کم‌فروشی و گران‌فروشی 30 درصدی نان‌های صنعتی


رییس اتحادیه نان‌های صنعتی کشور گفت: به دلیل نبود نظارت بر قیمت نان، نان‌های صنعتی با کم‌فروشی و گران‌فروشی 30 درصدی فروخته می‌شوند.

 به گزارش لقمه، محسن لزومیان با بیان این‌که از سال 1390 قیمت آرد و نان علیرغم افزایش قیمت‌های جانبی تغییری نکرده است، اظهار کرد: در حال حاضر نظارت چندانی بر قیمت نان نمی‌شود و به دلیل کم‌فروشی، بسیاری از نان فروشی‌ها نان را بالاتر از قیمت مصوب می‌فروشند.

وی ادامه داد: در حال حاضر قیمت نان صنعتی 30 درصد بالاتر از قیمت مصوب عرضه می شود. چراکه قیمت مصوب نان صنعتی کیلویی 3400 تومان است اما به دلیل نبود نظارت، این نوع نان‌ها حدود کیلویی 5000 تومان نیز در فروشگاه ها عرضه می شوند و هیچ گونه شکایتی از سوی مصرف کنندگان نمی‌شود.

رییس اتحادیه نان‌های صنعتی کشور افزایش 30 درصدی قیمت نان را چندان مطلوب ندانست و افزود: بهترین تصمیم این است که دولت قیمت آرد و نان را آزاد کند. چرا که این مساله هم به نفع مصرف کنندگان و به تبع آن به نفع دولت و تولیدکنندگان است.

لزومیان ادامه داد: این امر سبب می شود که تولیدکنندگان کیفیت نان را افزایش دهند و به تبع آن مصرف گندم و آرد در کشور نیز بهینه تر می‌شود.

وی تصریح کرد: این گونه نباشد که قیمت نان تنها در بخش صنعتی آزاد شود بلکه باید تصمیم گیری برای هر دو نوع نان سنتی و صنعتی صورت بگیرد.

رییس اتحادیه نان‌های صنعتی کشور با بیان این‌که قیمت آرد باید به سمت تک نرخی شدن پیش رود، گفت:‌ این مساله تنها راه حلی است که می تواند وضعیت نان کشور را سروسامان دهد. چرا که افزایش 30 درصدی قیمت گندم و آرد و به تبع آن نان، جوابگوی نیاز تولیدکنندگان نیست.

لزومیان با بیان این‌که سهمیه آرد برای واحدهای صنعتی تنها 30 درصد است، اظهار کرد: بسیاری از واحدها در حد ظرفیت خود تولید نمی کنند یا از آرد غیر آزاد کیلویی 1200 تومانی استفاده می‌کنند. این مساله باعث می شود قیمت نان را افزایش دهند چرا که اگر این گونه نباشد جز زیان برای آنها چیزی ندارد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7658 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۸ آبان بازدید: 2894 ساعت: 6:11 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آغاز نظارت بر بازار شب یلدا/ الزام درج برچسب قیمت در واحدهای صنفی ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ آذر
2 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
3 هشدار اتاق اصناف به گران فروشان یلدایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۰ آذر
4 قیمت گوجه‌فرنگی کاهشی شد ۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
5 رشد ارزش دلار در جهان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
6 قیمت قهوه در بالاترین سطح ۲۷ ساله در بازار جهانی ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
7 قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی در میادین میوه و تره‌بار ۵ آذر ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
8 افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
9 کنترل قیمت با ترخیص برنج‌های وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
10 نوسان قیمتی اقلام خوراکی در مهر ماه اعلام شد ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
11 تورم خوراکی‌ها در شهریور ماه اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم درمانی در فنیل کتونوری پایگاه خبری لقمه: رژیم درمانی تنها روش کنترل این ب...

  ایبوپروفن در شیر! تحقیقات نشان می دهد در یک لیوان شیر بیش از 20 نوع ...

  تب کریمه کنگو را چطور ریشه‌کن کنیم/ فصل گرما زمان شیوع بیماری پایگاه خبری لقمه: با ورود به فصل گرما، شاهد بیماری...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه در سفرهای تابستانی چگونه می‌توان در طول سفر که غذای روح فراهم می‌شود، با رعایت چند نکته ساده تغذیه‌ای سلامت جسم را تامین کنیم و سفری دلپذیر را تجربه نماییم.
از همین امروز این خوراکی‌ها را نخورید/تغییر الگوی مصرف چیست پایگاه خبری لقمه: برای سلامتی بدنمان بهتر است مواد غذایی و نوشیدنی‌های مضر را بشناسیم و بدنمان را در معرض خطر ابتلا به بیماری‌ها قرار ندهیم.
تغذیه خوب برای داشتن حافظه خوب می‌دانیم هر غذایی که می‌خوریم تاثیر خاصی بر بدن‌مان می‌گذارد و تغییراتی مثبت یا منفی در آن ایجاد می‌کند. البته چنین تغییراتی فقط به جسم محدود نمی‌شود و حتی می‌تواند وضع مغزی و فکری ما را هم تحت تاثیر قرار دهد، بنابراین مهم است طوری غذا بخوریم که نیازهای مغزمان هم بخوبی تامین شود.
گزارشی از میزان تولید و نیاز بازار برنج پایگاه خبری لقمه: مصرف سرانه هر فرد ۳۷ تا ۴۰ کیلوگرم برنج است که باتوجه به آمار جمعیت سالانه ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تن برنج نیاز بوده که باید یک میلیون تن برنج وارد شود.