفع ناراحتی‌ه...

  روش‌ های طبیعی برای دفع سنگ کلیه یکی از دردناک‌ترین علت‌های مراجعه به بیمارستان‌ها ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آجیل بوداده یا خام، کدام بهتر است؟ ترکیب آجیل هرچه باشد، مجموعه‌‌ای از مغزها است که همگی فواید تغذیه‌‌ای بسیار زیادی داشته و سرشار از مواد مغذی هستند. چربی موجود در انواع آجیل از نوع اشباع‌ نشده است که کلسترول خون را پایین آورده و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش می‌‌دهد.
دستور تهیه 10 جوشانده ضد سرما خوردگی رایج ترین نوشیدنی ما چای است اما به گفته متخصصان طب سنتی زیاده روی در مصرف آن توصیه نمی شود، بنابراین بد نیست در کنار آن نوشیدنی های جایگزین مانند انواع جوشانده ها و دم نوش های گیاهی را هم امتحان کنید که هم راحت تهیه می شوند و هم هر نوع سلیقه ای را پوشش می دهند. جوشانده ها از جوشیدن دانه، ریشه یا برگ گیاهان در آب جوش تهیه می شوند. حالا شاید این سوال پیش بیاید که چه تفاوتی بین دم نوش و جوشانده وجود دارد؟
از خواص نعنا چه می دانید نعنا گیاهی است باطبع گرم و خشک که دارای خواص فراوان دارویی است و مصرف آن به اشکال مختلف از جمله تازه، خشک شده، اسانس، دمکرده، پودر و... امکان‌پذیر‌است.
رژیم غذایی برای عضله ای شدن شكم یکی از مواردی که باعث می‌شود تا افراد از ادامه رژیم‌های غذایی خودداری کنند یا هر وقت اسم رژیم به گوششان رسید فرار کنند این می‌باشد که این افراد تا به حال به صورت علمی و اصولی اقدام به تنظیم رژیم نکرده‌اند بلکه به صورت یکباره هر آنچه در سبد غذایی شان بوده حذف کرده‌اند و شوکی بسیار بزرگ را به مغز خود وارد کرده اند که سبب نفرت و ترس از رژیم شده است.