روش‌ پیشگیری از ابتلا به سرطانی که مرتضی پاشایی را ازپا درآورد


یک متخصص بیماری‎های داخلی اذعان کرد که سن مبتلایان به سرطان‎های معده در جامعه امروزی به زیر 50 سال رسیده است.

 به گزارش لقمه، دکتر علی یوسفوند، بیان کرد: امروزه اکثر مردم از مشکلات گوارشی رنج می‎برند و در این میان بیماری سوء‎هاضمه دارای بیشترین مراجعه‎ کننده برای درمان است. در واقع می‎توان گفت که مهم‌ترین عامل ایجاد این بیماری، عادت‎های غلط غذایی است.

این متخصص بیماری‎های داخلی تصریح کرد: سوء‎هاضمه با افزایش اسید معده همراه است که سوزش سر دل، حالت تهوع، سرفه، تنگی‎ نفس و احساس داغی قفسه سینه از جمله مهم‌ترین علائم این بیماری هستند. بهترین راه پیشگیری از ایجاد این بیماری، تصحیح عادات غذایی است. بهتر است به همراه غذا، آب ننوشید و تا دو ساعت بعد از صرف غذا نیز دراز نکشید.

وی گفت: رژیم غذایی حاوی ادویه‎جات، ترشی، انواع فست‎فودها، غذاهای سرخ‎ کردنی، کاکائو، شکلات، نسکافه، قهوه و چای داغ و پررنگ حتما اصلاح شود و در بیماران دارای سوء‎هاضمه مصرف نشود.

این متخصص بیماری‎های داخلی اذعان کرد: تعداد مبتلایان به سرطان‎های معده در جامعه امروزی رو به افزایش است و نگران‎کننده‎تر این است که سن مبتلایان به زیر 50 سال رسیده است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7679 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۴ آذر بازدید: 4084 ساعت: 10:05 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قاسمی از شبکه شما به سلامت رفت ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۰ خرداد
2 افزایش قیمت برنج وارداتی زمینه ساز ورود قاچاق ۱۳۹۶ شنبه ۷ بهمن
3 شهیدزاده: شرکت‌های دانش بنیان اولویت تسهیلاتی بانک کشاورزی هستند ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
4 دولت نباید فشار حمایت از کشاورز را به تولید تحمیل کند ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۱ مرداد
5 برندهای برتر ایرانی بخشی از ثروت و اعتبار ملی هستند ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۷ مهر
6 خواستگاری مجری مشهور در کافی شاپ! ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۳ دي
7 گزارش تصویری از برداشت تمشک ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۰ تير
8 گزارش تصویری افتتاحیه پنجمین نمایشگاه عکس سفره های افطاری در مجموعه تاریخی فرهنگی سعد آباد ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۷ تير
9 مسابقات عکس سفره‌ها در راستای تحکیم صلح جهانی/ احیا و حفظ میراث معنوی در مسابقات سفره‌ها ۱۳۹۲ شنبه ۱۵ تير
10 نتایج دومین جشنواره عکس یلدا اعلام شد ۱۳۹۱ سه شنبه ۸ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف منظم گیلاس خطر حمله نقرس را کاهش می‌دهد محققان اعلام کردند که مصرف منظم گیلاس خطر حمله نقر...

  ایبوپروفن در شیر! تحقیقات نشان می دهد در یک لیوان شیر بیش از 20 نوع ...

  برای جلوگیری از بیماری‌های غذایی چه کنیم بیماریهای ایجاد شده توسط غذا قابل پیشگیری می‌‌باشن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

به دور ماندن از اضافه وزن و چاقی با این کارها اضافه وزن و چاقی یکی از معضلات انسان امروزی است. تغییر شیوه زندگی از یک سو و تغییر عادات غذایی و تمایل به مصرف غذاهای آماده و فوری (فست فودها)، غذاهای خیابانی و پرکالری از سوی دیگر روند اضافه وزن و چاقی و به موازات آن بیماری‌های ناشی از چاقی و اضافه وزن مانند دیابت، فشار خون، بیماری‌های قلبی، عروقی و ... روند رو به افزایشی را در کشور دارد و به این دلیل هزینه‌های درمان و مراقبت از این بیماری‌ها بار مالی زیادی را به دوش دولت و خانواده‌ها خواهد گذاشت.
مصرف تخمه کدو و کاهش کلسترول خون کارشناسان تغذیه و سلامت در یک مقاله جدید تاکید کردند که مصرف تخمه کدو در کاهش سطح کلسترول خون موثر است.
مزاج پاییز و زمستان و تدابیر آن مزاج این فصل، سرد و خشک است. مزاج فصل پائیز در سرما و گرما معتدل، ولی در تری و خشکی همانند بهار به اعتدال نیست چون آفتاب تابستان هوا را کاملاً خشک نموده و اسباب تری در این فصل چندان آشکار نیست.
رفع غلظت خون با مصرف انار یک متخصص طب سنتی گفت: غلظت خون در رنگ و شفافیت پوست بسیار اهمیت دارد چرا که میزان غلظت خون در زیبایی و خوش رنگی چهره تاثیر گذار است و افزایش غلظت خون موجب تیره شدن پوست می‌شود و مصرف انار در کاهش غلظت خون تاثیر گذار است.