مصرف یخ در زنان یائسه ممنوع!


یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی گفت: مصرف یخ موجب افزایش احتمال ابتلای فرد به ریفلاکس، زخم و خونریزی معده می‌شود بنابراین توصیه می‌َود افراد به ویژه زنان یائسه از مصرف یخ خودداری کنند.

به گزارش لقمه، دکتر احمدرضا درستی در گفت‌و‌گویی درباره اینکه برخی زنان پس از سن یائسگی به دلیل افزایش گُرگرفتگی تمایل به مصرف یخ دارند گفت: به طور کلی به تمام افراد به خصوص کسانی که ناراحتی گوارشی دارند، توصیه می‌شود آب یخ، موادی که درجه حرارت بسیار پائینی و یا داغ هستند را مصرف نکنند.

وی افزود: گُرگرفتگی پس از یائسگی ناشی از اختلالات هورمونی است که زنان در این دوره با مصرف یخ کمی بر این احساس غلبه می‌کنند اما باید گفت این یک احساس لحظه‌ای است که عواقب فراوانی بر سلامت دستگاه گوارش دارد.

این دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه گفت: مصرف یخ فرد را مستعد ابتلا به ریفلاکس و ترش کردن معده می‌کند و هم چنین زمینه فعالیت را برای رشد هلی‌کوباکترها فراهم می‌کند که این مساله موجب خونریزی و زخم معده در افراد می‌شود.

درستی در پایان خاطرنشان کرد: به زنان یائسه توصیه می‌شود برای مقابله با علائم یائسگی به متخصص زنان مراجعه کنند و به شدت از خوددرمانی اجتناب کنند.و هم چنین به این افراد توصیه می‌شود برای مقابله با گُرگرفتگی رژیم غذایی خود را کنترل کنند، از استرس اجتناب نمایند، درجه حرارت اتاق را تنظیم کنند لباس مناسب بپوشند.

 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :آنا

کد: 7821 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۲۷ دي بازدید: 3412 ساعت: 1:16 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  قهوه نوش‌ها خوش بین‌تر هستند دانشمندان می‌گویند نوشیدن قهوه به خوش بینی کمک می‌...

  نکاتی در مورد بادمجان

  واقعیت‌هایی تلخ در مورد چای شیرین درست است که چای شیرین در وعده صبحانه مزه خوب و دلچ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کوکاکولا چطور بزرگ شد و بزرگ ماند پایگاه خبری لقمه: در یک مطالعه جدید بر روی بزرگ‌ترین شرکت‌های آمریکا، کوکاکولا به عنوان بهترین مکان برای کار و رشد شغلی رتبه‌بندی شد.
این هندی‌های عجیب‌خور! پایگاه خبری لقمه: هندوستان سرزمین فرهنگ‌های عجیب و متفاوت است، اما این‌بار نگاهی داریم به غذاهای آن‌ها، غذاهایی که ممکن است حتی سلامتی انسان را به خطر بیندازد.
مقابله با اشتباهات تغذیه ای همه ما کمابیش در زندگی ضعف‌هایی داریم که ما را آسیب‌پذیر می‌کنند. در حوزه تغذیه نیز این ضعف‌ها وجود دارند و به مراتب بیشتر هم هستند. وقتی سال‌ها به خوردن یک ماده غذایی نامناسب عادت کرده‌ایم دل کندن از آن خیلی سخت است حتی اگر بدانیم به سلامتی‌مان آسیب می‌زنیم. اما در مقابل این ضعف‌ها چه باید کرد؟
میوه و سبزیجات:5 واحد اما چگونه؟ «برای سالم بودن هر روز 5 واحد میوه و سبزیجات میل کنید». این توصیه ای است که همیشه و همه جا می‌شنویم. اما تا چه اندازه به این توصیه عمل می‌کنیم؟