مصرف یخ در زنان یائسه ممنوع!


یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی گفت: مصرف یخ موجب افزایش احتمال ابتلای فرد به ریفلاکس، زخم و خونریزی معده می‌شود بنابراین توصیه می‌َود افراد به ویژه زنان یائسه از مصرف یخ خودداری کنند.

به گزارش لقمه، دکتر احمدرضا درستی در گفت‌و‌گویی درباره اینکه برخی زنان پس از سن یائسگی به دلیل افزایش گُرگرفتگی تمایل به مصرف یخ دارند گفت: به طور کلی به تمام افراد به خصوص کسانی که ناراحتی گوارشی دارند، توصیه می‌شود آب یخ، موادی که درجه حرارت بسیار پائینی و یا داغ هستند را مصرف نکنند.

وی افزود: گُرگرفتگی پس از یائسگی ناشی از اختلالات هورمونی است که زنان در این دوره با مصرف یخ کمی بر این احساس غلبه می‌کنند اما باید گفت این یک احساس لحظه‌ای است که عواقب فراوانی بر سلامت دستگاه گوارش دارد.

این دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه گفت: مصرف یخ فرد را مستعد ابتلا به ریفلاکس و ترش کردن معده می‌کند و هم چنین زمینه فعالیت را برای رشد هلی‌کوباکترها فراهم می‌کند که این مساله موجب خونریزی و زخم معده در افراد می‌شود.

درستی در پایان خاطرنشان کرد: به زنان یائسه توصیه می‌شود برای مقابله با علائم یائسگی به متخصص زنان مراجعه کنند و به شدت از خوددرمانی اجتناب کنند.و هم چنین به این افراد توصیه می‌شود برای مقابله با گُرگرفتگی رژیم غذایی خود را کنترل کنند، از استرس اجتناب نمایند، درجه حرارت اتاق را تنظیم کنند لباس مناسب بپوشند.

 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :آنا

کد: 7821 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۲۷ دي بازدید: 3702 ساعت: 1:16 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه‌هایی برای رفع بوی بد سیر متخصصان آمریکایی پس از انجام پژوهش‌هایی درباره خوا...

  ویتامین های گروه ب و بیماریهای قلب وعروق لقمه: آیا می دانید که ویتامین های B باعث کاهش ریسک...

  غذاهای عضله آور برای مردان بسیاری از افراد با وجود ورزش های مستمری که انجام م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

هرگز از تیروئیدتان غافل نشوید چند روز پیش وزارت بهداشت در آستانه روز جهانی گواتر (چهارم خرداد) نسبت به بازگشت‌ این بیماری به کشور هشدار داد و توجه رسانه‌ها و مردم را به بالا رفتن خطر بروز اختلالات تیروئیدی در افراد جامعه جلب کرد.
عسل موم‌دار نخرید مدیرعامل اتحادیه زنبورداران ادعا کرد:از آنجا که زنبورعسل برای درست کردن هر گرم موم، شش گرم عسل مصرف می‌کند، احتمال تقلبی بودن عسل‌های موم‌دار عرضه‌شده در سطح خرده‌فروشی‌های شهر و به‌کارگیری پارافین وجود دارد.
مواد غذایی را در چه ساعتی از روز بخوریم؟ در مطلب زیر با ساعت بیولوژیکی بدن و اینکه چه غذایی را در چه ساعتی بخورید آشنا می شوید.
چرا کبد چرب می‌شود کبد چرب یکی از آن بیماری‌هایی است که با اقبال روزافزون مردم به رژیم غذایی ناسالم نامش بیشتر سر زبان‌ها می‌افتد. به گفته دکتر رضا ملک‌زاده، رئیس هفته سلامت گوارش در حال حاضر 30 درصد از ایرانی‌ها به این بیماری مبتلا هستند.