زعفران ایران تا پایان سال 94 ثبت ژنتیکی می‌شود


مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: جهاد کشاورزی استان با همکاری موسسه بذر و نهال کشور در حال انجام پروژه‌ای است تا گونه‌های مختلف زعفران ایران را ثبت ژنتیکی کند.

 به گزارش لقمه، محمدرضا قدسی با اشاره به طولانی بودن روند انجام این پروژه بیان کرد: تا پایان امسال همه گونه‌های مختلف ایران جمع‌آوری شود و تا آخر سال 94 این پروژه را به اتمام می‌رسانیم.

وی از رشد 35 درصدی صادرات زعفران در سه ماه دوم امسال نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: با منتفی شدن طرح کد ملی و حذف عوارض گمرکی زعفران، صادرات این محصول افزایش یافته است. امسال 65 هزارهکتار از زمین‌های کشاورزی استان زیرکشت زعفران رفته است.

مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی خراسان رضوی با تاکید بر لزوم ‌صادرات ‌زعفران با برند ملی، بیان کرد: در این زمینه نیاز به همکاری سایر سازمان‌ها است. امروز اگر کشوری مثل اسپانیا‌ بزرگترین صادرکننده زعفران است، زمانی خود بزرگترین تولید کننده بوده و روی برندسازی سرمایه‌گذاری کرده است.

وی‌ درباره طرح جامع زعفران‌ بیان کرد: این طرح درحال بررسی‌ در ریاست جمهوری است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7537 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۲۶ مهر بازدید: 2326 ساعت: 9:05 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کمتر از یک درصد بذر کشور وارداتی است ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
2 تاثیر قهوه بر حفاظت از ماهیچه‌ها در سالمندان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
3 جزئیات تهیه پرونده میراث جهانی هگمتانه ۱۴۰۳ دوشنبه ۸ مرداد
4 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
5 «سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
6 معرفی 4 گونه جدید بیماری سیب را به دنیا توسط محقق ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
7 ثبت سفارش چای سامانه ای شد ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
8 آخرین مهلت ثبت‌نام محصولات باغی در سامانه سماک فرداست ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
9 ثبت سفارش واردات چای متوقف شد ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۰ بهمن
10 همه‌چیز درباره آیین «خدیر» جشن زمستانی اردبیل و غذاهای آن ۱۴۰۱ پنج شنبه ۶ بهمن
11 جزییات پرونده ثبت ملی کوفته تبریزی ۱۴۰۱ جمعه ۳۰ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توصیه های غذایی برای شب امتحان تحقیقات و مطالعات جدید حاکی از آنست که چنانچه کودک...

  10 روش طبیعی برای درمان سرفه پایگاه خبری لقمه: اگر سرفه تان بیش از یک هفته طول ...

  غذاهای مناسب فصل پاییز و طبع سرد افراد یک متخصص طب سنتی با اشاره به بیماری‌های فصل پاییز ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شما هم می‌خواهید چاق شوید؟ رایج‌ترین دلایل برای لاغر بودن یک نفر معمولاً یکی از علت‌های زیر است:ژنتیک، خوردن غذای کمتر از میزان نیاز، داشتن سبک زندگی فعال و پر تحرک، ورزش بیش از حد.این را هم بدانید خیلی از افراد لاغر هستند به دلیل ناتوانی‌ها، اختلالات خوردن، اختلالات روحی، و یا سابقه بیماری یا عمل جراحی شدید. در این مقاله ما روش‌های افزایش وزن را با هم بررسی می‌کنیم ولی قطعاً برای افرادی که از اختلالات نامبرده رنج می‌برند بهترین راه‌حل، درمان بیماری زمینه‌ای است و بعد واجد شرایط برای این توصیه خواهند بود.
گوشت پرندگان سموم هوا را دفع می‌کند/تقویت ریه با سنگک یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: در ایام آلوده هوا بهتر است مواد غذایی دارای ویتامین A، E و C مصرف شود. غلات سبوس‌دار مانند نان سنگک، ریه را تقویت می‌کند و گوشت ماهی و پرنده نیز در جذب اکسیژن و خنثی‌کردن آلرژن‌های محیطی مؤثر هستند.
چطور از میوه‌های عید نگه‌داری کنیم؟ معمولا در ایام عید مردم اقدام به خرید میوه به مقدار زیاد می‌کنند و حتی میوه 13 روز عید را خریداری می‌کنند پس رعایت نکات لازم برای نگه‌داری آنها ضروری است.
با این رژیم در 14 روز حسابی لاغر شوید هر سه ساعت غذا بخورید و آخر هفته های جلوی تلویزیون استراحت کنید و لاغر شوید.