تولیدکنندگان ماهی خاویاری، ماهی نمی‌خورند!


معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی ساوه گفت: ساوجی‌ها کمتر از میانگین کشوری ماهی مصرف می‌کنند.

 به گزارش لقمه، محمودرضا خلیلی افزود: سرانه مصرف ماهی در ساوه سه کیلوگرم کمتر از سرانه مصرف استان و چهار کیلوگرم کمتر از سرانه مصرف ماهی در کشور است.

وی با بیان اینکه سرانه مصرف ماهی در کشور 9 کیلوگرم، در استان مرکزی هفت کیلوگرم و در شهرستان ساوه پنج کیلوگرم است، اضافه کرد: این در حالی است که بیشترین ظرفیت تولید ماهیان خاویاری در استان متعلق به شهرستان ساوه است.

خلیلی اقدامات مناسب تبلیغی و فرهنگ‌سازی را عامل مهمی در افزایش سرانه مصرف ماهی در بین مردم دانست و تصریح کرد: باید تلاش کرد تا با افزایش سرانه مصرف ماهی انگیزه تولیدکنندگان را برای افزایش تولید بیشتر کنیم.

وی اضافه کرد: فعالیت مجموعه تولید ماهیان خاویاری در ساوه با ظرفیت 14.5 تن گوشت و یک تن خاویار طی پنج سال گذشته صورت گرفته است.

وی عدم وجود نقدینگی، کمبود کلینیک تخصصی آبزیان و کمبود منابع آب را از جمله مشکلات بخش شیلات در شهرستان ساوه دانست و تصریح کرد: برطرف شدن مشکلات در این بخش و با بهره‌برداری بهینه از ظرفیت‌های موجود در مزارع و استخرهای کشاورزی ضمن بالا بردن تولید آبزیان و متوسط عملکرد محصولات زراعی در واحد سطح در اقتصاد کشاورزی آثار مثبتی خواهد داشت.

معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی ساوه در ادامه با اشاره به عملکرد اداره شیلات شهرستان در 6 ماهه نخست سال جاری گفت: 23 هزار و 500 کیلوگرم تولید ماهی، رهاسازی 343 هزار و 20 قطعه ماهی گرمابی، تولید 42 هزار و 300 بچه ماهی سردآبی، سه هزار و 600 ماهی خاویار و فروش 155 هزار قطعه بچه ماهی از جمله فعالیت‌های شیلات شهرستان بوده است.

وی با اشاره به استخرهای پرورش ماهی در ساوه گفت: 30 استخر پرورش آبزیان در شهرستان با فراهم آوردن زمینه اشتغال 30 نفر بصورت مستقیم فعال هستند.

خلیلی خاطرنشان کرد: آبزیان تولید شده در ساوه علاوه بر تامین نیاز شهرستان به بازارهای ساوه، اراک و تهران عرضه می‌شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7677 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۴ آذر بازدید: 2637 ساعت: 10:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
2 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
3 صادرات آبزیان در ۵ ماه نخست سال افزایش یافت ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
4 بیش از ۸ هزار طرح شیلاتی با همکاری بنیاد برکت اجرا می شود ۱۴۰۲ جمعه ۹ تير
5 صادرات ۲ میلیون و ۲۶۴.۵ تن انواع آبزی از کشور ۱۴۰۱ جمعه ۲۸ بهمن
6 باید و نبایدهای غذاهای دریایی برای زنان باردار ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ بهمن
7 قیمت کالاهای اساسی در هفته اول بهمن ۱۴۰۱/ تخم مرغ ارزان شد ۱۴۰۱ يکشنبه ۲ بهمن
8 اعلام قیمت امروز میوه و تره‌بار و مرغ و انواع ماهی ۱۴۰۱ شنبه ۴ تير
9 ادویه مخصوص ماهی سرخ کرده چیست/ طرز تهیه ادویه ماهی ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۳ آبان
10 پیگیری آیین نامه ماهی گیری مسئولانه در خوزستان ۱۴۰۰ جمعه ۲۳ مهر
11 تحویل ۵۰هزار قطعه بچه فیل ماهی خاویاری به بخش خصوصی ۱۴۰۰ پنج شنبه ۷ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کلسیم سازترین محصول لبنی را بشناسید! خامه و بستنی به دلیل اینکه در ساختار آنها بیشتر مو...

  غذاهایی که نباید در بهار مصرف کرد/معرفی خوراکی‌های لطیف استاد دانشکده طب سنتی تهران گفت: مصرف خوراکی‌هاى ل...

  کنسروهای ممنوعه! خبر نگران‌کننده استفاده از گوشت دلفین‌های مرده و ف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین مواد غذایی برای باز شدن عروق و رژیم غذایی پایگاه خبری لقمه: گوجه فرنگی علاوه بر اینکه سرشار از ویتامین C و فیبرهاست، لیکوپن دارد که مانع از اکسایش کلسترول و چسبیدن به دیواره عروق می شود.
دوپینگ حافظه با این خوراکی‌ها در زمان امتحانات مغزدانه‌ها از بهترین خوراکی‌ها برای تقویت حافظه در روزهای امتحان به شمار می‌روند و برای این روزهای دانش‌آموزان و دانشجویان، خوراکی‌های مطلوبی محسوب می‌شوند.
نان و ته دیگ سوخته بخوریم؟ از خوردن تکه‌های غذاهای سوخته از جمله ته دیگ، نان و سیب‌زمینی سوخته امتناع کنید چون این گونه غذاها سرطان‌زا هستند.
تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا (2) غذای اشخاص سودایی مزاج باید بسیار نم‌بخش و کمتر گرمی باشد، غذای صفرایی مزاجان باید نم‌بخش و خنک‌کننده باشد. کسی که خونش گرم مزاج است نیازمند خوراکی‌های سرد و کم‌تغذیه است. کسی که خونش بلغمی است باید خوراکش اندک، گرم و لطیف باشد.