کاهش 10 درصدی شکر در آبمیوه


دبیر انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان کنسانتره و آبمیوه ایران گفت: انجمن در صدد طبقه‌بندی آبمیوه و کنستانتره بر اساس کیفیت است و در همین راستا نیز اقداماتی انجام داده است که نتیجه یکی از این اقدامات کاهش 10 درصدی شکر از آبمیوه و کنستانتره بوده است.

 به گزارش لقمه، ولی‌الله داوودآبادی با بیان این‌که انجمن به سوی کیفیت بندی کنسانتره و آبمیوه پیش می‌رود اظهار کرد: از سه سال پیش تاکنون که کمیته انجمن کیفیت و کنترل مرغوبیت در انجمن ایجاد شده در راستای افزایش کیفیت آبمیوه و کنسانتره بوده‌ایم.

وی ادامه داد:‌ این کمیته از مدیران فنی کنترل کیفی شرکت‌های بزرگ ایران تشکیل شده است و تاکنون نیز جلسات متعددی بر مبنای افزایش کیفیت و رده‌بندی آبمیوه و کنسانتره ایجاد شده است.

دبیر انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان کنسانتره و آبمیوه ایران با بیان این‌که در انستیتو تغذیه اقداماتی در این راستا صورت گرفته است، اظهار کرد: مجموعه این کارها باعث شده است که 10 درصد از مصرف شکر در آبمیوه‌ها کاهش پیدا کند.

داوودآبادی در خصوص قیمت آبمیوه و کنسانتره گفت:‌ علیرغم افزایش قیمت شکر، دستمزد و ... اما تولیدکنندگان سود کمی را از محصول تولیدی خود دریافت می‌کنند.

تولید کنندگان آبمیوه و کنستانتره تقاضای افزایش قیمت دارند

دبیر انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان کنسانتره و آبمیوه ایران با بیان این‌که در حال حاضر تولیدکنندگان درخواست افزایش قیمت را دارند، اظهار کرد: به دلیل شرایط اقتصادی مردم، انجمن از این افزایش قیمت جلوگیری کرده است.

هیچگونه افزودنی به آبمیوه اضافه نمی‌شود

وی با بیان این‌که در آبمیوه و کنسانتره از هیچ گونه افزودنی استفاده نمی شود گفت:‌ در گذشته تنوع آبمیوه تنها در سه میوه پرتقال، سیب و انگور خلاصه می‌شد اما در حال حاضر توانسته‌ایم با ترکیب میوه‌های مختلف این دامنه را افزایش دهیم.

داوودآبادی ادامه داد: در حال حاضر تنوع آبمیوه‌های ایران بسیار زیاد است که محصولات خارجی نتوانسته‌اند جای زیادی را باز کنند.

دبیر انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان کنسانتره و آبمیوه ایران با بیان این‌که برخی از آبمیوه‌ها موجود در بازار به صورت قانونی و قاچاق وارد بازار می‌شوند،گفت: اقداماتی نیز در راستای جلوگیری عرضه این آبمیوه‌ها صورت گرفته است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7642 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۱ آبان بازدید: 3162 ساعت: 5:05 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 میزان واردات قطعات هلو و پرک پرتقال طی سال گذشته چقدر بود؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
2 برای کاهش درد مفاصل چه نوشیدنی هایی مناسب است ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۱ مرداد
3 صبحانه چه غذاهایی نخوریم ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۷ فروردين
4 خوردن این خوراکی ها در وعده صبحانه ممنوع ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
5 تاثیر تصمیم عراقی‌ها بر بازار کنسانتره و آبمیوه ایران ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
6 تعرفه واردات انواع آبمیوه به عراق۱۳۰ درصد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان
7 انباشت سیب زیردرختی به صورت فله ای ممنوع است ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان
8 اسامی۱۲ محصول غذایی غیراستاندارد اعلام شد ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
9 مصرف چه آبمیوه ای برای کاهش وزن مناسب است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
10 داشتن دندانهای سالم با مصرف این آبمیوه معجزه‌آسا ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
11 علت بسته شدن نوتلا بارها چست؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  روغن‌های مفید را بشناسید افراد زمانی که نامی از چربی به میان می‌آید، چاقی و...

  عرضه غذاهای بسته‌بندی فاقد مشخصات ممنوع! معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت جزییا...

  چگونه پیاز بیشتری بخوریم؟ پیاز از قدیمی‌ترین سبزی‌هایی است که بشر استفاده می...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه مناسب برای جلوگیری از کیست سینه چه بخوریم و چطور زندگی كنیم تا حتی به دلیل تغییرات هورمونی دوران بارداری هم سینه‌های‌مان كیست‌ساز نشوند.
عوامل گرانی میوه چیست/اجاره بهای نجومی مغازه ها یا افزایش هزینه تولید و حمل و نقل پایگاه خبری لقمه: محصولی که در مراکز عمده فروشی عرضه می شود با حدود ۳۰ تا ۳۵ درصد سود باید به مصرف کننده نهایی عرضه شود اما متأسفانه می‌بینیم گاهی تا سه الی چهار برابر قیمت عمده فروشی در مغازه‌ها به فروش می‌رسد!
عسل، مانع ریزش مو عسل خاصیت‌های فراوانی دارد كه از جمله آن پیشگیری از ریزش مو است. همه افراد به طور معمول روزانه ۲۰ تا۱۰۰ تار موی خود را از دست می‌دهند، اما ریزش مو بیش از این مقدار باعث كم مویی فرد می‌شود.
خواص ضد سرطانی هویج خواص ضدسرطانی هویج رنده شده و ارتباط افسردگی با پارکینسون عناوین مهمترین یافته های پزشکی امروز هستند.هویج رنده شده مهمترین ماده غذایی برای پیشگیری از سرطان، بیماری های عصبی و قلبی عروقی است.