لبنیات کم چرب بهتر است یا پر چرب؟


یك متخصص تغذیه گفت: هر چه میزان چربی محصولات لبنی كمتر باشد، كلسیم آن بهتر جذب می شود.

به گزارش لقمه، زهرا عبداللهی افزود: سلامت، رشد و استحكام استخوان‌های بدن نیازمند عنصر معدنی مهمی به نام كلسیم است كه در بدن ساخته نمی‌شود و باید از برنامه غذایی روزانه تأمین شود.

وی گفت: كلسیم برای استحكام دندان و استخوان ضروری است. كلسیم برای عملكرد طبیعی عضلات، تشكیل لخته خون و فعالیت طبیعی سیستم عصبی هم لازم است.

این متخصص تغذیه افزود: بدون كلسیم سیستم عصبی قادر به انتقال پیام‌های عصبی نیست. مطالعات اخیر نشان داده است كه كلسیم در كاهش وزن، پیشگیری از سرطان كولون، كاهش عوارض یائسگی، تنظیم فشارخون و پیشگیری از بیماری‌های قلبی نیز نقش مهمی دارد.

عبداللهی گفت: شیر و مواد لبنی مثل ماست و پنیر بهترین منابع غذایی كلسیم هستند و تمام انواع لبنیات كم چرب و پرچرب آن به یك اندازه كلسیم دارند. هر چه میزان چربی این محصولات لبنی كمتر باشد، كلسیم آن بهتر جذب می‌شود.

وی اضافه كرد: فقط كلسیم شیر نیست كه به استحكام استخوان كمك می‌كند، بلكه مواد جامد موجود در شیر كه رنگ سفید شیر را موجب می‌شود نیز نقش مهمی در سلامت استخوان دارد.

این متخصص تغذیه گفت: كشك در غذاهای ایرانی جایگاه ویژه‌ای دارد. این ماده غذایی غنی از كلسیم است و مصرف غذاهایی كه در تهیه آنها كشك به كار می‌رود به عنوان یك منبع خوب كلسیم در رژیم غذایی ایرانی حائز اهمیت است.


نقل از :فارس

کد: 2317 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۸ آذر بازدید: 2638 ساعت: 9:59 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رشد ۲۸ درصدی صادرات لبنیات در ۵ ماهه امسال ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر
2 پیش بینی صادرات یک میلیون تن لبنیات در سال جاری ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
3 پالم از لبنیات و مواد لبنی حذف شد/راهکاری برای کاهش نمک نان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
4 بشقاب غذای سالم چیست؟ ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر
5 افزایش 20 دردصدی صادرات لبنیات ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر
6 افزایش صادرات فرآورده‎های لبنی مازندران به خارج کشور ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
7 افزایش صادرات فرآورده‎های لبنی مازندران به خارج کشور ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
8 افزایش تولید و صادرات لبنیات در سال جاری ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ شهريور
9 ساماندهی صادرات صیفی و لبنیات ایران به روسیه ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
10 چه غذاهایی باعث تشدید درد صفرا می شود؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
11 معاون وزیر جهاد کشاورزی:امسال رکورد جدیدی در صادرات لبنیات ثبت می کنیم ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۵ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  چیپس‌های سرطان‌زا نخورید دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان چیپس و اسن...

  با آب اضافی حاصل از پخت‌وپز چه کنیم زمانی که بدانید مواد آب‌پز هر کدام ماده مغذی‌ای در...

  چگونه حرفه ای ماهی را تمیز کنید بعضی افراد از تمیز کردن یا بوی ماهی فراری هستند و ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خطر سنگ كلیه برای دیزی سنگی خورها یافته های جدید دانشمندان نشان می دهد مصرف غذا در ظرو.ف سنگی خطر سنگ كلیه را افزایش می دهد.
کم‌کالری‌ترین میوه‌های تابستانی کدامند؟ فصل تابستان فصل میوه‌های جورواجور و خوشمزه است. میوه‌های رنگی، آبدار، خوش‌طعم و صد البته مغذی. اما آیا می‌دانید میزان کالری هر کدام از این میوه‌ها چقدر است؟ آیا دنبال میوه‌های کم کالری هستید؟
غذا در یک متن فرهنگی انسان شناسان عادات غذایی را به عنوان کلیتی پیچیده از فعالیت های آشپزی ، تمایل ها و تنفرها ، آگاهی جمعی ، اعتقادات ، تابوها ، موهومات وابسته با تولید و تهیه و مصرف غذا و در یک کلام یک مفهوم فرهنگی بزرگ می نگرند.به عنوان یک مفهوم فرهنگی بزرگ ،غذا را در مواجهه و ارتباط با بسیاری از مفاهیم فرهنگی دیگر می بیینند.
نکته های کلیدی و ساده : بدون رژیم گرفتن، وزن خود را کاهش دهیم هر چند رژیم های غذایی لاغری بسیاری وجود دارند که ممکن است بتوانند به شما کمک کنند وزنتان را کم کنید اما این برنامه های غذایی در عین حال احساس شدید گرسنگی را به همراه دارند و ولع خوردن را پس از مدتها افزایش می دهند.