طرز تهیه سالاد سیب زمینی خامه ای کلاسیک


پایگاه خبری لقمه: سالاد سیب زمینی خامه ای یک سالاد کلاسیک و متفاوت مخصوص میهمانی های شماست.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، سالاد سیب زمینی خامه ای یک سالاد کلاسیک و متفاوت مخصوص میهمانی های شماست.

 
طرز تهیه سالاد سیب زمینی خامه ای کلاسیک 

مواد لازم:
 
سیب زمینی سیب زمینی 1 کیلو و 300 گرم
نمک (برای پختن سیب زمینی ها) 1 ق س
تخم مرغ تخم مرغ 4 عدد
پیاز (قرمز/ نگینی شده) پیاز 3/4 پیمانه
ساقه کرفس (خرد شده) 1 پیمانه
خیار شور (خرد شده) 2/3 پیمانه
جعفری تازه (اختیاری) 1 ق س
مواد لازم برای سس :
سس مایونز (کم چرب) 2/3 پیمانه
خامه ترش (ساورکریم) 2/3 پیمانه
سرکه سیب 1 و نیم ق س
سس خردل 1 ق س
فلفل سیاه (یا بیشتر بنا بر سلیقه) 1/2 ق چ
پودر دانه کرفس 1 /2 ق چ
شیر شیر 3 ق س
 
 
طرز تهیه:
 
1- ابتدا سیب زمینی ها را به همراه 1 ق نمک که در مواد لازم ذکر شده است پخته بعداز اینکه کمی خنک شد پوست کنده و سلفون کشیده نیم ساعت در یخچال میکذاریم تا کاملا خنک شود به دلیل راحتتر برش خوردن سیب زمینی ها این کارو انجام می دهیم.
 
2تخم مرغ ها را هم آبپز میکنیم. سپس بصورت نگینی خرد میکنیم.
 
3-در این فاصله که سیب زمینی ها در حال خنک شدن هستند سس را آماده میکنیم
 
4-همه مواد لازم برای تهیه سس( مایونز+سس خردل+ خامه ترش+ نمک+ پودرتخم کرفس+سرکه سیب+ شیر+فلفل) با هم مخلوط میکنیم
 
5-سیب زمینی های خنک شده را به صورت مکعبی در اندازهای 2 الی 3 سانتی خرد میکنیم
 
6-پیاز هم بصورت نگینی ریز خرد میکنیم
 
7-ساقه کرفس هم بصورتی که در تصویر میبینیم خرد میشه و خیار شور هم همینطور
 
8-همه مواد که خرد شد باهم مخلوط میشه و سس را هم اضافه میکنیم. ودر انتها جعفری خرد شده نموده به آرامی کمی هم می زنیم.
 
9-به مدت یک ساعت در یخچال گذاشته تا سس کاملا جذب مواد شود و طعم ها باهم ترکیب شوند.
 
نکات:
 
1-این سالاد بعنوان پیش غذا یا یک شام کامل مناسب می باشد
 
2-جایگیزین خامه ترش (ساور کریم): ماست خامه ای می باشد
 
 3-خانم های باردارپودر تخم کرفس را از سس حتما حذف کنند. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سوران

کد: 11513 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۸ مرداد بازدید: 2866 ساعت: 9:41 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
2 غذاهایی که باید در فصل های سرد بخورید! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۳ مهر
3 خوردن کاهو مغز را 11 سال جوانتر می کند! ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
4 استقبال از بیماری ها با مصرف سالادهای آماده ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
5 سلامت مردم؛ قربانی غذاهای ارزان‌قیمت ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
6 سالاد سبزیجات؛ مخصوص رژیمی ها ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
7 افزایش مواد مغذی سالاد با افزودن روغن ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
8 طرز تهیه سالاد لوبیا سبز، انجیر و پنیر فتا ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر
9 راز و رمز‌های خوشمزه شدن لوبیا پلو ۱۳۹۶ يکشنبه ۲ مهر
10 سرکه سیب با بدن ما چه می کند ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
11 سالاد نودالیت، غذایی محبوب کودکان ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شیر مادر بهترین غذا علیه باکتری ها لقمه: بندناف یکی از مهمترین مکانها برای استقرار با...

  چاقی و اضافه وزن کبد را پیر می‌کند پزشکان هشدار دادند: اضافه وزن موجب فرسودگی سریع ک...

  برنامه غذایی برای مقابله با کاهش تنگی نفس پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه، به ارایه توصیه ه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با خواص گوشت شترمرغ گوشت شترمرغ در دسته گوشت‌های قرمز طبقه بندی ‌می‌شود و از لحاظ ارزش غذایی از کم چرب‌ترین و سالم‌ترین نمونه‌های گوشت قرمز است و دارای فواید فراوانی است.
ترین های اقتصادی سال ۱۴۰۰/ افت و خیز قیمت کالاهای اساسی پایگاه خبری لقمه: نوسانات بازار کالاهای اساسی،افزایش قیمت جهانی مواد غذایی،چالش های ایجاد شده در صادرات محصولات کشاورزی و تبعات حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی برای بخش،از جمله مهم ترین اخبار حوزه کشاورزی در سالجاری بود.
نکته‌هایی برای پختن ماهی ماهی یکی از مفیدترین مواد غذایی است که متاسفانه در ایران میزان مصرف آن پایین تر از بسیاری از کشورهای جهان است.
خوراکی‌های ضد استرس را بشناسید پایگاه خبری لقمه: «غذای راحت»،«غذای آرام بخش»؛ آیا با این دو اصطلاح آشنا هستید؟ فکر می کنید میان این دو نوع غذا چه تفاوتی وجود دارد؟کدام یک می تواند قدری از استرس ها و تشویش های زندگی امروز را کم کند؟