کلاهبرداری 770 میلیون تومانی در معامله گوساله


رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان قم از دستگیری سه نفر به اتهام کلاهبرداری 770 میلیون تومانی در استان خبر داد.

به گزارش لقمه، به نقل از پایگاه خبری پلیس، مهدی قدمی افزود: در پی شکایت 11 نفر از دامداران علیه سه نفر از خویشاوندان خود که با سوء استفاده از این رابطه کلاهبرداری کرده و متواری شده بودند، موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت.

وی ادامه داد: متهمان توانسته بودند با جلب اعتماد و انجام مانور متقلبانه و پرداخت چک‌های بلامحل و جعلی طی چند مرحله 240 راس گوساله به ارزش تقریبی 7 میلیارد و 700 میلیون ریال کلاهبرداری کنند.

رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان قم افزود: با انجام اقدامات پلیسی مخفیگاه متهمان متواری شناسایی و در یک عملیات ضربتی دستگیر شدند.

‌قدمی گفت: متهمان در تحقیقات ماموران صراحتاً به بزه انتسابی اعتراف کردند که در ادامه پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی استان تحویل و در نهایت روانه زندان شدند.

رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان اظهار داشت: در انجام معاملاتی که وانمود می‌شود سود زیاد و بیش از حد معمول است احتمال کلاهبرداری وجود دارد. 



بازگشت به صفحه نخست 




کد: 4915 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۳۱ مرداد بازدید: 3183 ساعت: 11:16 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی در میادین میوه و تره‌بار ۵ آذر ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
2 برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
3 قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار می‌آید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲ ارديبهشت
4 قیمت امروز گوشت گرم گوسفندی و گوساله ۱۴۰۱ شنبه ۲۲ مرداد
5 قیمت مرغ نسبت به روز گذشته ثابت ماند/ اعلام قیمت گوشت قرمز ۱۴۰۱ دوشنبه ۶ تير
6 قیمت گوشت قرمز در میادین میوه و تره بار اعلام شد ۱۴۰۰ جمعه ۲۵ تير
7 حجتی: بیمه حمایتی محصولات کشاورزی ناچیز است ۱۳۹۸ يکشنبه ۲۷ مرداد
8 تولید انواع گوشت قرمز کاهش یافت ۱۳۹۷ دوشنبه ۱۲ آذر
9 ماجرای کلاهبرداری با گوشت گوساله لاکچری ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر
10 افزایش تولید شیر با اجرای پروژه‌های اصلاح نژاد ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
11 ۶۰ هزار رأس دام سنگین زیر پوشش واکسیناسیون قرار می گیرند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۸ نکته اعجاب‌انگیز نوشیدن چای به‌تازگی پژوهشی توسط استرالیایی‌ها انجام شده که بی...

  خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد پایگاه خبری لقمه: انگور، میوه‌ای که به «ابرغذا» مع...

  مشخصات وعوارض رژیم‌های غذایی غلط رژیم‌های نادرست و غیر علمی در ابتدا بسیار جالب به ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

برای خوردن غذاهای سالم مغزتان را تربیت کنید! متخصصان تغذیه می‌گویند: مغز را می‌توان به گونه‌ای تربیت کرد که موادغذایی سالم و با میزان کالری کمتر را به غذاهای پُرکالری ترجیح دهد.
مضرات مصرف زیاد قند و شکر/کمتر از ۱۰ درصد انرژی از مواد قندی تأمین شود مصرف زیاد قند و شکر و مواد غذایی حاوی آنها تبعات زیادی از جمله پوسیدگی دندان در کودکان و اضافه وزن، دیابت، بیماری قلبی و آرتریت را در سنین بالاتر به دنبال دارد.
گزارشی از كارایی برنامه جهاد كشاورزی برای افزایش تولید گوشت وزارت جهاد كشاورزی، برنامه‌های خود برای افزایش تولید گوشت را اعلام كرده است اما این تمایل به افزایش تولید، درشرایطی وجود دارد كه بهره‌وری پایین تولید گوشت در ایران، آینده منابع و همچنین امنیت غذایی كشور را به خطر انداخته است.
پاستیل استخوان‌ساز است ؟ حتماً شنیده‌اید كه برخی خوردن پاستیل را توصیه می‌كنند و می‌گویند به علت ژلاتینی كه دارد پرخا‌صیت و استخوان ساز است.