چگونه ویتامین C بیشتری مصرف کنیم؟


با توجه به سرد شدن هوا یکی از بهترین راه‌ها برای جلوگیری از سرماخوردگی، مصرف موادمغذی و حاوی ویتامین مخصوصا ویتامین C است.

 به گزارش لقمه، ویتامین C در اغلب خوراکی‌ها وجود دارد و به عنوان یک آنتی‌اکسیدان عمل کرده و از بدن در مقابل عوامل بیماری‌زا حفاظت می‌کند. همچنین ویتامین C از طریق کمک به جذب آهن،‌ بدن را در مقابل بیماری‌ها مقاوم می‌سازد.

به گزارش سایت هلثیر میشیگان، دوزی که پزشکان برای مصرف ویتامین C توصیه می‌کنند،‌ روزانه 70 تا 90 میلی‌گرم است و این میزان در صورت بارداری بیشتر می‌شود. بسیاری از غذاها و مکمل‌ها حاوی این ویتامین هستند و می‌توانند نیاز بدن به آن را تامین کنند که در دسترس‌ترین آنها به شرح زیر است:

- سبزیجات: سبزیجاتی مانند کلم بروکلی، فلفل سبز، کلم پیچ و گل کلم همگی دارای ویتامین C هستند و خوردن آنها بهترین راه جذب مقادیر زیادی ویتامین C‌ است اما این سبزیجات هرچه بیشتر حرارت ببینند و پخته شوند، ویتامین C آنها کمتر می‌شود.

- فلفل قرمز: مصرف فلفل قرمز یا فلفل تند در وعده‌های غذایی بیش از نیاز بدن به جذب ویتامین C کمک می‌کند.

- اسموتی (پوره میوه): اگر اهل میوه خوردن زیاد نیستید با ترکیب آب‌ِ میوه‌های حاوی ویتامین C مثل پرتقال، آناناس،‌ انبه و طالبی مخلوطی از یک نوشیدنی سالم را تهیه کند که سرشار از این ویتامین است و شما را سرحال می‌کند.

- قرص‌های ویتامین C: ویتامین C مانند مکمل‌های ویتامینی دیگر در قالب قرص‌های کپسول یا جوشان موجود است. در حالیکه مصرف قرص‌های ویتامین امری طبیعی و مفید است اما با این حال مصرف ویتامین‌های طبیعی، جایگزین بهتری برای شکل دارویی و شیمیایی آنها است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7682 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۴ آذر بازدید: 3091 ساعت: 2:20 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
2 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
3 توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
4 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
5 ایرانی ها باید ویتامین D از کودکی تا سالمندی مصرف کنند ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
6 خواص درمانی لبو را بدانید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
7 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
8 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
9 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
10 کاهش گرگرفتگی یائسگی با رژیم غذایی گیاهی کم چرب ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
11 تغذیه برای بهبود آنفولانزا ۱۴۰۱ دوشنبه ۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای غیر خانگی آهن کافی ندارند یک کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: مصرف ن...

  یک نذری سالم چه ویژگی هایی دارد؟ غذای نذری یکی از نمادهایی بی چون و چرای محرم است ک...

  نکاتی برای خوش مزه تر شدن سوپ جو 27 نکته برای اینکه سوپی خوشمزه‌تر و سالم‌تر بپزید....

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ایران دومین تـولـیـدكـنـنـده پـستـه در جهـان سالانه حدود 600 هزار تن پسته در جهان تولید می‌شود كه ایران با تولید 200 هزار تن، اولین تولیدكننده این محصول به شمار می‌رفت اما از سال گذشته دومین رقیب تولید از ایران پیشی گرفت و كشورمان دومین تولیدكننده پسته شده است.
چگونه بدون هزینه لاغر شوید؟! آیا می دانید بابت هر کاری که انجام می دهید، هر کاری، انجام کارهای خانه، قدم زدن در سوپرمارکت برای خرید و یا حتی عوض کردن کانال های تلویزیون، کالری می سوزانید؟
محصولات ارگانیک؛ مُد جدید یا نوید فرهنگ تغذیه ای بهتر؟ سال 2015 از طرف سازمان بهداشت جهانی سال تغذیه سالم از مزرعه تا بشقاب نام گذاری شده است . اماآیا ما ایرانیان به این شعار توجهی داریم.
اولین رستوران را در نوزده سالگی راه اندازی کردم/ غذای ایرانی نیازمند اطلاع رسانی بیشتر است پایگاه خبری لقمه: شایان شمس سرآشپز برتر سال 1395 مسابقه تلویزیونی دستپخت مسیر موفقیت را با تلاش اما سریع طی کرده است و معتقد است غذاهای اصیل ایرانی به دلیل ضعف اطلاع رسانی محجور مانده اند.