روش‌ پیشگیری از ابتلا به سرطانی که مرتضی پاشایی را ازپا درآورد


یک متخصص بیماری‎های داخلی اذعان کرد که سن مبتلایان به سرطان‎های معده در جامعه امروزی به زیر 50 سال رسیده است.

 به گزارش لقمه، دکتر علی یوسفوند، بیان کرد: امروزه اکثر مردم از مشکلات گوارشی رنج می‎برند و در این میان بیماری سوء‎هاضمه دارای بیشترین مراجعه‎ کننده برای درمان است. در واقع می‎توان گفت که مهم‌ترین عامل ایجاد این بیماری، عادت‎های غلط غذایی است.

این متخصص بیماری‎های داخلی تصریح کرد: سوء‎هاضمه با افزایش اسید معده همراه است که سوزش سر دل، حالت تهوع، سرفه، تنگی‎ نفس و احساس داغی قفسه سینه از جمله مهم‌ترین علائم این بیماری هستند. بهترین راه پیشگیری از ایجاد این بیماری، تصحیح عادات غذایی است. بهتر است به همراه غذا، آب ننوشید و تا دو ساعت بعد از صرف غذا نیز دراز نکشید.

وی گفت: رژیم غذایی حاوی ادویه‎جات، ترشی، انواع فست‎فودها، غذاهای سرخ‎ کردنی، کاکائو، شکلات، نسکافه، قهوه و چای داغ و پررنگ حتما اصلاح شود و در بیماران دارای سوء‎هاضمه مصرف نشود.

این متخصص بیماری‎های داخلی اذعان کرد: تعداد مبتلایان به سرطان‎های معده در جامعه امروزی رو به افزایش است و نگران‎کننده‎تر این است که سن مبتلایان به زیر 50 سال رسیده است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7679 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۴ آذر بازدید: 4323 ساعت: 10:05 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قاسمی از شبکه شما به سلامت رفت ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۰ خرداد
2 افزایش قیمت برنج وارداتی زمینه ساز ورود قاچاق ۱۳۹۶ شنبه ۷ بهمن
3 شهیدزاده: شرکت‌های دانش بنیان اولویت تسهیلاتی بانک کشاورزی هستند ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
4 دولت نباید فشار حمایت از کشاورز را به تولید تحمیل کند ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۱ مرداد
5 برندهای برتر ایرانی بخشی از ثروت و اعتبار ملی هستند ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۷ مهر
6 خواستگاری مجری مشهور در کافی شاپ! ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۳ دي
7 گزارش تصویری از برداشت تمشک ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۰ تير
8 گزارش تصویری افتتاحیه پنجمین نمایشگاه عکس سفره های افطاری در مجموعه تاریخی فرهنگی سعد آباد ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۷ تير
9 مسابقات عکس سفره‌ها در راستای تحکیم صلح جهانی/ احیا و حفظ میراث معنوی در مسابقات سفره‌ها ۱۳۹۲ شنبه ۱۵ تير
10 نتایج دومین جشنواره عکس یلدا اعلام شد ۱۳۹۱ سه شنبه ۸ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا پوست این میوه ضد سرطان است میوه‌هایی که رنگدانه‌های قرمز دارند اعم از هویج، گ...

  زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: ز...

  مواد غذایی مفید و مضر برای فشار خون بالا فشارخون بالا روزبه‌روز شایع‌تر می‌شود و این روزها ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نقش تغذیه در میگرن و کنترل آن بیماری میگرن که 15 تا 20 درصد از مردان و 25 تا 30 درصد از زنان از آن رنج می‌برند، با سردرد شدید و عمیق، نبض دار‌ و اغلب دردهای تکرار شونده و حساسیت به نور بروز پیدا می‌کند. درد شدید معمولا از صبح زود شروع می‌شود و ممکن است یک سمت سر را درگیر کند و همراه با استفراغ یا تهوع باشد. 10 درصد از مبتلایان به میگرن، دچار اختلالات چشمی، گیجی و ضعف بعد از حملات میگرن نیز می‌شوند.
آشنایی با خواص آرتیشو آرتیشو یا همان کنگر فرنگی خواصی دارد که به درد سلامتیتان می‌خورد. با ما همراه باشید تا با گوشه‌ای از خواص این کنگر آمده از فرنگ آشنا شوید.
خواص پای مرغ بی‌شمار بشناسید عصاره پای مرغ، مملو از ویتامین D، ویتامین A، کلسیم، فسفر، منیزیم و اسیدهای چرب، همچنین سرشار از مواد غضروف‌ساز از جمله «سولفات کندروئتین» است که به جلوگیری و ترمیم نکروز و پوسیدگی مفاصل و غضروف‌ها کمک می‌کند.
آیا با داروهای ماهواره ای لاغر میشویم؟ رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران تاکید کرد :« اغلب دارو های لاغری به صورت قاچاق وارد کشور می شوند که متاسفانه اساس این دارو ها بر دفع آب بدن و تحلیل عضلات است که در نهایت مصرف این داروها باعث لاغری صوری می شود