تولیدکنندگان ماهی خاویاری، ماهی نمی‌خورند!


معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی ساوه گفت: ساوجی‌ها کمتر از میانگین کشوری ماهی مصرف می‌کنند.

 به گزارش لقمه، محمودرضا خلیلی افزود: سرانه مصرف ماهی در ساوه سه کیلوگرم کمتر از سرانه مصرف استان و چهار کیلوگرم کمتر از سرانه مصرف ماهی در کشور است.

وی با بیان اینکه سرانه مصرف ماهی در کشور 9 کیلوگرم، در استان مرکزی هفت کیلوگرم و در شهرستان ساوه پنج کیلوگرم است، اضافه کرد: این در حالی است که بیشترین ظرفیت تولید ماهیان خاویاری در استان متعلق به شهرستان ساوه است.

خلیلی اقدامات مناسب تبلیغی و فرهنگ‌سازی را عامل مهمی در افزایش سرانه مصرف ماهی در بین مردم دانست و تصریح کرد: باید تلاش کرد تا با افزایش سرانه مصرف ماهی انگیزه تولیدکنندگان را برای افزایش تولید بیشتر کنیم.

وی اضافه کرد: فعالیت مجموعه تولید ماهیان خاویاری در ساوه با ظرفیت 14.5 تن گوشت و یک تن خاویار طی پنج سال گذشته صورت گرفته است.

وی عدم وجود نقدینگی، کمبود کلینیک تخصصی آبزیان و کمبود منابع آب را از جمله مشکلات بخش شیلات در شهرستان ساوه دانست و تصریح کرد: برطرف شدن مشکلات در این بخش و با بهره‌برداری بهینه از ظرفیت‌های موجود در مزارع و استخرهای کشاورزی ضمن بالا بردن تولید آبزیان و متوسط عملکرد محصولات زراعی در واحد سطح در اقتصاد کشاورزی آثار مثبتی خواهد داشت.

معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی ساوه در ادامه با اشاره به عملکرد اداره شیلات شهرستان در 6 ماهه نخست سال جاری گفت: 23 هزار و 500 کیلوگرم تولید ماهی، رهاسازی 343 هزار و 20 قطعه ماهی گرمابی، تولید 42 هزار و 300 بچه ماهی سردآبی، سه هزار و 600 ماهی خاویار و فروش 155 هزار قطعه بچه ماهی از جمله فعالیت‌های شیلات شهرستان بوده است.

وی با اشاره به استخرهای پرورش ماهی در ساوه گفت: 30 استخر پرورش آبزیان در شهرستان با فراهم آوردن زمینه اشتغال 30 نفر بصورت مستقیم فعال هستند.

خلیلی خاطرنشان کرد: آبزیان تولید شده در ساوه علاوه بر تامین نیاز شهرستان به بازارهای ساوه، اراک و تهران عرضه می‌شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7677 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۴ آذر بازدید: 3033 ساعت: 10:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
2 طرح دریابست از دوم تا نهم مهرماه ۱۴۰۳ اجرا می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
3 تاثیر قهوه بر حفاظت از ماهیچه‌ها در سالمندان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
4 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
5 کمک روغن ماهی به سالمندان پرخطر در پیشگیری از آلزایمر ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
6 این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
7 تهران میزبان دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم ماهیان زینتی می شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
8 معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
9 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
10 صادرات آبزیان در ۵ ماه نخست سال افزایش یافت ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
11 بیش از ۸ هزار طرح شیلاتی با همکاری بنیاد برکت اجرا می شود ۱۴۰۲ جمعه ۹ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بالاخره ته دیگ بخوریم؟ سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت اعلا...

  ترفندهایی برای جلوگیری از پرخوری‌های شبانه تصمیم «شب‌ها ریزه خواری نمی‌کنم» از خرید در سوپرما...

  پاسخی به سوال قدیمی ارتباط بین غذا و سلامت روان رابطه بین غذا و سلامتی روان انسان دارای پیشینه تار...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

امان از دل‌ و قلوه شاید تاکنون گذرتان به یکی از خیابان‌ها یا میدان‌هایی که حرفه اصلی مغازه‌داران آن کشتار دام و فروش امعاء و احشای آن است، افتاده باشد و انواع فرآورده‌های دامی همچون کله، پاچه، زبان، سیرابی، شیردان، دل، قلوه، جگر و... را از آنان خریده باشید.
نارنجی بخور، سبز نفس بکش این روزها که آسمان شهرهای بزرگ پر شده از آلاینده‌های مختلف و اطراف‌مان هم پر شده از افرادی که سیگار از دست‌شان نمی‌افتد، تنها کاری که ‌می‌توان کرد رعایت بهداشت زندگی است و تغذیه سالم تا ریه‌های‌مان از گزند این‌همه آسیب در امان باشد.
آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی پایگاه خبری لقمه: آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی به از دست رفتن ویژگی های ارگانولپتیکی، ارزش تغذیه ای، ایمنی و بازار پسندی یا مطلوبیت مواد غذایی، فساد مواد غذایی گفته می شود که به سه دسته فساد شیمیایی، فیزیکی و بیولوژیکی طبقه بندی می گردد.
بایدها و نبایدهای استفاده از مایكروویو ظروف پلاستیكی معمولی برای استفاده در مایكروویو مناسب نیست، چون در اثر حرارت زیاد، ساختار شیمیایی آنها تغییر می‌كند و مواد سمی وارد غذا می‌شود.