کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند پایگاه خبری لقمه: مدیرکل شیلات مازندران گفت: مدیریت بهره‌برداری از بندر صیادی بابلسر به اتحادیه صیادان کیلکا واگذار شده است.
نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور گفت: سال ۱۳۷۶ بسیاری تصور نمی‌کردند امروز با بیش از ۵۰ هزار عضو متخصص در ۲۴ گرایش تخصصی به یکی از الگوهای موفق منطقه تبدیل شود.
افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ پایگاه خبری لقمه: معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان شیلات ایران گفت: پارسال صادرات ماهی ، میگو و خاویار نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۰ درصد رشد داشته است.
طرح دریابست از دوم تا نهم مهرماه ۱۴۰۳ اجرا می‌شود پایگاه خبری لقمه: بنا بر اعلام سازمان شیلات ایران، طرح دریابست از دوم تا نهم مهر ماه ۱۴۰۳ در آب‌های هرمزگان اجرایی می‌شود.
تولید ۵۰۰ کیلو خاویار در لرستان پایگاه خبری لقمه:مدیرکل شیلات لرستان گفت: در حال حاضر ۵۰۰ کیلو خاویار و ۱۵۰ تن گوشت خاویار در این استان تولید می‌شود.
آیا هیولای صید ترال به خلیج فارس باز می گردد؟/ صیادان خواب ندارند! پایگاه خبری لقمه: این روزها صیادان فعال در عرصه صید و صیادی در هرمزگان در نگرانی بازگشت کابوس صید ترال به‌سر می‌برند؛ زیرا که شنیده‌ها حاکی از تلاش‌های سازمان شیلات برای بازگشت این صید آبزیان‌سوز به د . . .
تهران میزبان دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم ماهیان زینتی می شود پایگاه خبری لقمه: مدیر شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان تهران از برگزاری دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم، ماهیان زینتی، محصولات و خدمات وابسته در این استان خبر داد.
صفحه 1 از 15   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توصیه های غذایی برای شب امتحان تحقیقات و مطالعات جدید حاکی از آنست که چنانچه کودک...

  سیگار و فست‌فودها از عوامل افزایش ابتلا به سرطان هستند دبیر اجرایی كنگره بین‌المللی هم‌اندیشی سرطان دانشگ...

  مصرف زیاد نوشابه باعث فلج عضلانی می‌شود محققان هشدار دادند که مصرف زیاد نوشابه باعث می‌شود...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

هنگام آلودگی هوا چه بخوریم و بنوشیم؟ یک متخصص طب سنتی گفت: به شهروندان توصیه می‌شود که برای دفع سموم ناشی از آلودگی هوا، آبمیوه‌های طبیعی مصرف کنند و همچنین با مصرف لبنیات تازه به ویژه شیر می‌توانند دفع سموم را در بدن بهتر کنند تا کمتر دچار عوارض آلودگی هوا همچون تنگی نفس و با نارسایی قلبی شوند.
آیا این هشت خاصیت لیمو عمانی را می دانید؟ پایگاه خبری لقمه: لیمو عمانی یک ماده غذایی رایج در بیشتر آشپرخانه‌های عربی و آسیایی است که دارای فواید فوق‌العاده‌ای برای سلامت جسم است.
خواص معجزه آسای تره فرنگی تره فرنگی فشارخون بالا را کاهش می‌دهد. ترکیبی از ویتامینC، ویتامین B6، فولات، آهن و منگنز است. مصرف منظم آن، باعث افزایش کلسترول مفید و کاهش کلسترول مضر می‌شود. حفظ این تعادل در بدن لازم است زیرا مانع از تصلب شرایین، بیماری دیابتی قلبی، حمله قلبی و حتی سکته می‌شود.
سرخ كردن غذا،چگونه؟ یكی از مهم‌ترین كارهای روزمره خانم‌ها، پختن و آماده كردن غذایی خوشمزه و مقوی برای خانواده است؛ غذایی كه هم باید افراد خانه را سیر كند و هم نیازهای غذایی‌شان را تامین نماید.