یک متخصص طب سنتی: زیاد ترشی نخورید


یک متخصص طب سنتی گفت: افراد کم‌خون باید از مصرف زیاد ترشی‌ها بپرهیزند چرا که ترشی‌ها خون سازی را کم می‌کنند، همچنین ترشی‌ها آسیب به معده, ضعف اعصاب و موجب بروز ایجاد بیماری‌های عصبی در دراز مدت و پیری زودرس می‌شود.

به گزارش لقمه، طب سنتی طبی پیشگیرانه است و رعایت اصول حفظ الصحه بسیار به افراد کمک کرده تا از بروز بیماری‌ها جلوگیری شود. حکمای طب سنتی برای حفظ سلامتی فعالیت بدنی را در راس امور مهم شمرده‌اند سپس رعایت آداب غذاخوردن و مصرف غذاها با توجه به مزاج و خواب مناسب را برای سلامتی ضروری شمرده‌اند.

نکات سلامتی بخش ناصر رضایی پور متخصص طب سنتی عنوان می‌کند: بهتراست از تهوع و قی‌های ناشی از پرخوری، مسمومیت‌های ساده غذایی و بیماری‌های ساده ویروسی به سرعت جلوگیری نکنیم تا مواد زائدی که عامل بیماری بوده‌اند، از بدن دفع شوند.

نشانه‌های افراد با مزاج "گرم و خشک"-اگر حرکات و رفتارتان سریع است، زود خشمگین و زود آرام می‌شوید، بدنتان گرم، دهانتان خشک، عرق و ادرارتان پررنگ و تند بو است،کم خواب و لاغر اندام هستید و احساس سلامت کلی دارید، به احتمال زیاد مزاجتان "گرم و خشک" است.-خواب کوتاه پیش از وعده نهار در حالی که فرد گرسنه نباشد به ویژه در روزهای بلند سال در تجدید قوای روزانه و تقویت دستگاه گوارش و هضم بلغم‌های دستگاه گوارش مفید است.کاهش اشتها, بوی بددهان و تحریک پذیری با خواب بعد از ظهربه گفته وی خوابیدن در ساعات بعد از ظهر به ویژه در زمستان باعث ایجاد بیماری‌های زیاد, بدرنگی پوست, سستی و کسالت, کاهش اشتها, بوی بد دهان, ناراحتی و تحریک پذیری می‌شود.-مصرف زیاد خوردنی‌های ترش باعث آسیب به معده, ضعف اعصاب و موجب بروز ایجاد بیماری‌های عصبی در دراز مدت و پیری زودرس می‌شود.

-افراد کم‌خون باید از مصرف زیاد ترشی‌ها بپرهیزند چرا که ترشی‌ها خون سازی را کم می‌کنند.این متخصص طب سنتی افزود: کم خوابی موجب تیرگی پوست صورت و اطراف چشم‌ها می‌شود.پوستی زیبا و شفاف با خواب کافی-پُرخوابی موجب تورم صورت, پلک‌ها و بدرنگی رنگ چهره می‌شود. برای داشتن پوست روشن و شفاف و شاداب داشتن خواب شبانه کافی بسیار کمک کننده است.

 

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تسنیم

کد: 8199 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ يکشنبه ۱ شهريور بازدید: 3905 ساعت: 9:07 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
2 از خوردن این غذاها با هم اجتناب کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
3 پشت پرده پنهان "گردوهای تازه" ای که نباید در تابستان بخورید! ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۵ مرداد
4 طرز تهیه ترشی تربچه فوری ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد
5 فروش آبلیمو و ترشی در میوه فروشی ها ممنوع است ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
6 ترشی قارچ را با این دستور درست کنید! ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۱ فروردين
7 پاکسازی بدن در فصل بهار با این خوراکی‌ها ۱۳۹۶ شنبه ۱۹ فروردين
8 ترشی لبوی یک هفته ای مخصوص زمستان(2) ۱۳۹۴ دوشنبه ۷ دي
9 روش تهیه ترشی پیاز در خانه ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۹ فروردين
10 این میوه‌ها و خوردنی‌ها را نباید در یخچال بگذارید ۱۳۹۴ شنبه ۱۵ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کله پاچه خورها بخوانند لقمه: کله پاچه غذایی سنتی و ایرانی است که طرفداران...

  بد‌ترین ظرف برای نگهداری ادویه‌جات اسانس‌ها به عنوان حلال ظروف پلاستیکی محسوب می‌شوند...

  داروهای لاغری تنها با تجویز پزشک مصرف شود رئیس مرکز تحقیقات چاقی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

احیای برجام و نوزایی صنعت گردشگری ایران پایگاه خبری لقمه: احیای برجام و رفع تحریم‌ها و همزمانی با فروکش کردن بیماری کرونا در سطح جهانی، گردشگری ایران را در موقعیت ممتازی قرار می‌دهد تا این صنعت با احیای بازار بین‌المللی خود، فرصتی برای بازنگری سیاست‌ها و برنامه‌ریزی‌های داخلی را هم بدست آورد.
مواد غذایی را در چه ساعتی از روز بخوریم؟ در مطلب زیر با ساعت بیولوژیکی بدن و اینکه چه غذایی را در چه ساعتی بخورید آشنا می شوید.
زیتون سبز بخوریم یا زیتون سیاه؟ برای همراهی با غذا دوست دارید زیتون سیاه میل کنید یا زیتون سبز؟! شاید زیتون سبز کمی تکراری شده و زیتون سیاه به‌دلیل سر و شکلی که دارد، زیبا‌تر باشد! اما به نظر شما متخصصان تغذیه کدام زیتون را توصیه می‌کنند؟ زیتون رنگ‌شده نخورید!
3عامل موثر در پوسیدگی دندان عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مشهد گفت: مواد قندی، میکروب‌ها و جنس دندان سه عامل موثر اصلی در پوسیدگی دندان است.