کتاب آشپزی سنتی ایرانی در نمایشگاه فرانکفورت رونمایی شد


ترجمه انگلیسی کتاب «آشپزی سنتی ایرانی» نوشته سمیرا جنت دوست در غرفه ایران در نمایشگاه فرانکفورت رونمایی شد.

 به گزارش لقمه،  سمیرا جنت دوست نویسنده کتاب «آشپزی سنتی ایرانی» در اولین برنامه جنبی غرفه ایران در نمایشگاه شصت و ششم کتاب فرانکفورت، ضمن رونمایی از کتابش، این اتفاق را بزرگترین آرزوی زندگی خود نامید و گفت: همیشه آروز می کردم بتوانم روزی فرهنگ غذایی ایران را برای نسل های آینده، به ویژه در چنین رخداد عظیمی معرفی کنم.

وی که در حضور تعدادی مهمان خارجی غرفه ایران سخن می گفت، با اشاره به خاطرات دوران کودکی خود و اینکه آشپزی ایرانی را از مادربزرگش یاد گرفته است، گفت: بعد از آن و زمانی که توانستم این هنر را معرفی کنم، 20 سال از عمرم را صرف آموزش آشپزی ایرانی بله فرزندان کشورم کردم چرا که واقعاً معتقدم آشپزی ایرانی، فرهنگی است که متاسفانه در معرض تهدید قرار گرفته است.

جنت دوست که کتابش را با شعری از شهریار درباره سفره و خانه پدری آغاز کرده است، افزود: این کتاب بعد از مدتی ترجمه شد و البته قبل از آن، ویراستاری انگلیسی که من اصلاً او را نمی شناختم، شروع کرد به ویرایش آن. در رد و بدل شدن پیام هایی بین من و ایشان بود که این فرهنگ آشپزی ایرانی توانست به کشوری غیر از ایران هم معرفی شود.

به گفته وی، غذای ایرانی هنری است که اگر پاسداری نشود توسط فرهنگ های دیگر غذایی از بین خواهد رفت. من نگرانم که روزی در کشور من آبگوشت ایرانی جای خود را به طور کامل به پاستای چینی بدهد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 7478 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۷ مهر بازدید: 4117 ساعت: 5:27 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «کتاب تندرستی و شادی» منتشر شد/ به غذایی که می‌خوریم بیشتر دقت کنیم ۱۴۰۲ شنبه ۲۳ ارديبهشت
2 محبوب‌ترین غذا‌های ایرانی از دید گردشگران خارجی ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۴ مهر
3 کتاب کلید را بزن برای مدیران کسب و کار مفید است یا کم کردن وزن؟ ۱۴۰۰ شنبه ۲۷ آذر
4 دلیل گلاره عباسی برای نامگذاری فصل های مختلف کتابش با نام غذاها ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۵ آذر
5 کافه کتاب کربن با 20 هزار عنوان کتاب افتتاح شد/قهوه بنوشید و کتاب بخوانید ۱۳۹۸ شنبه ۲ شهريور
6 خالدی: اولین منبع درباره تاریخ هتلداری ایران به‌زودی منتشر می‌شود ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير
7 مصرف چربی باعث افزایش وزن می شود یا قند! ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
8 مشکل مهم کشاورزی خوزستان برداشت بی حساب کتاب آب ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور
9 راز موفقیت های شغلی ریچارد برانسون ۱۳۹۶ چهارشنبه ۴ مرداد
10 کتاب «نقش صنایع غذایی در صنعت غذای ایران» رونمایی شد ۱۳۹۴ شنبه ۲۵ مهر
11 یک کتاب ایرانی در جمع نامزدهای بهترین کتاب آشپزی جهان ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۷ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پختن زیاد گوشت قرمز خطر ابتلا به سرطان را دو برابر می كند تهران- دانشمندان هشدار دادند كه پختن زیاد گوشت قرم...

  معیارهای تشخیص سبزی ها و میوه های ارگانیک ملاک هر کسی برای خرید میوه و سبزی متفاوت است. بزرگ...

  میوه های مفید برای دندان مصرف پیاز برای جلوگیری از فرسوده شدن دندانها مفید ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خطر عسل برای کودکان زیر یکسال با تولد اولین نوزاد ممکن است با مشاهده برخی رفتارها سوالاتی ذهن والدین را درگیر کند اینکه نوزاد تازه متولدشده زیاد می‌خوابد؟، نزدیک‌بین است، چه مدت پس از تولد می‌خندد، آیا دچار اضطراب می‌شود یا نه و چه موادغذایی را نباید تا یک سالگی به کودک داد و....
آیا آشپزی با باربیکیو می‌تواند عامل ایجاد سرطان باشد؟ آشپزی با باربیکیو به سلامتی افراد صدمه ای نمی‌زند، این جمله نتیجه گیری ای است که از سوی متخصصان آژانس ملی سلامت فرانسه اعلام شده است.
تسهیل صدور مجوز کسب و کار تنها برای هتل و بوم گردی‌ها افزایش صدور مجوز تاسیسات گردشگری در سال ۱۴۰۲ ، بیش از آنکه معلول قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب‌وکار باشد،حاصل سیاست‌های وزارت میراث فرهنگی در حمایت از بومگردی ها و هتلهاست.
خوراکی های مضر برای دندان در ایام عید مسلما هیچ کدام از ما دوست نداریم هر شش ماه یکبار به دندانپژشکی برویم. اما معاینه های دندانپزشکی به بدی درد دندان و تحمل هزینه های بالای پر کردن یا عصب کشی نیستند. در کنار این معاینات باید در تغذیه خود نیز سلامت دندان هایمان را در نظر داشته باشیم.