کتاب آشپزی سنتی ایرانی در نمایشگاه فرانکفورت رونمایی شد


ترجمه انگلیسی کتاب «آشپزی سنتی ایرانی» نوشته سمیرا جنت دوست در غرفه ایران در نمایشگاه فرانکفورت رونمایی شد.

 به گزارش لقمه،  سمیرا جنت دوست نویسنده کتاب «آشپزی سنتی ایرانی» در اولین برنامه جنبی غرفه ایران در نمایشگاه شصت و ششم کتاب فرانکفورت، ضمن رونمایی از کتابش، این اتفاق را بزرگترین آرزوی زندگی خود نامید و گفت: همیشه آروز می کردم بتوانم روزی فرهنگ غذایی ایران را برای نسل های آینده، به ویژه در چنین رخداد عظیمی معرفی کنم.

وی که در حضور تعدادی مهمان خارجی غرفه ایران سخن می گفت، با اشاره به خاطرات دوران کودکی خود و اینکه آشپزی ایرانی را از مادربزرگش یاد گرفته است، گفت: بعد از آن و زمانی که توانستم این هنر را معرفی کنم، 20 سال از عمرم را صرف آموزش آشپزی ایرانی بله فرزندان کشورم کردم چرا که واقعاً معتقدم آشپزی ایرانی، فرهنگی است که متاسفانه در معرض تهدید قرار گرفته است.

جنت دوست که کتابش را با شعری از شهریار درباره سفره و خانه پدری آغاز کرده است، افزود: این کتاب بعد از مدتی ترجمه شد و البته قبل از آن، ویراستاری انگلیسی که من اصلاً او را نمی شناختم، شروع کرد به ویرایش آن. در رد و بدل شدن پیام هایی بین من و ایشان بود که این فرهنگ آشپزی ایرانی توانست به کشوری غیر از ایران هم معرفی شود.

به گفته وی، غذای ایرانی هنری است که اگر پاسداری نشود توسط فرهنگ های دیگر غذایی از بین خواهد رفت. من نگرانم که روزی در کشور من آبگوشت ایرانی جای خود را به طور کامل به پاستای چینی بدهد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 7478 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۷ مهر بازدید: 4095 ساعت: 5:27 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «کتاب تندرستی و شادی» منتشر شد/ به غذایی که می‌خوریم بیشتر دقت کنیم ۱۴۰۲ شنبه ۲۳ ارديبهشت
2 محبوب‌ترین غذا‌های ایرانی از دید گردشگران خارجی ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۴ مهر
3 کتاب کلید را بزن برای مدیران کسب و کار مفید است یا کم کردن وزن؟ ۱۴۰۰ شنبه ۲۷ آذر
4 دلیل گلاره عباسی برای نامگذاری فصل های مختلف کتابش با نام غذاها ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۵ آذر
5 کافه کتاب کربن با 20 هزار عنوان کتاب افتتاح شد/قهوه بنوشید و کتاب بخوانید ۱۳۹۸ شنبه ۲ شهريور
6 خالدی: اولین منبع درباره تاریخ هتلداری ایران به‌زودی منتشر می‌شود ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير
7 مصرف چربی باعث افزایش وزن می شود یا قند! ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
8 مشکل مهم کشاورزی خوزستان برداشت بی حساب کتاب آب ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور
9 راز موفقیت های شغلی ریچارد برانسون ۱۳۹۶ چهارشنبه ۴ مرداد
10 کتاب «نقش صنایع غذایی در صنعت غذای ایران» رونمایی شد ۱۳۹۴ شنبه ۲۵ مهر
11 یک کتاب ایرانی در جمع نامزدهای بهترین کتاب آشپزی جهان ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۷ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خواص سرکه بالزامیک سرکه بالزامیک چند سالی است در کشور ما محبوبیت یافت...

  کاهش سکته با موز محققان دریافتند که مصرف موز در رژیم غذایی به دلیل ...

  بادمجان موثر در كاهش وزن و رفع كم خونی بادمجان بر خلاف آنچه كه عوام اعتقاد دارند كه بی بو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت