برای نخستین بار درکشور؛
خامه قنادی شیرین بدون شکر در مازندران مجوز تولید گرفت


پایگاه خبری لقمه: سازمان غذا و داروی کشور با تایید و صدور پروانه ساخت محصول "خامه قنادی بدون شکر" (به شماره 14649/49) که برای نخستین بار در کشور معرفی شده، تولید گسترده و عرضه آن به بازار مصرف را توسط شرکت لبنیاتی در آمل، مجاز اعلام کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، حسن مکرمی مدیر نظارت بر مواد غذایی، بهداشتی و آرایشی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در گفت‌وگو با خبرنگاران ضمن تایید تولید نخستین "خامه قنادی شیرین بدون شکر" در کشور گفت: گواهی تولید این محصول پس از سه ماه انجام آزمایشات کیفی، توسط سازمان غذا و دارو صادر شده است.

وی گفت: مصرف شیرینی و بیماری دیابت یکی از شایع‌ترین بیماری‌ها در کشور و استان مازندران است و به طور یقین این محصول غذایی در صنایع غذایی کشور مورد استقبال قرار می‌گیرد.

مهندس پریسا عندلیب مدیر کنترل کیفیت شرکت لبنیاتی در آمل که تولید کننده خامه قنادی شیرین بدون شکر است، نیز به تشریح چگونگی تولید و مزایای این ماده غذایی پرداخت و گفت: این محصول به ویژه می‌تواند خطر مصرف شیرینی‌های خامه‌ای را برای بیماران دیابتی کاهش دهد.

وی اظهار کرد: خامه قنادی یکی از پرمصرف‌ترین فرآورده‌های لبنی است که در شیرینی‌های خامه‌ای، دسرها و کیک‌ها استفاده می‌شود و به دلیل داشتن درصد چربی و قند بالا جزو مواد غذایی پرکالری به‌شمار می‌رود.

وی ادامه داد: محصول جدید خامه قنادی بدون شکر به جای داشتن 20 درصد شکر معمول در خامه‌های قنادی، دارای شیرین‌کننده طبیعی به نام " استویا " است که از گیاه استویا استخراج شده است.

وی گفت: این ماده با این‌که شیرینی آن حدود 300 برابر ساکاروز است، اما منبع کالری به‌شمار نمی‌آید.

وی در پاسخ به این سئوال که آیا سلامت و ویژگی‌های بافتی محصول با حذف شکر و افزودن استویا، حفظ شده است؟ گفت:اگرچه استویا از نظر مزه، شیرینی جایگزین بسیار مناسبی برای شکر است و کالری بسیار کمتری هم دارد ولی به اندازه شکر قادر به ایجاد بافت، قوام و افزایش ویسکوزیته در محصول نهایی نیست، به همین خاطر ضمن اصلاح فرایند تولید از فیبر اینولین که یک پلی ساکارید استخراج شده از گیاهان است، استفاده شده تا ضمن تقویت ارزش تغذیه‌ای، بافت و قوام مناسب در خامه بدست آید.

وی گفت: اینولین مانند سایر فیبرهای گیاهی دارای خواصی همچون بهبود عملکرد سیستم گوارش، کاهش کالری، پری بیوتیک، بهبود دهنده طعم و حس چشایی است.

