به گزارش لقمه، محمودرضا خلیلی افزود: سرانه مصرف ماهی در ساوه سه کیلوگرم کمتر از سرانه مصرف استان و چهار کیلوگرم کمتر از سرانه مصرف ماهی در کشور است.
وی با بیان اینکه سرانه مصرف ماهی در کشور 9 کیلوگرم، در استان مرکزی هفت کیلوگرم و در شهرستان ساوه پنج کیلوگرم است، اضافه کرد: این در حالی است که بیشترین ظرفیت تولید ماهیان خاویاری در استان متعلق به شهرستان ساوه است.
خلیلی اقدامات مناسب تبلیغی و فرهنگسازی را عامل مهمی در افزایش سرانه مصرف ماهی در بین مردم دانست و تصریح کرد: باید تلاش کرد تا با افزایش سرانه مصرف ماهی انگیزه تولیدکنندگان را برای افزایش تولید بیشتر کنیم.
وی اضافه کرد: فعالیت مجموعه تولید ماهیان خاویاری در ساوه با ظرفیت 14.5 تن گوشت و یک تن خاویار طی پنج سال گذشته صورت گرفته است.
وی عدم وجود نقدینگی، کمبود کلینیک تخصصی آبزیان و کمبود منابع آب را از جمله مشکلات بخش شیلات در شهرستان ساوه دانست و تصریح کرد: برطرف شدن مشکلات در این بخش و با بهرهبرداری بهینه از ظرفیتهای موجود در مزارع و استخرهای کشاورزی ضمن بالا بردن تولید آبزیان و متوسط عملکرد محصولات زراعی در واحد سطح در اقتصاد کشاورزی آثار مثبتی خواهد داشت.
معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی ساوه در ادامه با اشاره به عملکرد اداره شیلات شهرستان در 6 ماهه نخست سال جاری گفت: 23 هزار و 500 کیلوگرم تولید ماهی، رهاسازی 343 هزار و 20 قطعه ماهی گرمابی، تولید 42 هزار و 300 بچه ماهی سردآبی، سه هزار و 600 ماهی خاویار و فروش 155 هزار قطعه بچه ماهی از جمله فعالیتهای شیلات شهرستان بوده است.
وی با اشاره به استخرهای پرورش ماهی در ساوه گفت: 30 استخر پرورش آبزیان در شهرستان با فراهم آوردن زمینه اشتغال 30 نفر بصورت مستقیم فعال هستند.
خلیلی خاطرنشان کرد: آبزیان تولید شده در ساوه علاوه بر تامین نیاز شهرستان به بازارهای ساوه، اراک و تهران عرضه میشود.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :ایسنا