در هفته چقدر گوشت قرمز بخوریم؟


یک متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: مصرف بالای گوشت قرمز و گوشت‌های فرآوری شده که همبرگر و کالباس شامل آن می‌شود می‌تواند از علل ایجاد سرطان روده باشد. حتی گوشت قرمز دودی یا نمک‌سود هم باعث ایجاد مواد سرطان‌زا می‌شود.

به گزارش لقمه، سید حسین داوودی در گفت‌وگویی گفت: مصرف گوشت‌های قرمز مثل گوساله و گوسفند برای پیشگیری از ابتلا به برخی از سرطان‌ها بهتر است محدود شود و از مصرف گوشت‌های فرآوری شده مثل همبرگر، کالباس و سوسیس باید اجتناب کرد.

وی ادامه داد: بر اساس گزارش‌های علمی مصرف بالای گوشت‌های قرمز می‌تواند از علل ایجاد سرطان روده باشد. همچنین بر اساس تحقیقات گوشت فراوری شده به دلیل اینکه حاوی موادی هستند که در ارتباط با سرطان روده است می‌تواند از علل این بیماری باشد.

داوودی گفت: همچنین باید توجه کرد وقتی گوشت قرمز دودی یا نمک‌سود می‌شود یا افزودنی‌هایی به آن اضافه می شود مواد سرطان‌زاد در‌ آن شکل می‌گیرند و این مواد می‌توانند سلول‌های بدن را تخریب کرده و منجر به سرطان شوند.

این متخصص تغذیه در امور سرطان افزود: اما گوشت قرمز غیرفراوری می‌تواند برنامه غذایی متعادل و سالمی را تشکیل دهد بنابراین نیازی نیست که گوشت قرمز هر روز مصرف شود بلکه دریافت کمتر از 500 گرم گوشت پخته شده در هفته مناسب است و گوشت‌‌های فراوری شده هم بسیار کمتر از این میزان باید مصرف شود.

وی افزود: 500 گرم گوشت قرمز پخته شده برابر با 700 تا 750 گرم گوشت خام است بنابراین بهتر است مصرف گوشت قرمز را علاوه بر اینکه چربی‌های آن جدا شود با سبزیجات و غذاهای گیاهی مغذی ترکیب کرد.

داوودی ادامه داد: ماهی، مرغ کم‌چرب و پروتئین‌های گیاهی مثل نخود، لوبیا، عدس و سویا بهترین گزینه‌ها به جای گوشت قرمز هستند.

 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 7999 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۳ ارديبهشت بازدید: 4419 ساعت: 12:28 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
2 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
3 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
4 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
5 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
6 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
7 سهم دامداری های کوچک‌مقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۱ بهمن
8 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
9 تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن
10 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
11 مسمومیت ده‌ها فیلیپینی با خوردن لاک‌پشت در حال انقراض ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  جویدن آدامس گاهی شکل صورت را تغییر می‌دهد نحوه جویدن که یک عمل طبیعی است، روی سلامت تاثیر می...

  خطر رژیم غذایی کم فیبر در بارداری برای مغز نوزادان پایگاه خبری لقمه: تحقیقات نشان می دهد که فیبر بسیا...

  بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد پایگاه خبری لقمه: در روزهای سرد سال، انتخاب مواد غ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شاگرد زرنگ‌ها چه می‌خورند؟ بعضی پدر و مادرها می‌گویند وقتی مدرسه‌ها دوباره باز می‌شود و سال تحصیلی جدیدی در پیش است، یکی از سخت‌ترین کارها و وظایفی که به عهده دارند، انتخاب میان‌وعده‌های مناسب برای فرزندشان است. آنها یا نمی‌دانند کدام از مواد غذایی می‌تواند بهترین انتخاب برای میان وعده دانش‌آموزان باشد یا نمی‌توانند فرزندشان را متقاعد کنند که در ساعت‌های درس و مدرسه از مواد غذایی مناسب استفاده کند.
خودکشی دسته جمعی ایرانی ها با مواد غذایی! وزیر بهداشت در همایش روز جهانی غذا آمار تکان دهنده ای از مصرف سالانه مواد غذایی در ایران داد.
بهترین صبحانه های زمستانی یك متخصص تغذیه با تاكید بر لزوم مصرف صبحانه، گفت: پس از صرف یك صبحانه كامل، میان وعده‌هایی مانند میوه یا شیر، نیاز كودكان را در زنگ‌های تفریح به بهترین نحو برطرف می‌كند.
اسم واقعی و درست شب یلدا چیست؟+گزارش ویدئویی پایگاه خبری لقمه: یلدا برگرفته از واژه ای سریانی است و این شب در منابع دیگر فارسی، نام دیگری دارد.