نقش ایران در صنعت حلال دنیا رضایت بخش نیست


پایگاه خبری لقمه: دبیر اجرایی همایش بین المللی فرآورده های حلال، گفت: در حال حاضر نقش کشور ما در موضوع صنعت حلال دنیا راضی کننده نیست.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دکتر محمدرضا صابری با اشاره به برگزاری اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال از ۲۲ تا ۲۴ آذر ۹۶ در سه محور شریعت و فرآورده های حلال، پژوهش فناوری فرآورده های حلال و اقتصاد فرآورده های حلال، افزود: آنچه از فاز اولیه مطالعات بر می آید اینکه  متاسفانه در این حوزه  کارهای ارزنده ای قابل ارجاعی که بتوان بعنوان شاهد مثال به آنها اشاره کرد سراغ نداریم لذا باید آستین ها را بالا زد و به صورت فعال وارد صحنه شد.

 
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: مسئولان اجرایی اقدامات خود را بر ای ارتقاء جنبه علمی همایش از طریق جستجوهای بین المللی و ارتباط با افرادی که در خصوص محورهای همایش مقالات قابل ارائه دارند، به صورت جدی آغاز نموده و از آنها برای حضور در همایش دعوت کرده اند و تمام اهتمام خود را برآن نهاده اند که این اولین همایش بین المللی حلال، منشا اثر فراوان در ارتقاء جایگاه ایران اسلامی در حوزه  اقتصاد، صنعت و فراورده های حلال باشد.
 
صابری ابراز امیدواری کرد: متخصصان و تصمیم گیرندگان حوزه های مرتبط با غذا با حضور گسترده خود علاوه بر بهره مندی از فضای علمی حاکم بر مراسم، خود نیز حتی اگر در حد گردآوری و تصنیف هم که شده، مطالب علمی مناسبی برای همایش ارسال کنند.
 
دبیر اجرایی همایش بین المللی فراورده های حلال تصریح کرد: بی شک افرادی که سال ها در حوزه حرفه ای و فنی نظارت بر فرآورده های سلامت و صنعت این بخش به فعالیت اشتغال داشته اند ذهن آماده تری از کسانی دارند که از حوزه دانشگاهی و به صورت فی البداهه وارد چنین موضوعاتی شده اند.
 
وی عنوان کرد: مسلما اگر قرار باشد فعالیتی با موضوع جایگزین ها در صنعت غذا صورت بگیرد و مثلا بجای ژلاتین حیوانی با منشا مشکل دار، ماده ای غذایی مثل سنتزی گیاهی با کیفیتی بالاتر را انتخاب کنند آنهایی موفق تر هستند که با فرمول ها آشنا هستند و طبیعی است که پژوهشکده های علوم و صنایع غذایی، آزمایشگاه و دانشگاه علوم پزشکی و معاونت های غذا و دارو آمادگی همراهی بیشتری با آنها دارند و اگر ایده مناسبی وجود داشته باشد برای نیل به هدف حتما آنها را کمک خواهند کرد.
 
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه برای انجام یک کار اسلامی و ملی با وسعت بین المللی باید ضمن ایجاد شرایطی که موجبات فعالیت گروه های هدف در حوزه های مورد بحث همایش را فراهم می آورد خود این افراد را سر حلقه های اطلاع رسانی قرار داد، خاطر نشان کرد: در حال حاضر نقش کشور ما در موضوع صنعت حلال دنیا راضی کننده نیست و زمانی می توانیم این سهم را بیشتر کنیم که متکی به کارهای علمی قوی باشیم لذا درحوزه شریعت و پژوهش باید کار علمی فراوان انجام داد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 12267 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان بازدید: 2413 ساعت: 12:18 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
3 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
4 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
5 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
6 اعزام ارزیابان بیمه به بندر رجایی/ محوطه بندری دارای پوشش اتکایی مناسب است ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
7 بازار دستگاه نانوحباب‌ساز ایرانی در گلخانه‌ها و تصفیه‌خانه‌های ۶ کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
8 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
9 صادرات جو پرک ممنوع شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
10 صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترین‌های جهان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
11 تهران میزبان دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم ماهیان زینتی می شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  انبه تنظیم کننده قندخون افراد چاق اثرات طبی انبه به تازگی بیشتر شناخته شده است و برخ...

  چای جای آب را نمی گیرد کاهش آب بدن علاوه بر چروکیدگی سلول ها، مایع سینووی...

  سرطان دهان چقدر خطرناک است؟ سرطان‌های دهان 2 تا 4 درصد مجموع سرطان‌ها را تشکیل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوراک‌های محلی چگونه فراموش نشوند؟ پایگاه خبری لقمه: متخصصان غذا و مهمان‌نوازی و پژوهشگران تاریخ و فرهنگ غذا معتقدند اگر برای زیربنای تبادلی خوراک‌های محلی کاری نشود و دستور تهیه این خوراک‌ها دچار درونگرایی و نهفتگی شود، احتمال دارد برای همیشه فراموش و منقرض شوند.
چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ پایگاه خبری لقمه: ذائقه ایرانی بادام بومی را بیشتر می پسندد و طعم بادام وارداتی را به رغم ظاهر زیباترش نمی پسندد. اما این همه ماجرا نیست و دلایل برتری بادام ایرانی نسبت به بادام وارداتی زوایای دیگری هم دارد.
علائم فاسد شدن قارچ خوراکی/قارچ سالم چه نشانه ‌هایی دارد؟ آشنایی با علائم فاسد شدن قارچ و روش‌ های تشخیص قارچ خراب از قارچ سالم این امکان را برای شما ایجاد می کند تا بتوانید قارچ ‌های ناسالم را از سالم تشخیص دهید و طعم و کیفیت غذا خود را بهبود بخشید.
میوه های ممنوعه برای دیابتی ها/دیابتی ها شیر را از برنامه غذایی حذف نکنند یک عضو هیات علمی دانشکده تغذیه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه بیش از 10 درصد جمعیت کشور را افراد مبتلا به دیابت تشکیل می دهند، شیوه زندگی مردم را علت اصلی افزایش آمار ابتلا به دیابت دانست و تاکید کرد:« ذائقه کودکان ما از سنین کم به مصرف مواد شیرین آشنا می شود لذا در بزرگسالی تمایل زیادی به مصرف شیرینی جات پیدا می کنند.»