کتاب آشپزی سنتی ایرانی در نمایشگاه فرانکفورت رونمایی شد


ترجمه انگلیسی کتاب «آشپزی سنتی ایرانی» نوشته سمیرا جنت دوست در غرفه ایران در نمایشگاه فرانکفورت رونمایی شد.

 به گزارش لقمه،  سمیرا جنت دوست نویسنده کتاب «آشپزی سنتی ایرانی» در اولین برنامه جنبی غرفه ایران در نمایشگاه شصت و ششم کتاب فرانکفورت، ضمن رونمایی از کتابش، این اتفاق را بزرگترین آرزوی زندگی خود نامید و گفت: همیشه آروز می کردم بتوانم روزی فرهنگ غذایی ایران را برای نسل های آینده، به ویژه در چنین رخداد عظیمی معرفی کنم.

وی که در حضور تعدادی مهمان خارجی غرفه ایران سخن می گفت، با اشاره به خاطرات دوران کودکی خود و اینکه آشپزی ایرانی را از مادربزرگش یاد گرفته است، گفت: بعد از آن و زمانی که توانستم این هنر را معرفی کنم، 20 سال از عمرم را صرف آموزش آشپزی ایرانی بله فرزندان کشورم کردم چرا که واقعاً معتقدم آشپزی ایرانی، فرهنگی است که متاسفانه در معرض تهدید قرار گرفته است.

جنت دوست که کتابش را با شعری از شهریار درباره سفره و خانه پدری آغاز کرده است، افزود: این کتاب بعد از مدتی ترجمه شد و البته قبل از آن، ویراستاری انگلیسی که من اصلاً او را نمی شناختم، شروع کرد به ویرایش آن. در رد و بدل شدن پیام هایی بین من و ایشان بود که این فرهنگ آشپزی ایرانی توانست به کشوری غیر از ایران هم معرفی شود.

به گفته وی، غذای ایرانی هنری است که اگر پاسداری نشود توسط فرهنگ های دیگر غذایی از بین خواهد رفت. من نگرانم که روزی در کشور من آبگوشت ایرانی جای خود را به طور کامل به پاستای چینی بدهد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 7478 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۷ مهر بازدید: 1665 ساعت: 5:27 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برج کتاب در یک کافه چینی ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۷ آذر
2 دلایل مضر بودن مصرف هم‌زمان خربزه و عسل ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۹ مهر
3 مسجدجامعی: کتابخانه قهوه‌خانه حسین رمضان یخی را خودم راه‌اندازی می‌کنم ۱۳۹۵ شنبه ۱ خرداد
4 کتاب «نقش صنایع غذایی در صنعت غذای ایران» رونمایی شد ۱۳۹۴ شنبه ۲۵ مهر
5 یک کتاب ایرانی در جمع نامزدهای بهترین کتاب آشپزی جهان ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۷ خرداد
6 کتاب کبریت ایران فردا رونمایی می‌شود/ «کبریت هویت ماست» ۱۳۹۴ چهارشنبه ۶ خرداد
7 تحول در داروخانه‌ها با دریافت تعرفه خدمات دارویی ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۰ دي
8 برترین کتاب‌های آشپزی 2014 از نگاه گاردین ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۵ آذر
9 «یانگوم» از طریق غذا رابطه مردم ایران و کره را افزایش داد ۱۳۹۳ دوشنبه ۵ آبان
10 گران‌ترین همبرگر دنیا +عکس ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  تدابیر غذایی در فصل زمستان هر فصلی دارای مزاج است. مزاج فصل زمستان سرد و تر ا...

  6 دلیل مهم برای خوردن شکلات مطالعات دانشمندان آمریکایی نشان می دهد ، هر چه مرد...

  غذاهای آلوده به باکتری لیستریا که می‌خوریم! با وجود باکتری لیستریا در طالبی، E. coli در جوانه ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فاجعه سبزی‌های آلوده در بیخ‌گوش تهران پایگاه خبری لقمه: هرازگاهی موضوع آبیاری مراتع شهر تهران با فاضلاب مطرح می شود. موضوعی که علی رغم انکار مسئولین متاسفانه وجود دارد، البته بی‌تردید در سالهای اخیر نسبت به سنوات گذشته میزان زمین‌هایی که با فاضلاب آبیاری می‌شوند به طرز قابل ملاحظه‌ای کاهش یافته است اما هنوز هستند زمین‌هایی که در گوشه و کنار شهر تهران در کنار داشتن چاه و آب مناسب از فاضلاب تصفیه نشده استفاده می کنند.
مواظب خلال دندان باشید یک دندانپزشک گفت: خلال دندان جایگزین مسواک، نخ دندان و دیگر ابزارهای مناسبی مثل نخ دندان نیست و استفاده نادرست از آن به آسیب لثه منجر می‌شود.
ایرانی‌ها بیشتر طرفدار کدام ماهی هستند؟ بر اساس نظرسنجی سایت لقمه، ماهی قزل آلا از انواع ماهی های پرطرفدار در ایران است.
«نذری دادن» سنت دیرینه ماه محرم/ یک دیگ و هزاران هزار نیت ماه محرم از ایامی است که نذریهای زیادی در آن ادا می شود؛ آیین نذری دادن به عزاداران امام حسین(ع) سنتی دیرینه و پسندیده در میان اکثر مسلمانان و به خصوص شیعیان دنیاست که در کشورمان رواج بیشتری دارد و شب و روز تاسوعا و عاشورا به اوج خود می رسد.

حامیان