در هفته چقدر گوشت قرمز بخوریم؟


یک متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: مصرف بالای گوشت قرمز و گوشت‌های فرآوری شده که همبرگر و کالباس شامل آن می‌شود می‌تواند از علل ایجاد سرطان روده باشد. حتی گوشت قرمز دودی یا نمک‌سود هم باعث ایجاد مواد سرطان‌زا می‌شود.

به گزارش لقمه، سید حسین داوودی در گفت‌وگویی گفت: مصرف گوشت‌های قرمز مثل گوساله و گوسفند برای پیشگیری از ابتلا به برخی از سرطان‌ها بهتر است محدود شود و از مصرف گوشت‌های فرآوری شده مثل همبرگر، کالباس و سوسیس باید اجتناب کرد.

وی ادامه داد: بر اساس گزارش‌های علمی مصرف بالای گوشت‌های قرمز می‌تواند از علل ایجاد سرطان روده باشد. همچنین بر اساس تحقیقات گوشت فراوری شده به دلیل اینکه حاوی موادی هستند که در ارتباط با سرطان روده است می‌تواند از علل این بیماری باشد.

داوودی گفت: همچنین باید توجه کرد وقتی گوشت قرمز دودی یا نمک‌سود می‌شود یا افزودنی‌هایی به آن اضافه می شود مواد سرطان‌زاد در‌ آن شکل می‌گیرند و این مواد می‌توانند سلول‌های بدن را تخریب کرده و منجر به سرطان شوند.

این متخصص تغذیه در امور سرطان افزود: اما گوشت قرمز غیرفراوری می‌تواند برنامه غذایی متعادل و سالمی را تشکیل دهد بنابراین نیازی نیست که گوشت قرمز هر روز مصرف شود بلکه دریافت کمتر از 500 گرم گوشت پخته شده در هفته مناسب است و گوشت‌‌های فراوری شده هم بسیار کمتر از این میزان باید مصرف شود.

وی افزود: 500 گرم گوشت قرمز پخته شده برابر با 700 تا 750 گرم گوشت خام است بنابراین بهتر است مصرف گوشت قرمز را علاوه بر اینکه چربی‌های آن جدا شود با سبزیجات و غذاهای گیاهی مغذی ترکیب کرد.

داوودی ادامه داد: ماهی، مرغ کم‌چرب و پروتئین‌های گیاهی مثل نخود، لوبیا، عدس و سویا بهترین گزینه‌ها به جای گوشت قرمز هستند.

 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 7999 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۳ ارديبهشت بازدید: 3876 ساعت: 12:28 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بازار گوشت مرغ ماه مبارک رمضان تامین است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
2 آرامش در بازار گوشت مرغ با قیمت هر کیلو ۷۸ هزار تومان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
3 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
4 علت توقف واردات گوشت قرمز اعلام شد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۶ مهر
5 قیمت امروز گوشت مرغ هر کیلو ۷۸ هزار تومان ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲ شهريور
6 بیش از ۱۰ تن پودر گوشت غیربهداشتی در الیگودرز توقیف شد ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
7 وزیر جهاد کشاورزی با اعزام ناظرین بهداشتی به کشورهای صادرکننده گوشت موافقت کرد ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۳ تير
8 نحوه قیمت گذاری گوشت قرمز/ آخرین وضعیت بازار ۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير
9 کاهش قیمت تخم مرغ در اثر گرما و داغ بودن قیمت گوشت ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
10 یک تن قارچ فاسد در تولیدی سوسیس و کالباس کشف شد ۱۴۰۲ شنبه ۳ تير
11 نصف شدن سرانه مصرف گوشت قرمز نسبت به سه سال پیش ۱۴۰۲ چهارشنبه ۳۱ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پیشنهاد‌هایی برای بیشتر آب خوردن بدن ما انسان‌ها به غیر از خوراکی‌های متفاوت برای ا...

  چرا باید هر میوه را در فصل خودش خورد؟ پایگاه خبری لقمه: کارشناسان تغذیه بر این باورند ک...

  رازهای فریز کردن صحیح مواد غذایی کنسرو کردن و ترشی کردن یکی از راه های نگهداری سبزی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت