ترفندهای ساده برای برطرف کردن پف و تیرگی اطراف چشم




به گزارش لقمه، اگر چشمانتان ورم کرده و پف دارد و یا تیره، خسته و چروکیده به نظر می رسد، این ترفندهای ساده برای بهتر شدن حالت چشمهایتان کمک می کند.

چای
از زمان های قدیم، چای کافئین دار که حاوی تانین طبیعی است، توسط مادربزرگ ها برای کاهش پف کردگی چشم استفاده می شد. دو چای کیسه ای را در آب گرم خیس کنید، سپس کیسه ها را چند دقیقه در یخچال بگذارید تا خنک شوند. چای های کیسه ای را به مدت پنج دقیقه روی چشم هایتان بگذارید. تازگی و شادابی را بعد از آن احساس می کنید.

آواکادو
در بسیاری از افراد، خستگی باعث می شود گودی های سیاه رنگی زیر چشم ها ظاهر شوند و در طول سال ها به این تیرگی اضافه می شود. اگر شما نمی توانید به چشمانتان استراحت کافی دهید، یک برش از میوه آوکادو را روی چشم هایتان بگذارید، یا می توانید خمیری از بادام زمینی و شیر درست کنید و روی چشم هایتان قرار دهید. این خمیر تیرگی را برطرف می کند.

قاشق
دو قاشق چای خوری فلزی را بردارید و آنها را به مدت چند دقیقه زیر آب بسیار سرد نگه دارید. سپس دراز بکشید و قاشق ها را به مدت 30 تا 60 ثانیه روی پلک های خود قرار دهید. سردی فلز خستگی چشم را برطرف می کند و در عین حال به آنها انرژی می دهد.

خیار
هنگامی که چشمانتان قرمز و پف کرده هستند، دو برش از یک خیار خنک را به مدت 30 دقیقه روی چشم هایتان بگذارید. در این حالت نیز باید دراز بکشید. پس از پایان کار چشمانتان روشنتر می شود.

لثه گیر کودک
دو حلقه لثه گیر کودک را در فریزر قرار دهید تا کاملاً سرد شوند، سپس دراز بکشید و حلقه ها را حدوداً 10 دقیقه روی پلک های بسته خود قرار دهید. این سرما نه تنها به کاهش پفکردگی چشم کمک می کند، بلکه به چشمتان نیرو می دهد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :روزنامه اصفهان امروز

کد: 7420 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۸ مهر بازدید: 3421 ساعت: 6:42 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ مرداد
2 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
3 نگاه به بخش خصوصی به عنوان مجرم اجازه توسعه نمی‌دهد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
4 احتمال سقوط قیمت دلار مگر با خواست دولت! ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
5 سند توسعه زنجیره ارزش گیاهان دارویی تدوین شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
6 اینفوگرافیک | حضور زنان در عرصه علم ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
7 کاهش نرخ رشد نقدینگی به تنهایی برای مهار تورم کافی نیست/ لزوم اجرای سیاست های تثبیت ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ خرداد
8 قیمت حبوبات از مرغ پیشی گرفت! ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
9 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
10 همایش پای کار ایران قوی برگزار شد/ مسیر اشتغال از طریق وام اشتباه است ۱۴۰۱ جمعه ۶ آبان
11 رشد تجارت ایران با همسایگان در دولت سیزدهم؛ وعده‌ای که محقق شد ۱۴۰۱ پنج شنبه ۳ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  قارچ را داغ داغ بخورید! مهم نیست کدام نوع آن را انتخاب می‌کنید؛ صدفی یا مع...

  علائم و نشانه های سکته مغزی ناقص از زبان محققان پایگاه خبری لقمه: سکته مغزی نه تنها برای فردی که س...

  حبوبات، یک غذای کربوهیدرات دار خوب حبوبات همواره جزء مواد غذایی‌ای دسته بندی می شوند ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تصفیه آب تهران با وایتکس یا آب ژاول !؟ استفاده از آب ژاول در حالی مورد انتقاد قرار گرفته که مسئولات تامین و تصفیه آب پایتخت معتقدند این روشی شناخته شده و مورد استفاده در سطح بین‌المللی است و ایجاد حساسیت برای افکار عمومی در این زمینه بی مورد است.
آشنایی با اصول رژیم درمانی نوین برای کاهش وزن پایدار و سالم توجه ما فقط به مواد غذایی نیست، بلکه برنامه رژیم درمانی نوین برای ایجاد عادات سالم غذایی بر 4 پایه اساسی استوار است.
آشنایی با عادات غذایی خوب و بد در ایران ما ایرانی‌ها در گذشته عادت‌های بسیار خوب غذایی داشتیم که به مرور بسیاری از آنها را فراموش کرده‌ایم؛ عادت‌هایی مثل دور هم غذاخوردن، مصرف کمتر گوشت‌ قرمز و خوردن مواد غذایی تازه.
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»