عندلیب با تاکید بر این‌که مصرف این محصول به عنوان جایگزین خامه قنادی برای تمامی گروه‌های سنی قابل توصیه است، توضیح داد: این محصول به دلیل داشتن استویا و اینولین دارای خواص گوناگونی از قبیل کاهش قندخون، تاثیرگذاری مثبت بر فعالیت‌های قلبی و عروقی و هم‌چنین حفظ سلامت دندان‌هاست که در مجموع می‌تواند برای گرو‌ه‌های سنی کودکان، نوجوانان و جوانان به دلیل علاقه‌مندی عمومی این گروه به مصرف شیرینی‌جات، به ویژه شیرینی‌های خامه‌ای، ویژگی‌های پیشگیرانه داشته باشد و مهم‌تر این‌که خطر مصرف شیرینی‌های خامه‌ای را به ویژه برای بیماران دیابتی کاهش دهد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 8408 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۸ آذر بازدید: 2880 ساعت: 12:31 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تناسب اندام با خوردن یک غذای معجزه‌گر ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۷ مهر
2 چگونه از بوی بد سیر خلاص شویم ؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
3 کیک خامه ای 36 ساله ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور
4 طرز تهیه سالاد سیب زمینی خامه ای کلاسیک ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۸ مرداد
5 شیرینی خامه‌ای‌ها آلوده به رنگ‌های شیمیایی/ هنگام خرید به رنگ شیرینی توجه کنید ۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد
6 طرز تهیه سوپ با خامه مخصوص ماه رمضان ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ خرداد
7 رولت خامه‌ای با توت فرنگی های لاکچری ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ فروردين
8 روش تهیه رولت بستنی کاکائویی ۱۳۹۴ دوشنبه ۲۰ مهر
9 بستنی فروشی که عاشق مصدق بود!/ دسری که طبع ملوکانه پسندید ۱۳۹۴ دوشنبه ۱۶ شهريور
10 بستنی‌ها روغن پالم دارند/ شیرها از اول هم نداشتند ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۵ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطرات همزمانی مصرف غذا و دارو می‌دانستید همزمانی مصرف برخی داروها با برخی مواد غ...

  قهوه نوش‌ها خوش بین‌تر هستند دانشمندان می‌گویند نوشیدن قهوه به خوش بینی کمک می‌...

  خطر رژیم غذایی کم فیبر در بارداری برای مغز نوزادان پایگاه خبری لقمه: تحقیقات نشان می دهد که فیبر بسیا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فواید و مضرات پروتئین برای بدن پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از مواد مغذی است که مصرف آن برای بدن انسان ضروری است. این ماده به ساخت و بهبود عضلات بدن و استخوان‌ها کمک می‌کند. رژیم‌هایی که حاوی پروتئین بسیار بالایی هستند خطرات متعددی را برای بدن انسان به همراه خواهند داشت. در این مقاله ما قصد داریم به این خطرات بپردازیم.
چاقی، معضل قرن حاضر چاقی و اضافه وزن معضلی است که در دنیای امروز گریبانگیرمان شده و مشکلات زیادی را برای اکثر افراد جامعه بوجود آورده است، تا آنجا که چاقی را معضل قرن حاضر نام نهاده‌اند. شیوع چاقی در میان ایرانیان شدت بیشتری دارد و از این حیث توجه به آن، اهمیت فراوانی دارد.
ملخ دریایی کلسترول دارد؟ اگر زیاد به چشم‌های ریز و سیاه و آن سبیل بلند و باریک و پاهای سوسکی‌اش زل نزنید و حس کنجکاوی‌تان باعث نشود بدنش را لمس کنید شاید بتوانید برای یک‌بار هم که شده مزه‌اش را بچشید‌. با این ملخ دریایی که به آن میگو می‌گویند غذاهای متنوعی مانند میگو پلو، قلیه میگو، میگو سوخاری، خورش میگو و چیپس میگو تهیه می‌کنند.
سبزی فریزری بهتر است یا خشک شده؟ متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند روزانه حداقل پنج سهم میوه و سبزیجات باید در سبد غذایی افراد قرار بگیرد چرا که این مواد غذایی انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری را به بدن می‌رسانند. البته هر چند وقت یک‌بار اخباری مبنی بر آلودگی سبزیجات به دلیل آبیاری با آب‌های آلوده یا کودهای غیراستاندارد مطرح می‌شود و کارشناسان از مردم می‌خواهند مثلا در تهران سبزیجات مصرف نکنند.