قیمت زولبیا و بامیه 70 هزار تومان شد پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروش و کافه قنادی تهران با اشاره به افزایش 45 درصدی قیمت زولبیا و بامیه، قیمت زولبیا و بامیه برای ماه رمضان امسال را 70 هزار تومان اعلام کرد. . . .
به مناسبت شب یلدا؛ راهنمای خرید گردو/گردوی ایرانی یا خارجی؟ پایگاه خبری لقمه: در این مقاله به نکاتی پرداختیم که قبل از خرید گردو باید مد نظر داشته باشید.
افزایش قیمت آجیل و خشکبار نسبت به سال گذشته+لیست آخرین قیمت ها پایگاه خبری لقمه: خبرگزاری صدا و سیما از افزایش قابل توجه قیمت آجیل و خشکبار نسبت به سال قبل خبر داد.
تولید و صادرات پسته با چه چالش هایی روبروست؟ پایگاه خبری لقمه: حکایت تولید و صادرات پسته مصداق ضرب‌المثل معروف شده که «درونش خودمان را کشته، بیرونش مردم را»؛ قیمت این محصول برای مردم کشورمان آنقدر زیاد است که خیلی‌ها امکان خریدش را ندارند اما تو . . .
وضعیت قیمت کالاهای اساسی در روزهای پایانی دولت پایگاه خبری لقمه: با شروع سال ۱۴۰۰ کالاهای اساسی از جمله شکر، روغن و مرغ گران شدند، اما به جز روغن که بعد از پیگیری‌های مستمر و درز یک نامه مرتبط با بورس کالا توضیحاتی از سوی مسئولان ارائه شد، در سایر . . .
آجیل تواضع اصل استاندارد نیست پایگاه خبری لقمه: مدیرکل استاندارد تهران گفت: عرضه‌کنندگان بدون اخذ مجوز استاندارد، حق استفاده از نشان آجیل تواضع اصل را جهت فریب افکار عمومی ندارند.
1    2    3    4    5    6    7    8   
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نوشیدن نوشابه گازدار و ۱۰ بلایی که سرمان می‌آید پایگاه خبری لقمه: تقریبا می‌توان گفت که اغلب افراد...

  دلایل سردرد و روش‌های درمان آن از دیدگاه طب سنتی یک متخصص طب سنتی سردرد را یکی از بیماری‌های شایع د...

  مصرف ماهی خطر ابتلای کودکان را به آسم کاهش می‌دهد تحقیقات جدید در هلند نشان می‌دهد که مصرف ماهی بین ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت