انباشت سیب زیردرختی به صورت فله ای ممنوع است


پایگاه خبری لقمه: مقام اداره کل امور غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با اشاره به سیب های پادرختی مورد استفاده در تولید کنسانتره و آبمیوه گفت: جمع آوری و انباشت سیب صنعتی یا اصطلاحاً سیب زیردرختی به صورت فله ای به علت مشکلات بهداشتی و تهدید سلامت جامعه، ممنوع است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، «منوچهر دادگرنژاد» تأکید کرد: جمع آوری و انباشت سیب صنعتی در معابر با اصول بهداشتی مغایرت دارد؛ همه مراحل فرآوری مواد غذایی، باید تحت اصول سلامت محور صورت گیرد.

وی با اشاره به برگزاری جلسه ای درکمیته سیب استان آذربایجان غربی به منظور پیشگیری از معضلات بهداشتی احتمالی، ادامه داد: بنا به پیشنهادهای کارشناسی مدیران معاونت غذا و دارو، مقرر شد این محصولات در محل باغ، داخل جعبه، جمع آوری و به سمت کارخانه های کنسانتره حمل شود.
 
وی ادامه داد: پیشنهاد دیگر این بود که سیب های صنعتی با جعبه جمع آوری شده و سپس حمل و تخلیه آنها در خودروهای مستقر صورت گیرد و سپس برای فرآوری به کارخانه ها، حمل شود.
این مقام مسؤول در اداره کل امور غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: حتی برای اخذ نتایج بهتر تصمیمات اخذ شده ، مقرر شد که اعضای حاضر در کمیته سیب استان ، نسبت به اطلاع رسانی محیطی و موثر از طریق رسانه های جمعی اقدامات مناسب انجام دهند.
دادگرنژاد در پایان یادآور شد: عدم رعایت ضوابط بهداشتی در فرآوری محصول در هر مرحله ای، تخلف به حساب می آید و کارشناسان در معاونت های غذا و دارو ملزم هستند درصورت مشاهده چنین مواردی برابر قانون نسبت به جمع آوری و امحای آن اقدام کنند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از : سازمان غذا و دارو

کد: 13464 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان بازدید: 2620 ساعت: 2:42 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
2 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
3 گرمای هوا و کم‌آبی بدن قاتلان خاموش ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
4 هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره) ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
5 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
6 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
7 قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
8 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
9 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
10 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان
11 اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با 6 خوراکی پاییزی سلامتی تان را تضمین کنید چغندر از آن دسته سبزیجاتی است که سرشار از قند بوده...

  اعتقاد به شانس شما را چاق می‌كند نتایج یك مطالعه جدید نشان داده است افرادی كه به شا...

  خوراکی های انرژی زا را بشناسید در این مقاله قصد داریم 12 نوع خوراكی مناسب برای قب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

همه چیز درباره فلفل سیاه و سفید و خواص آنها پایگاه خبری لقمه: فلفل سیاه و سفید دو میوه Piper Nigrum یا گیاه فلفل هستند که در جنوب آسیا یافت می شود.
۱۴ ماده غذایی که طول عمر را زیاد می‌کند یک متخصص تغذیه گفت: به جای آنکه به دنبال روش‌های عجیب و غریب باشیم اگر ۱۴ ماده غذایی را در زنجیره غذایی روزانه بگنجانیم نه تنها بسیاری از بیماری‌ها را از خود دور می‌کنیم بلکه طول عمر بیشتری خواهیم داشت.
کجا غذا بخوریم، کجا غذا نخوریم بیشتر متخصصان فیزیولوژی معتقدند لذت غذاخوردن، یکی از بزرگ‌ترین لذت‌های زندگی است اما بسیاری از افراد به‌راحتی از این لذت می‌گذرند و نمی‌دانند که می‌توانند با رعایت چند نکته بسیار ساده اما کاربردی، غذا خوردن را برای خود و سایر اعضای خانواده‌شان، به یک تفریح بزرگ تبدیل کنند.
آشنایی با الفبای ویتامین‌های مورد نیاز پوست احتمالش وجود دارد که پوستتان به اندازه‌ی کافی مواد مغذی دریافت نکند.