افزایش 31 درصدی صید میگو در بوشهر پایگاه خبری لقمه: معاون صید و بنادر ماهیگیری اداره کل شیلات استان بوشهر گفت: صیادان این استان در مدت 31 روز یک هزار و 867 تن میگو صید کردند که در مقایسه با سال گذشته 31 درصد افزایش نشان می دهد.
نرخ جدید انواع ماهی در بازار پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه پرنده و ماهی نرخ جدید انواع ماهی را در بازار اعلام کرد.
افزایش بیش از 47 درصدی صید میگو در بوشهر پایگاه خبری لقمه: معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات استان بوشهر گفت: مهلت صید میگو در آبهای این استان ساعت 24 دوشنبه خاتمه یافت و براساس آمار اعلام شده تا پایان سی و دومین روز عملیات صید، میزان میگوی ص . . .
صید میگوی صورتی در شمال غرب خلیج‌فارس ممنوع شد پایگاه خبری لقمه: بر اساس تصمیم پژوهشکده آبزی پروری جنوب کشور، صید میگوی صورتی در صیدگاه‌های شمال غرب خلیج فارس تا اطلاع بعدی ممنوع است.
افزایش 57 درصدی صید فانوس ماهیان در هرمزگان پایگاه خبری لقمه: معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات هرمزگان گفت: میزان صید فانوس ماهیان در آب های استان طی سه ماه اول امسال در مقایسه با مدت مشابه سال قبل با 57 درصد رشد به 6 هزار و 350 تن رسید.
پرورش ماهی در قفس دریچه‌ای به سوی اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال پایگاه خبری لقمه: در حالی که نیاز به مصرف آبزیان در کشور با توجه به رشد جمعیت و بهبود سرانه مصرف رو به افزایش است ذخایر دریای خزر و خلیج فارس پاسخگوی این نیاز نبوده و توجه به پرورش ماهی در قفس را می‌ط . . .
بازدید نمایندگان اتحادیه اروپا از روند صید و صادرات آبزیان درهرمزگان پایگاه خبری لقمه: نمایندگان اتحادیه اروپا از یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات هرمزگان، کارخانه فرآورده های شیلاتی بندرعباس، مراحل صید و کارخانه های عمل آوری، ظرفیت های صیادی و فراوری قشم بازدید و با مسئو . . .
1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  مضرات نوشیدنی های انرژی زا همه می دانیم که نوشیدنی های گازدار برای سلامت خوب ...

  از بین بردن بوی بد بدن با خوراکی بوی بدن یکی از مواردی است که وجودش باعث شرمندگی ا...

  چگونه ورزشکاران نوجوان می توانند با پروتئین عضله سازی کنند؟ پایگاه خبری لقمه: تمرین باعث ساخت عضله می شود:اگرچ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

این سوسیس كالباس‌های خوشمزه! همین چند سال پیش بود که انتشار گزارش اداره استاندارد تهران درباره کشف تخلفات گسترده در صنعت سوسیس و کالباس جنجال زیادی را در کشور به پا کرد و بسیاری از تولیدکنندگان فعال در این صنعت در مظان اتهام قرار گرفتند. از زمان انتشار آن گزارش تاکنون بیش از سه سال می‌گذرد. اما آیا در این مدت تحولی در کیفیت سوسیس و کالباس تولید داخل رخ داده است؟
خوراکی‌هایی که باید سرد مزاج‌ها بخورند یک متخصص طب سنتی گفت: افرادی که مزاج سرد دارند بیشتر درون‌گرا و سفید پوست هستند.این افراد بهتر است غذاهای آبکی و سنتی بیشتر بخورند و از مصرف فست‌فود بپرهیزند.
خرما روی دست تولیدکنندگان باقی مانده پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن خرما از افت شدید قیمت و برهم خوردن بازار خرما از دولت گذشته تاکنون خبر داد و گفت: خرما روی دست تولیدکنندگان باقی مانده و با این وضعیت سازمان تعاون روستایی امسال هم مانند سال گذشته مجبور می‌شود خرمای خریداری شده را دفن کند.
چگونه آشپزی کنیم تا غذا چاقمان نکند! ازآنجایی که کنترل جذب کالری یکی ازمهمترین جنبه های برنامه کاهش وزن است وفرد نباید به دلیل طعم مطبوع غذا این مسئله را نادیده بگیرد . شما می توانید با محدود کردن کالری مصرفی ازغذاهای مطبوع لذت ببرید .