روش تهیه ژله بستنی


ژله بستنی یکی از دسرهایی است که می توانید از آن در مهمانی هایتان استفاده کنید.

مواد لازم:

چند بسته پودر ژله با رنگ های متفاوت

آب جوش  به مقدار لازم

بستنی وانیلی  سه لیوان

 

روش تهیه:

یک بسته پودر ژله را در یک لیوان آب جوش حل می کنید. وقتی کاملا حل شد، یک لیوان بستنی وانیلی به آن اضافه کنید و تا جایی که محلول یکدستی آماده شود، هم بزنید.

 

سپس این محلول را که دیگر گرم نیست و به سرعت در حال بسته شدن است را سریع به ظرف یا قالب ژله بریزید و آ نرا داخل یخچال بگذارید.

 

این ژله بستنی پس از گذشت یک ساعت کاملا سفت می شود و شما می توانید از دو یا چند بسته دیگر پودر ژله برای پر کردن قالب خود استفاده کنید.

 

در تصویر زیر از سه بسته ژله انگور، پرتقال و بلوبری استفاده شده است.

 

 

دستور از آزاده فضلی

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی لقمه

کد: 7735 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۳ آذر بازدید: 8879 ساعت: 6:14 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خواص لاغری تخم شربتی را بشناسید ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳۰ تير
2 طرز تهیه ژله به شکل شیرینی زبان ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير
3 آموزش ژله تخم مرغ رنگی ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ فروردين
4 از کجا بفهمیم برنامه غذایی سالمی داریم؟ ۱۳۹۵ شنبه ۹ بهمن
5 هنرآشپزی؛دسر خورده شیشه ۱۳۹۴ دوشنبه ۶ مهر
6 آموزش تصویری ژله به شکل توت فرنگی ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۷ شهريور
7 خطرات سس‌ و فست‌فودها برای مبتلایان به آسم ۱۳۹۴ جمعه ۵ تير
8 روش تهیه مرحله به مرحله ژله رولی ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۲ اسفند
9 ایده‌های تصویری برای تزئین ژله‌های رولی و چند رنگ ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳ دي
10 ایده‌هایی برای تزیین ژله‌+ ژله شب یلدا ۱۳۹۳ يکشنبه ۳۰ آذر
11 ژله هفت میوه برای شب یلدا ۱۳۹۳ شنبه ۲۹ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مواد غذایی ضد پیری را بشناسید فرآیند پیر شدن سلول ها، اتفاقی است که هر انسانی را...

  سبزی مفید برای جلوگیری از نقایص جنین اسفناج دارای لوتئین و زئازانتین است كه از تخریب شب...

  همه چیز درباره سوپ لقمه: از حدود 5 هزار سال قبل از میلاد مسیح كه انسا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا پس از رفع تحریم‌ها باید نگران واردات و صادرات محصولات حلال بود؟ عبدالحسین فخاری، دبیرکل موسسه‌ حلال جهانی در گفت‌‌و‌گویی به دوره پسا تحریم و فرصت‌ها و تهدید‌هایی که این مسئله در اختیار صنعت حلال کشور قرار می‌دهد اشاره و عنوان کرد: در این حوزه یک نگرانی وجود دارد و آن هم ورود کالاهای غیر حلال به کشور است.
بد‌ترین ظرف برای نگهداری ادویه‌جات اسانس‌ها به عنوان حلال ظروف پلاستیکی محسوب می‌شوند و با حل کردن پلاستیک مقدار زیادی از مواد مضر آن را به خود جذب می‌کنند.
آشنایی با اصول تغذیه در کوهستان هنوز کسی نتوانسته است رژیم غذایی مشخصی برای کوهنوردان بنویسد اما توصیه‌های پیشکسوتان این رشته در ارتفاعات کارساز است.
نخستین همایش ایران و گردشگری خوراک در پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری برگزار شد پایگاه خبری لقمه: نخستین همایش «ایران و گردشگری خوراک در سده نو» صبح دوشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ در سالن خلیج فارس پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری برگزار شد.