جزئیات دستگیری 92 روزه‌خوار در هتل شهریار تبریز


معاون اجتماعی نیروی انتظامی آذربایجان‌شرقی جزئیات بیشتری از دستگیری 92 پسر و دختر حین روزه‌خواری در هتل شهریار تبریز را شرح داد.

به گزارش لقمه، علی اسمعیل‌پور امروز در گفت‌وگویی اظهار داشت: متاسفانه کافی‌شاپ هتل شهریار تبریز از اول ماه مبارک رمضان اقدام به سرو غذا در این مکان می‌کرد که دیروز با حضور پلیس هنگام سرو غذا با حکم قضایی با این هتل برخورد شد.

وی افزود: در این اقدام 92 نفر که 41 دختر و 51 پسر (اهل تبریز) اقدام به سفارش غذا کرده بودند، هنگام خوردن غذا به همراه مسئول این کافی‌شاب به نام (ح- ا) دستگیر و بعد از تشکیل پرونده تحویل مقامات قضایی شدند.

اسمعیل‌پور اضافه کرد: متاسفانه مسئول این کافی‌شاپ از اول ماه مبارک رمضان اقدام به سرو غذا با قیمت‌های چند برابر می‌کرده است.

وی ادامه داد: با دستور دادستان محترم تبریز شعبه ویژه‌ای در رابطه با روزه‌خواری در دادگستری استان ایجاد شده است.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 8105 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ جمعه ۵ تير بازدید: 2295 ساعت: 5:13 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 شام در سعادت‌آباد به درگیری کشید؛ دستگیری اوباش و صاحبان رستوران ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۴ آذر
2 فروشنده کلاهبردار واکسن کرونای 8میلیون ریالی دستگیر شد ۱۳۹۸ پنج شنبه ۱۵ اسفند
3 سرقت طلا با رانی! ۱۳۹۳ جمعه ۲ خرداد
4 افزایش کشفیات پلیس در حوزه قاچاق دارو ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۴ دي
5 دستگیری عامل ارسال پیامک استامینوفن مرگ آور ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۰ مهر
6 کلاهبرداری 770 میلیون تومانی در معامله گوساله ۱۳۹۲ پنج شنبه ۳۱ مرداد
7 فاتحه‌خوانی با آبمیوه مسموم بلای جان پیرزن‌ها ۱۳۹۲ جمعه ۲۴ خرداد
8 سارق 2 تن مرغ در قم دستگیر شد ۱۳۹۱ يکشنبه ۱ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بعد از شیرمادر بهترین جایگزین شیرنارگیل است پایگاه خبری لقمه: محققان ادعا می کنند شیر نارگیل م...

  مصرف میگو از لخته شدن خون پیشگیری می‌کند کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علو...

  نقش تغذیه در پیشگیری از بزرگی پروستات تکرر ادرار، بیدار شدن از خواب در شب برای دفع ادرار...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا نباید در ظروف مسی غذا بپزیم؟ یک متخصص تغذیه با بیان این‌که بهتر است در ظروف مسی پخت و پز صورت نگیرد، توضیح داد: استفاده مکرر از مس، موجب انتقال مس به بدن و بروز عوارضی در بدن و ایجاد بیماری‌هایی مانند آسیب‌های مغزی، عقب‌ افتادگی ذهنی و بیماری‌های کلیوی می‌شود.
چطور چاقی را شکست دهیم؟ چاقی عامل بسیاری از بیماری ها ،مثل دیابت،بیماری های قلبی،آرتروز و ... است.اگر معمولا احساس خستگی می کنید با پزشک خود مشورت کنید.
چرا شهاب حسینی و بهرام رادان و دیگر هنرمندان رستوران‌دار شده‌اند رستوران داری شغلی بسیار وسوسه انگیز است که البته هنرمندان و سلبریتی‌ها به واسطه شهرتی که دارند نیز بسیار وارد این حرفه شده‌اند و موفق و ناموفق بوده‌اند.
روشی بامزه برای غلبه بر خوردن عصبی پایگاه خبری لقمه: خوردن عصبی مشکل میلیون ها انسان مانند شما است. اگر از نوسانات رژیم غذایی خسته شدید و می خواهید از شر خوردن عصبی خلاص شوید، یک راه به شما معرفی می کنیم که بدون غذا خود را آرام کنید.