رابطه مستقیم کاهش مصرف کالری و افزایش طول عمر پایگاه خبری لقمه: به گفته محققان، تنها کاهش اندک کالری دریافتی می تواند موجب افزایش طول عمر و شرایط سالم تر بدن شود.
فایده آهسته غذاخوردن و مبارزه با افزایش وزن پایگاه خبری لقمه: افرادی که آرام غذا می خورند 2 اونس غذا در هر دقیقه مصرف می کنند اما افرادی که با سرعت متوسط میخورند با سرعت متوسط 2.5 اونس غذا در هر دقیقه مصرف می کنند.
تغذیه در آلودگی هوا چگونه باشد پایگاه خبری لقمه: اغلب سبزی ها و محصولات گیاهی تازه، غنی از آنتی اکسیدان هستند و می توانند عوارض آلودگی هوا را کاهش دهند.
همه چیز درباره فلفل سیاه و سفید و خواص آنها پایگاه خبری لقمه: فلفل سیاه و سفید دو میوه Piper Nigrum یا گیاه فلفل هستند که در جنوب آسیا یافت می شود.
افزایش طول عمر با مصرف زیاد میوه و سبزیجات پایگاه خبری لقمه: طبق نتایج یک مطالعه، کاهش مصرف گوشت قرمز و فرآوری شده و مصرف بیشتر میوه و سبزیجات می تواند میانگین طول عمر افراد را تا ۸ ماه افزایش دهد.
بختیاری در صحن شورا عنوان کرد؛ کاهش سه درصدی مصرف آب شرب شهروندان تهران پایگاه خبری لقمه: مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با حضور در صحن شورا گفت: امسال با وجود کاهش نزولات، علیرغم افزایش چند درجه حرارت هوا، خوشبختانه برای اولین بار در تاریخ شهر تهران، نه‎تنها افزا . . .
تغذیه قبل و بعد از تزریق واکسن کرونا پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه در خصوص تغذیه سالم قبل و بعد از تزریق واکسن کرونا و همچنین تقویت سیستم ایمنی بدن جهت مقابله با این ویروس به ارائه نکاتی پرداخت.
صفحه 10 از 33  اول  قبلی   5    6    7    8    9    10    11    12    13    14    15   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا گوشت کبابی خطرناک است؟ بهترین روش برای پختن گوشت در وهله اول بخارپزکردن، ...

  تغذیه‌ی مناسب برای ورزشکاران کوچک با وجود این که بچه‌ها متابولیسم متفاوتی دارند اما ...

  نذورات داغ را در ظروف یکبار مصرف نریزید یک متخصص تغذیه با هشدار نسبت به عوارض استفاده از ظ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ماهیان دریایی سالم‌ترند یا پرورشی؟! در جهان استقبال از مصرف ماهی پرورشی به دلیل اطمینان از رعایت اصول فنی و بهداشتی و سیستم‌های تحت کنترل انسانی بیشتر از ماهیان دریایی شده است چون با رشد اقتصادی کشورها و صنعتی شدن و آلودگی آب‌ها، امکان وجود فلزات سنگین و سموم بالاخص جیوه در گوشت ماهیان بالاتر رفته لذا گرایش مصرف‌کنندگان به ماهیان پرورشی است.
روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران پایگاه خبری لقمه: سرآشپزان می‌توانند با استفاده از خلاقیت و آزادی در آشپزی، تنوع بخشیدن به منوی غذاها را تجربه کنند. ایده‌ها و ترفندهای مختلفی وجود دارد که می‌تواند به آن‌ها در این زمینه کمک کند.
موهای خوش حالت و سالم با این ویتامین‌ها این یک حقیقت است که وقتی موهای ما خوش فرم و حالت هستند، احساس خوشایندی به ما دست می دهد که همین امر باعث می شود ما نهایت تلاش خود را برای مراقبت از موهای خود به کار ببریم .
بحران خشکسالی خوزستان چطور تشدید شد!؟ پایگاه خبری لقمه: صدور مجوز شالیکاری و انتقال تصمیم‌گیری در ارتباط با صدور مجوز سالانه کاشت برنج به نهادهای منطقه‌ای توسط هیأت وزیران، دولت را به بانی اصلی تشدید بحران آب در خوزستان تبدیل می‌کند.