به گزارش لقمه، دکتر علی یوسفوند، بیان کرد: امروزه اکثر مردم از مشکلات گوارشی رنج میبرند و در این میان بیماری سوءهاضمه دارای بیشترین مراجعه کننده برای درمان است. در واقع میتوان گفت که مهمترین عامل ایجاد این بیماری، عادتهای غلط غذایی است.
این متخصص بیماریهای داخلی تصریح کرد: سوءهاضمه با افزایش اسید معده همراه است که سوزش سر دل، حالت تهوع، سرفه، تنگی نفس و احساس داغی قفسه سینه از جمله مهمترین علائم این بیماری هستند. بهترین راه پیشگیری از ایجاد این بیماری، تصحیح عادات غذایی است. بهتر است به همراه غذا، آب ننوشید و تا دو ساعت بعد از صرف غذا نیز دراز نکشید.
وی گفت: رژیم غذایی حاوی ادویهجات، ترشی، انواع فستفودها، غذاهای سرخ کردنی، کاکائو، شکلات، نسکافه، قهوه و چای داغ و پررنگ حتما اصلاح شود و در بیماران دارای سوءهاضمه مصرف نشود.
این متخصص بیماریهای داخلی اذعان کرد: تعداد مبتلایان به سرطانهای معده در جامعه امروزی رو به افزایش است و نگرانکنندهتر این است که سن مبتلایان به زیر 50 سال رسیده است.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :ایسنا