کتاب آشپزی سنتی ایرانی در نمایشگاه فرانکفورت رونمایی شد


ترجمه انگلیسی کتاب «آشپزی سنتی ایرانی» نوشته سمیرا جنت دوست در غرفه ایران در نمایشگاه فرانکفورت رونمایی شد.

 به گزارش لقمه،  سمیرا جنت دوست نویسنده کتاب «آشپزی سنتی ایرانی» در اولین برنامه جنبی غرفه ایران در نمایشگاه شصت و ششم کتاب فرانکفورت، ضمن رونمایی از کتابش، این اتفاق را بزرگترین آرزوی زندگی خود نامید و گفت: همیشه آروز می کردم بتوانم روزی فرهنگ غذایی ایران را برای نسل های آینده، به ویژه در چنین رخداد عظیمی معرفی کنم.

وی که در حضور تعدادی مهمان خارجی غرفه ایران سخن می گفت، با اشاره به خاطرات دوران کودکی خود و اینکه آشپزی ایرانی را از مادربزرگش یاد گرفته است، گفت: بعد از آن و زمانی که توانستم این هنر را معرفی کنم، 20 سال از عمرم را صرف آموزش آشپزی ایرانی بله فرزندان کشورم کردم چرا که واقعاً معتقدم آشپزی ایرانی، فرهنگی است که متاسفانه در معرض تهدید قرار گرفته است.

جنت دوست که کتابش را با شعری از شهریار درباره سفره و خانه پدری آغاز کرده است، افزود: این کتاب بعد از مدتی ترجمه شد و البته قبل از آن، ویراستاری انگلیسی که من اصلاً او را نمی شناختم، شروع کرد به ویرایش آن. در رد و بدل شدن پیام هایی بین من و ایشان بود که این فرهنگ آشپزی ایرانی توانست به کشوری غیر از ایران هم معرفی شود.

به گفته وی، غذای ایرانی هنری است که اگر پاسداری نشود توسط فرهنگ های دیگر غذایی از بین خواهد رفت. من نگرانم که روزی در کشور من آبگوشت ایرانی جای خود را به طور کامل به پاستای چینی بدهد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 7478 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۷ مهر بازدید: 1844 ساعت: 5:27 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خالدی: اولین منبع درباره تاریخ هتلداری ایران به‌زودی منتشر می‌شود ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير
2 مصرف چربی باعث افزایش وزن می شود یا قند! ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
3 مشکل مهم کشاورزی خوزستان برداشت بی حساب کتاب آب ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور
4 راز موفقیت های شغلی ریچارد برانسون ۱۳۹۶ چهارشنبه ۴ مرداد
5 کتاب «نقش صنایع غذایی در صنعت غذای ایران» رونمایی شد ۱۳۹۴ شنبه ۲۵ مهر
6 یک کتاب ایرانی در جمع نامزدهای بهترین کتاب آشپزی جهان ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۷ خرداد
7 کتاب کبریت ایران فردا رونمایی می‌شود/ «کبریت هویت ماست» ۱۳۹۴ چهارشنبه ۶ خرداد
8 تحول در داروخانه‌ها با دریافت تعرفه خدمات دارویی ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۰ دي
9 برترین کتاب‌های آشپزی 2014 از نگاه گاردین ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۵ آذر
10 «یانگوم» از طریق غذا رابطه مردم ایران و کره را افزایش داد ۱۳۹۳ دوشنبه ۵ آبان
11 گران‌ترین همبرگر دنیا +عکس ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 






 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  خواص انار در طب سنتی این میوه كه از آن به عنوان میوه ای بهشتی یاد میشود...

  یک نکته تغذیه‌ای دخترانه برای سلامت جنسی پژوهش های محققان انگلیسی نشان می دهد دخترانی که در...

  بهترین گوشت برای مصرف کدام است؟ گوشت جزو بهترین غذاهاست؛ به شرطی که در مصرف آن افر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف زیاد آسپرین منجر به کوری می‌شود پژوهشگران علوم پزشکی در دانشگاه ویسکانسن آمریکا دریافتند: افرادی که به طور دائم آسپرین را به مدت دست کم ۱۰ سال مصرف می‌کنند؛ با خطر نابینایی و بیماری ماکولا دژنراسیون (Macular degeneration) ‏ روبه رو هستند که با بالارفتن سن در ارتباط است.
بهترین و بدترین مواد غذایی برای مفاصل شما بیماری آرتروز انواع مختلفی دارد؛ اما برخی از نشانه‌ها و علائم در همه انواع این بیماری مشترک هستند؛ از جمله علائم مشترک انواع آرتروز می‌توان التهاب، سفتی، خشكی و درد در مفاصل نام برد.
فرهنگ و سنت‌های غذایی مرسوم در کشور چین پایگاه خبری لقمه: جمهوری خلق چین، پر جمعیت ترین کشور جهان است و دو بخش خودمختار به نام های هنگ کنگ و ماکائو دارد. مردم این کشور پهناور، فرهنگ، سنت، اعتقاد، سبک زندگی، پوشاک و باورهای خاص و ویژه ای دارند که نمونه مشابه آن ها را در کمتر کشورهای دنیا می توان شاهد بود.
به آجیل "نه" نگویید مغزها از جمله گردو، بادام، فندق و ... به عنوان یک میان وعده سالم به حفظ سلامتی شما کمک می کنند. شرایط نگداری این گروه از مواد غذایی آسان بوده و به راحتی در محیط کار، دانشگاه و مدرسه قابل مصرف هستند.