زعفران ایران تا پایان سال 94 ثبت ژنتیکی می‌شود


مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: جهاد کشاورزی استان با همکاری موسسه بذر و نهال کشور در حال انجام پروژه‌ای است تا گونه‌های مختلف زعفران ایران را ثبت ژنتیکی کند.

 به گزارش لقمه، محمدرضا قدسی با اشاره به طولانی بودن روند انجام این پروژه بیان کرد: تا پایان امسال همه گونه‌های مختلف ایران جمع‌آوری شود و تا آخر سال 94 این پروژه را به اتمام می‌رسانیم.

وی از رشد 35 درصدی صادرات زعفران در سه ماه دوم امسال نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: با منتفی شدن طرح کد ملی و حذف عوارض گمرکی زعفران، صادرات این محصول افزایش یافته است. امسال 65 هزارهکتار از زمین‌های کشاورزی استان زیرکشت زعفران رفته است.

مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی خراسان رضوی با تاکید بر لزوم ‌صادرات ‌زعفران با برند ملی، بیان کرد: در این زمینه نیاز به همکاری سایر سازمان‌ها است. امروز اگر کشوری مثل اسپانیا‌ بزرگترین صادرکننده زعفران است، زمانی خود بزرگترین تولید کننده بوده و روی برندسازی سرمایه‌گذاری کرده است.

وی‌ درباره طرح جامع زعفران‌ بیان کرد: این طرح درحال بررسی‌ در ریاست جمهوری است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7537 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۲۶ مهر بازدید: 2343 ساعت: 9:05 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
2 آغاز ثبت‌ نام قطعی نمایشگاه ایران هلث از ۱۷ آذر ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
3 کنترل قیمت با ترخیص برنج‌های وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
4 قدیمی ترین نانوایی ایران کجاست؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۰ آبان
5 کمتر از یک درصد بذر کشور وارداتی است ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
6 تاثیر قهوه بر حفاظت از ماهیچه‌ها در سالمندان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
7 جزئیات تهیه پرونده میراث جهانی هگمتانه ۱۴۰۳ دوشنبه ۸ مرداد
8 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
9 «سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
10 معرفی 4 گونه جدید بیماری سیب را به دنیا توسط محقق ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
11 ثبت سفارش چای سامانه ای شد ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین ظروف برای پخت غذا/ ظرف مسی مسمومیت‌زاست یک متخصص تغذیه می‌گوید: استفاده از ظروف مسی نه تنه...

  شیر مادر بهترین غذا علیه باکتری ها لقمه: بندناف یکی از مهمترین مکانها برای استقرار با...

  رعایت بهداشت در آشپزخانه های هتل و رستوران آلودگی و با كتری های خطرناك سریعا در مكانهای مرطوب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه هم بخوریم هم لاغر بمانیم! حرف از رژیم‌های لاغری که می‌شود همه به یاد گرسنگی و ضعف و بی‌حالی می‌افتند! درحالی که متخصصان علم تغذیه معتقدند رژیم‌های لاغری نباید هرگز باعث ذره‌ای گرسنگی شوند.
دستور تهیه محلول جادویی ضدجوش تاریخ استفاده از داروهای گیاهی برای درمان بیماری‌ها به چند هزار سال پیش برمی‌گردد؛ اثربخشی بعضی از این داروهای گیاهی را علم ثابت کرده است و بعضی راهنوز نه؛ آویشن از آن گیاهانی است که این روزها دانشمندان درباره اثربخشی آن به یافته‌های جدیدی رسید‌ه‌اند.
طعم بی رقیب غذاهای ایرانی انگشت‌هایی كه قبلا با آبگوشت‌های چرب و پردنبه خورده می‌شد و دل‌هایی كه قبلا برای قورمه‌سبزی‌های جا افتاده و خوش‌عطر غنج می‌رفت، حالا با پیتزاهای رنگ و وارنگ خورده می‌شود و برای لازانیا، سوشی و تاكو از حال می‌رود.
سکته یک کودک 9 ساله به دلیل چربی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: هر چه تعداد مواد غذایی در حالت فریز شده در یک خانه بیشتر شود میزان سلامت عمومی اعضای خانواده کاهش می‌یابد.