صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
گزارش و مقالات
>
عسل مومدار نخرید
عسل مومدار نخرید
مدیرعامل اتحادیه زنبورداران ادعا کرد:از آنجا که زنبورعسل برای درست کردن هر گرم موم، شش گرم عسل مصرف میکند، احتمال تقلبی بودن عسلهای مومدار عرضهشده در سطح خردهفروشیهای شهر و بهکارگیری پارافین وجود دارد.
به گزارش لقمه مدیرعامل اتحادیه زنبورداران کشور در گفتگویی با اعلام این مطلب گفت: کمیتهای متشکل از اداره استاندارد، انجمن علمی زنبورعسل، اتحادیه زنبورعسل و بخش زنبورعسل بهدنبال استانداردسازی عسل تولیدی در کشور است.
عفت رئیسی سرحدی با اشاره به این موضوع که عسل را بهصورت مومدار خریداری نکنید، افزود: اولویت عسلهایی که در سطح شهر بهصورت مومدار به فروش میرسد، دارای مومی با درصدی از پارافین هستند که برای سلامت افراد زیانآور است.
وی خاطرنشان کرد: زنبورعسل برای تولید هر گرم موم، شش گرم عسل مصرف میکنند. لذا تولیدکنندگان حقیقی عسل نیز معمولاً حاضر به فروش عسل با موم نیستند و از موم تولیدشده دوباره برای تولید عسل استفاده میکنند.
رئیسی سرحدی ادامه داد: موم مصنوعی در کارگاههای مومسازی با ترکیب پارافین و موم طبیعی تولید میشود.
وی ادعا کرد: برندهای مختلفی از عسلهای تقلبی در فروشگاههای زنجیرهای و میادین مشاهده میشوند که دارای درصدی از عسل طبیعی و شکر غلیظ شده هستند.
مدیرعامل اتحادیه زنبورداران کشور یادآور شد: فروشگاههای زنجیرهای بهدنبال کالاهایی هستند که بیشترین سود را برای آنها داشته باشد و عسلهای تقلبی را با سود 30 تا 40 درصد به فروش میرسانند.
رئیسی سرحدی با بیان اینکه قیمت تمامشده هر کیلوگرم عسل طبیعی 12 الی 15 هزار تومان است، تأکید کرد: با اختصاص مراکزی برای عرضه عسل طبیعی میتوان عسل طبیعی را به دست مصرفکننده رساند و تولیدکننده نیز محصول خود را به قیمت مناسبی به فروش میرساند.
نقل از : ایانا
کد:
1786
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ جمعه ۷ مهر
بازدید:
5838
ساعت:
2:10 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
2
۵.۶ میلیون دلار درآمد کشور از صادرات عسل
۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
3
فعالیت زنبورداری از تولید تک محصولی خارج شد
۱۴۰۳ يکشنبه ۷ مرداد
4
خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه
۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
5
کمک عسل خام به کاهش کلسترول و قندخون
۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
6
علی بهشتی: شهرستان گرمی قطب تولید عسل در كشور
۱۴۰۰ دوشنبه ۱۴ تير
7
نوشیدنیهایی برای آرامش در بحران کرونا
۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
8
خوراکیهای سالمی که برای کودکان مضر هستند
۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان
9
طرز تهیهی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
10
عسل طبیعی با طعم پورشه
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
11
ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
بهبود سلامت روده ها به کمک نوشیدنی های پروبیوتیک
پایگاه خبری لقمه: نوشابه های پروبیوتیک و پری بیوتی...
تاثیر غذاهای پرچرب در ابتلا به سرطان لوزالمعده
بر اساس اعلام مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشک...
بهترین غذا برای تسكین علایم سرماخوردگی
متخصص داروسازی (گیاهان دارویی) و عضو هیات علمی دان...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
هرگز این مواد غذایی را پس از تاریخ انقضای مصرف نکنید
تاریخ انقضا بر روی بستهبندی مواد غذایی درج شده و به این وسیله مصرف کننده از تاریخ تولید و انقضا محصول مطلع میشود. مصرف برخی مواد غذایی بعد از تاریخ انقضا موجب افزایش خطر ابتلا به بیماریها میشود.
قبل از جلسه خواستگاری چه بخوریم؟
هر فردی در طول زندگی خود با رویدادهایی مواجه میشود که زندگی او را تغییر خواهد داد و فرصت موفقیت یا شکست را پیش روی او قرار میدهد. خوردن برخی مواد غذایی در این لحظات، در دستیابی به موفقیت بیاثر نیست و به شما در موقعیتهایی چون مصاحبه شغلی، امتحانات درسی، خواستگاری، ازدواج، بارداری و ... کمک شایانی خواهد کرد.
نکات مهم در ارسال مواد غذایی به مناطق بحرانی زلزلهزده
یک کارشناس تغذیه گفت: با توجه به امکانات کم مناطق بحرانی و شرایط سخت حمل و نقل و نگهداری مواد غذایی، الویت با غذاهای پودری است که حاوی مواد نگهدارنده است و در ان ها احتمال فساد به صفر می رسد.
لطفا لبنیات آلوده نوش جان نكنید!
نتایج دو تحقیق انجام شده در سال های 90، 91 و 92 نشان داد كه تمام فرآورده های لبنی سنتی كه بدون طی هیچ گونه مرحله پاستوریزاسیون و میكروب زدایی، به صورت فله و در فرآیند تولید به مصرف، از دامداری ها به مغازه های عرضه لبنیات سنتی حمل شده اند، دارای آلودگی میكروبی و باكتریایی بوده اند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است