ویتامین B5 را فراموش نکنید


ویتامین B5 یکی از ویتامین‌های مهم و حیاتی برای حفظ سلامت بدن است.

  به گزارش لقمه، ویتامین B5 از جمله ویتامین‌هایی است که برای تولید گلبول‌های قرمز ضرورت دارد و به بدن کمک می‌کند که غذای مصرفی را به انرژی تبدیل کند. سایت «هلث لاین» در مطلبی آورده است ویتامین B5 غیر از فوائد ذکر شده کاربردهای دیگری نیز برای بدن دارد که می‌توان به حفظ سلامت پوست، مو و چشم‌ها و همچنین عملکرد صحیح کبد و سیستم عصبی اشاره کرد.

ویتامین B5 یکی از هشت ویتامین گروه B است. تمامی ویتامین‌های B به بدن کمک می‌کنند تا پروتئین، کربوهیدرات‌ها و چربی‌ها را به انرژی تبدیل کند. از دیگر فوائد این ویتامین کمک به حفظ سلامت دستگاه گوارش است. این ویتامین از جمله ویتامین‌هایی است که می‌توان آن را از طریق رژیم‌های غذایی در بدن جذب کرد. ویتامین B5 در بسیاری از سبزیجات به خصوص بروکلی و خانواده کلم‌ها پیدا می‌شود. سایر منابع غنی از این ویتامین شامل قارچ، مغز خشکبار، لوبیا، نخود، عدس، گوشت،‌ لبنیات و تخم‌مرغ هستند.

تمامی ویتامین‌های B‌ در آب حل می‌شوند و بهترین راه که می‌توان میزان کافی ویتامین B5‌ را وارد بدن کرد استفاده از رژیم‌های غذایی روزانه سالم و متعادل است. همچنین در صورتیکه بدن دچار کمبود ویتامین B5 شود این کمبود را با علائمی همچون سردرد، خستگی، اختلال در همکاری ماهیچه‌ای و تحریک پذیری نشان می‌دهد. علاوه بر این در صورت ابتلا به عارضه‌ها و مشکلاتی از جمله آلرژی، آکنه، گرفتگی پا، پایین بودن قندخون و فشارخون، التهاب مفاصل، بیماری پارکینسون و کندیِ درمان زخم می‌توان از مکمل‌های ویتامین B5 مصرف کرد.

موسسه مایوکلینیک و موسسه ملی سلامت اعلام کردند شواهد کمی وجود دارد که نشان دهنده فوائد ویتامین B5‌ برای درمان عوارض و بیماری‌ها باشند. بررسی‌های اولیه حاکی از آن است که این ویتامین در درمان روماتیسم مفصلی و اختلال کم توجهی ناشی از بیش فعالی مفید است هرچند لازم است مطالعات بیشتری در این زمینه انجام شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7734 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۳ آذر بازدید: 3371 ساعت: 6:02 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
2 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
3 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
4 توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
5 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
6 ایرانی ها باید ویتامین D از کودکی تا سالمندی مصرف کنند ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
7 خواص درمانی لبو را بدانید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
8 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
9 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
10 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
11 کاهش گرگرفتگی یائسگی با رژیم غذایی گیاهی کم چرب ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راهکاری ساده برای کاهش درد رویش دندان در کودکان یک متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان با تاکید بر ...

  بخور و نخورهای روزهای آلوده/ تغذیه‌ مناسب هنگام آلودگی هوا را بشناسید پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه با اشاره به بخور ...

  چگونه از وارفتن كوفته تبریزی جلوگیری کنیم اگر اولین بارتان است که کوفته درست می کنید حتما با...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با این روش کمتر غذا می خورید به هنگام غذا خوردن بوی غذا، تنوع در غذاها، چیدمان و تنوع غذایی از عوامل تحریکات غذایی به شمار می روند.
احیای برجام و نوزایی صنعت گردشگری ایران پایگاه خبری لقمه: احیای برجام و رفع تحریم‌ها و همزمانی با فروکش کردن بیماری کرونا در سطح جهانی، گردشگری ایران را در موقعیت ممتازی قرار می‌دهد تا این صنعت با احیای بازار بین‌المللی خود، فرصتی برای بازنگری سیاست‌ها و برنامه‌ریزی‌های داخلی را هم بدست آورد.
چه غذاهایی میگرن را تشدید می‌کند/ میگرن هات‌داگی را بشناسیم یک متخصص مغز و اعصاب گفت: عطرهای تند و برخی مواد غذایی مانند پیاز خام، شکلات، غذاهای تند و پر ادویه، هات‌داگ، شیر، ماست و به ویژه پنیر، گوجه‌فرنگی، پرتقال، توت‌فرنگی، موز و مصرف سیگار می‌تواند موجب تشدید سردردهای میگرنی شود.
اسفناج به ‌همراه گوشت مصرف شود یک کارشناس سبزی و صیفی‌جات اظهار کرد: بهتر است اسفناج به‌همراه گوشت مصرف شود.