گران‌ترین همبرگر دنیا +عکس


به تازگی یک رستوران در لندن گران ترین همبرگر دنیا را معرفی کرده است و تا چندی دیگر وارد کتاب رکوردهای گینس خواهد شد. این رستوران در منطقه چلسی واقع شده است و با این کار تبلیغی جهانی برای خود کرده است.

 به گزارش لقمه، "همبرگر استثنایی" نامی است که به این غذا داده شده و قیمت آن 1100 پوند اعلام شده است. این قیمت به طور تقریبی برابر با 5 میلیون 500 هزار تومان است اما دلیل گرانی این همبرگر در تمام موادی است که درون آن استفاده شده است.

یک همبرگر با 280 گرم گوشت تازه و گران قیمت به همراه بهترین و تازه ترین سبزیجات در کنار نانی خاص که با مرغوب ترین کنجدها پوشیده شده است به همراه یک لایه طلای خوراکی موادی هستند که این ساندویچ را تشکیل می دهند.

بر طبق گفته سرآشپز برای درست کردن این ساندویچ به سه هفته کار نیاز است همچنین میزان کالری این غذا به طور باورنکردنی بالاست و به نزدیک 2618 می رسد.

بازگشت به صفحه نخست




کد: 7557 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۷ مهر بازدید: 3842 ساعت: 7:27 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نقره داغ مستها با گرانترین جریمه رانندگی ۱۴۰۳ دوشنبه ۸ مرداد
2 فروش قهوه ۳۵ هزار تومانی به قیمت ۱۵۰ هزار تومان ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
3 بستنی لاکچری برای میلیاردرها از جنس الماس ! ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
4 گرانترین غذای جهان چیست؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۱ تير
5 گرانترین نوع چای ایران کدام است؟ ۱۳۹۳ چهارشنبه ۷ آبان
6 بفرمایید شام 153 هزار یورویی! ۱۳۹۱ پنج شنبه ۷ دي
7 گرانترین آناناس جهان را ببینید ۱۳۹۱ شنبه ۲ دي
8 نمکاتور/ گیلاس نگو، طلا بگو ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۲ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده پایگاه خبری لقمه: آلودگی هوا یکی از معضلات زندگی م...

  مواد غذایی ضد فراموشی کدامند؟ خیلی‌ها به محض این‌ که نکته‌ای را فراموش یا وسایل‌...

  اختلالات خوردن کدامند پایگاه خبری لقمه: اختلالات خوردن دسته‌ای از اختلال...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذاهای مرگ ‌آور، مهمان سفره ایرانی ‌ها «شکم سیر باشد، چه گندم چه جو» این اصطلاحی است که ما ایرانی‌ها صدها سال قبل، برای لزوم قناعت‌ورزی تکرار کرده‌ایم، اما این روزها دیگر نه‌ فقط مهم است شما چه می‌خورید، بلکه این که شما چه چیزی نمی‌خورید، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
اولین رستوران را در نوزده سالگی راه اندازی کردم/ غذای ایرانی نیازمند اطلاع رسانی بیشتر است پایگاه خبری لقمه: شایان شمس سرآشپز برتر سال 1395 مسابقه تلویزیونی دستپخت مسیر موفقیت را با تلاش اما سریع طی کرده است و معتقد است غذاهای اصیل ایرانی به دلیل ضعف اطلاع رسانی محجور مانده اند.
حقایقی درباره غذاهای رستوران‌ها و سرآشپزها خیلی کیف دارد که رستوران بروید، غذا سفارش بدهید و با خیال راحت بنشینید تا بشقاب غذایتان را روی میز بگذارند. در واقع بدون زحمت و بدون اینکه بوی پیاز داغ بگیرید غذای مورد علاقه‌تان را نوش جان کنید و از آن لذت ببرید. البته این یک روی سکه است!
رنگ درمانی با میوه ها و سبزیجات بسیاری از درمانگران شیوه‌های طبیعی در سراسر جهان بر این باورند که مصرف دست‌کم 5نوع میوه و سبزی در طول روز می‌تواند تاثیر ماندگاری بر حفظ سلامت و تندرستی افراد داشته باشد.