یک متخصص طب سنتی: زیاد ترشی نخورید


یک متخصص طب سنتی گفت: افراد کم‌خون باید از مصرف زیاد ترشی‌ها بپرهیزند چرا که ترشی‌ها خون سازی را کم می‌کنند، همچنین ترشی‌ها آسیب به معده, ضعف اعصاب و موجب بروز ایجاد بیماری‌های عصبی در دراز مدت و پیری زودرس می‌شود.

به گزارش لقمه، طب سنتی طبی پیشگیرانه است و رعایت اصول حفظ الصحه بسیار به افراد کمک کرده تا از بروز بیماری‌ها جلوگیری شود. حکمای طب سنتی برای حفظ سلامتی فعالیت بدنی را در راس امور مهم شمرده‌اند سپس رعایت آداب غذاخوردن و مصرف غذاها با توجه به مزاج و خواب مناسب را برای سلامتی ضروری شمرده‌اند.

نکات سلامتی بخش ناصر رضایی پور متخصص طب سنتی عنوان می‌کند: بهتراست از تهوع و قی‌های ناشی از پرخوری، مسمومیت‌های ساده غذایی و بیماری‌های ساده ویروسی به سرعت جلوگیری نکنیم تا مواد زائدی که عامل بیماری بوده‌اند، از بدن دفع شوند.

نشانه‌های افراد با مزاج "گرم و خشک"-اگر حرکات و رفتارتان سریع است، زود خشمگین و زود آرام می‌شوید، بدنتان گرم، دهانتان خشک، عرق و ادرارتان پررنگ و تند بو است،کم خواب و لاغر اندام هستید و احساس سلامت کلی دارید، به احتمال زیاد مزاجتان "گرم و خشک" است.-خواب کوتاه پیش از وعده نهار در حالی که فرد گرسنه نباشد به ویژه در روزهای بلند سال در تجدید قوای روزانه و تقویت دستگاه گوارش و هضم بلغم‌های دستگاه گوارش مفید است.کاهش اشتها, بوی بددهان و تحریک پذیری با خواب بعد از ظهربه گفته وی خوابیدن در ساعات بعد از ظهر به ویژه در زمستان باعث ایجاد بیماری‌های زیاد, بدرنگی پوست, سستی و کسالت, کاهش اشتها, بوی بد دهان, ناراحتی و تحریک پذیری می‌شود.-مصرف زیاد خوردنی‌های ترش باعث آسیب به معده, ضعف اعصاب و موجب بروز ایجاد بیماری‌های عصبی در دراز مدت و پیری زودرس می‌شود.

-افراد کم‌خون باید از مصرف زیاد ترشی‌ها بپرهیزند چرا که ترشی‌ها خون سازی را کم می‌کنند.این متخصص طب سنتی افزود: کم خوابی موجب تیرگی پوست صورت و اطراف چشم‌ها می‌شود.پوستی زیبا و شفاف با خواب کافی-پُرخوابی موجب تورم صورت, پلک‌ها و بدرنگی رنگ چهره می‌شود. برای داشتن پوست روشن و شفاف و شاداب داشتن خواب شبانه کافی بسیار کمک کننده است.

 

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تسنیم

کد: 8199 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ يکشنبه ۱ شهريور بازدید: 3746 ساعت: 9:07 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
2 از خوردن این غذاها با هم اجتناب کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
3 پشت پرده پنهان "گردوهای تازه" ای که نباید در تابستان بخورید! ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۵ مرداد
4 طرز تهیه ترشی تربچه فوری ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد
5 فروش آبلیمو و ترشی در میوه فروشی ها ممنوع است ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
6 ترشی قارچ را با این دستور درست کنید! ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۱ فروردين
7 پاکسازی بدن در فصل بهار با این خوراکی‌ها ۱۳۹۶ شنبه ۱۹ فروردين
8 ترشی لبوی یک هفته ای مخصوص زمستان(2) ۱۳۹۴ دوشنبه ۷ دي
9 روش تهیه ترشی پیاز در خانه ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۹ فروردين
10 این میوه‌ها و خوردنی‌ها را نباید در یخچال بگذارید ۱۳۹۴ شنبه ۱۵ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا مصرف قرص روغن ماهی، سکته قلبی را کاهش می دهد؟ مطالعات اخیر نشان می دهند که خوردن قرص روغن ماهی خ...

  11 عامل تغذیه‌ای اثرگذار بر افسردگی افسردگی یكی از شایع‌ترین مشكلات بهداشت روان است. ا...

  غذای گلادیاتورها را دوباره به سفره‌ها بیاوریم یک کارشناس تغذیه معتقد است، نان جو یکی از بهترین ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص انواع آب‌میوه و سبزیجات آب میوه ها و سبزیجات نه تنها بسیار خوش‌طعم، لذیذ و نشاط‌آور بوده، بلكه باعث ایجاد انرژی و حس جوانی می‌شوند.
نخستین موزه سیب‌زمینی‌ پدر و پسر بلژیکی به قدری به سیب‌زمینی سرخ‌کرده علاقه داشتند که پس از پژوهش‌های بسیار موفق شدند موزه‌ای برای این پیش‌غذا بسازند.
توزیع نذری با طعم سرطان! به گفته وزارت بهداشت و كارشناسان غذای داغ در ظرف های یك بار مصرف پلاستیكی كه از مواد نفتی نشات گرفته است موجب تولید 77 نوع بیماری سرطان زا شده و به هیچ وجه توصیه نمی شود در حالی كه ظروف یك بار مصرف گیاهی بدون عوارض است ولی همچنان هیئت های مذهبی بدون توجه به توصیه ها مواد سرطانی به عزاداران توزیع می كنند
راهکارهای درمان بی اشتهایی کودکان بهبود وضعیت تغذیه،‌ گسترش و در دسترس بودن انواع خوراکی‌ها و البته تولید انبوه تنقلات متنوع اشتهای ناچیز معده‌های کوچک را به سرعت اشباع می‌کند و هنگامی که والدین مشاهده می‌کنند​ فرزندشان سر سفره غذا از خوردن امتناع دارد نگران و حیران می‌مانند که چگونه او را به خوردن تشویق کنند.