همایش صنایع غذایی در دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات برگزار شد


پایگاه خبری لقمه: همایش صنایع غذایی – بررسی ارتباط بین صنعت و غذا و روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه - به همت دانشکده علوم مهندسی و صنایع غذایی در واحد علوم و تحقیقات برگزار شد

به گزارش پایگاه خبری لقمه، علی عباسپور در این همایش که با حضور جمعی از متخصصین و صنعتگران برگزار شد ، بابیان اینکه واحد علوم و تحقیقات تنها واحدی است که دانشکده ای تخصصی در زمینه صنایع غذایی دارد، گفت: زمانی می توان گفت همایشها سودمند بوده اند که از دستاوردهای آن ها بتوان در رفع مشکلات و ارائه راهکار بهره جست.

رئیس واحد علوم و تحقیقات افزود: در واحد علوم و تحقیقات که به عنوان یکی از مراکز بزرگ تحصیلات تکمیلی در کشور شناخته شده است، علاوه بر افزایش کیفیت آموزش و رویکرد تحقیقاتی، بحث کار آفرینی و ارتباط موثر آن با صنعت و سایر بخشها از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

عباسپور با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر اقتصاد دانش بنیان و مقاومتی، تصریح کرد: معتقدم دانشگاه ها و صنایع بدون همکاری با هم پیشرفت چشمگیری نخواهند داشت. علم همراه با عمل از مهمترین علل پیشرفت و ترقی در هر کشور محسوب می شود.

وی با اشاره به ظرفیتهای علمی و تحقیقاتی واحد علوم و تحقیقات به واسطه حضور دانشجویان جوان ، مستعد و اساتید برجسته آن، اضافه کرد: در این مجموعه که واحدی جامع مطرح می شود یکی از اهداف مد نظر آموزش همراه با فعالیت های عملی در صنایع مختلف کشور است، که در همین راستا تفاهم نامه های همکاری متفاوتی با مراکز تحقیقاتی و اجرایی منعقد شده است.

عباسپور با بیان اینکه بحث غذا و مواد غذایی تأثیر مستقیمی بر اقتصاد و اقتدار هر کشوری دارد، گفت: تولیدات مواد غذایی حتی به مراتب بیش از نفت می تواند در اقتصاد و اقتدار یک کشور سهم داشته باشد، زیرا دغدغه اصلی مردم در هر جامعه بحث سبد مواد غذایی است. با توجه به اینکه ایران کشوری چهارفصل است می توان از آن به بهترین شکل برای رشد هرچه بیشتر اقتصادی کشور کمک گرفت.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات

کد: 8380 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ يکشنبه ۲۴ آبان بازدید: 2009 ساعت: 11:22 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 همایش پای کار ایران قوی برگزار شد/ مسیر اشتغال از طریق وام اشتباه است ۱۴۰۱ جمعه ۶ آبان
2 نشان ایمنی غذا به کدام شرکت تعلق می گیرد/ توانایی ایران در صادرات غذای حلال ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۶ مهر
3 تلاش اتاق بازرگانی تهران برای مذاکرات تجاری جدید با نمایندگان دو کشور اروپایی ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۱ ارديبهشت
4 نخستین همایش ایران و گردشگری خوراک در پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری برگزار شد ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۱ بهمن
5 همایش بهبود کیفیت خدمات و تأمین مالی در صنعت گردشگری برگزار می‌شود ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير
6 کاهش روی و بروز کم خونی در زنان باردار/ آسم و ام اس در کمین زنان و مردان ۱۳۹۶ شنبه ۱۴ بهمن
7 اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال در مشهد برگزار می شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
8 نقش ایران در صنعت حلال دنیا رضایت بخش نیست ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
9 مردم مواد غذایی دارای برچسب اصالت خریداری کنند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
10 کشاورزی خانوادگی از موضوعیت جدی برخوردار است ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
11 همایش روز جهانی غذا برگزار می‌شود ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سبوس گندم، برای سیستم گوارشی مفید است لقمه: سبوس گندم، فیبر غذایی است که در آب حل نمی شو...

  اسیدهای چربی که خود چربی سوزند! این اسیدهای چرب با تغییر در آنزیم هایی که باعث چرب...

  توصیه های غذایی برای بارداری بیشتر مردم به خاطر خوردن گوشت گاو، گوسفند یا مرغی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت