محصولات ارگانیک گران‌تر برای سلامت بهترند


اولین نمایشگاه محصولات ارگانیک و ششمین نمایشگاه کشاورزی، ادوات و ماشین‌آلات با حضور معاون برنامه ریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در محل دائمی نمایشگاه های کرمانشاه، امروز (18 شهریور) افتتاح شد.

به گزارش لقمه، اطهره نژادی معاون برنامه‌ ریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در مراسم افتتاح این نمایشگاه با بیان اینکه دولت در تلاش است غذای سالم و با کیفیت برای مردم تولید کند، گفت: تولید محصولات ارگانیک که به تازگی در کشور ما آغاز شده گام مهمی در تولید محصولات سالم است.

 

وی افزود: در کنار توسعه تولید محصولات ارگانیک، باید مردم را نیز به مصرف این محصولات که نقش اساسی در تامین سلامن انان دارد، ترغیب کرد.

 

نژادی با بیان اینکه مصرف بالای کود و سموم شیمیایی رد تولید محصولات کشاورزی آسیب زیادی به سلامت جامعه می زند، گفت: اگر چه ممکن است قیمت محصولات ارگانیک بالاتر باشد اما سلامت را تهدید نمی‌کند.

 

بنفشه امامی‌نیا، مدیر امور نمایشگاهی نمایشگاه بین المللی استان نیز در به خبرنگار ایسنا گفت: 100 شرکت از استان‌های کرمانشاه، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، همدان، کردستان و ... در این نمایشگاه حضور دارند.

 

وی اظهار کرد: از 100 غرفه نمایشگاه 40 غرفه مربوط به بخش کشاورزی و 60 غرفه برای محصولات ارگانیک است.

 

امامی نیا خاطر نشان کرد: این نمایشگاه تا 21 شهریور ماه در محل دائمی نمایشگاه‌های کرمانشاه پذیرای بازدیدکنندگان است.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 8230 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۷ شهريور بازدید: 3154 ساعت: 1:42 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ایران برای تصاحب جایگاه دهم تولید دنیا در محصولات کشاورزی ارگانیک چه برنامه‌ای دارد؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۴ آذر
2 معیارهای تشخیص سبزی ها و میوه های ارگانیک ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۴ مهر
3 کافه رستوران شهاب حسینی آغاز به کار کرد ۱۳۹۷ شنبه ۱۸ اسفند
4 افزایش تولید محصولات ارگانیک در دستورکار دولت قرار گرفت/ واردات محصولات تراریخته باید ممنوع شود ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
5 برندسازی و بازاریابی محصولات ارگانیک در دستور کار منطقه آزاد انزلی ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
6 علائم ناشی از سندرم روده‌ تحریک‌پذیر را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
7 چگونه با ته مانده سبزیجات سبزی بکاریم ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور
8 شیرینی صرفه جویی آب در مزارع با گرمک ارگانیک کردستان ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۵ مرداد
9 بدنتان هر روز را با این روش ها سم زدایی کنید ۱۳۹۶ شنبه ۱۴ مرداد
10 5 مواد غذایی که سیستم اسمنی بدن را تقویت می کند ۱۳۹۶ شنبه ۷ مرداد
11 تنها ۲ درصد عسل تولیدی صادراتی است/افزایش صادرات با تولید عسل ارگانیک ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۳ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ترکیب این دو ماده خوراکی کشنده است ترکیب الکل و کافئین موجب تولید ماده ای سمی در خون ...

  پرخوری عصبی را بشناسیم پایگاه خبری لقمه: در این بخش سعی داریم شما عزیزان ...

  غذاهایی برای داشتن رابطه جنسی بهتر با کمک گرفتن از متخصصین تغذیه و مطالعات اخیر، 10 ت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی پایگاه خبری لقمه: بسیار شنیده ایم که یکی از جذابیت های ایران برای گردشگران خارجی، بویژه اروچایی ها غذای ایرانی است اما این همه ماجرا نیست و رسانه های غربی به مزایا و معایب غذاهای ایرانی از منظر گردشگران پرداخته اند.
طرز تهیه و خواص گلاب/چه کسانی نباید گلاب بخورند از قدیم گلاب برای مردم خواص دارویی داشت اما امروزه گلاب هم در غذا و هم در طب پزشکی و طب سنتی به کار می رود حالا با ما همراه باشید تا از فواید مصرف گلاب بگوییم.
غذاهای باکلاس چگونه بدن را به تباهی می‌کشاند؟ موادغذایی و تنقلات بی‌ارزشی در افراد جامعه ما به وفور مصرف می‌شود؛ تغذیه نامناسب امروزه عامل بروز بسیاری از مشکلات مانند بلوغ‌های زودرس, رنگ‌های پریده, بی‌اشتهایی, تیک‌های عصبی, افسردگی‌ها و اعصاب‌های به هم ریخته است.
اولین دایناسور‌ها چه چیز‌هایی می‌خوردند؟ پایگاه خبری لقمه: پژوهشگران دانشگاه «بریستول» انگلیس در مطالعه اخیرشان کشف کردند اولین دایناسور‌ها تمایل داشتند چه چیز‌هایی بخورند.