گرانی لوازم خانگی در آستانه شب عید پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی ضمن اشاره به افزایش ۵ تا ۲۰ درصدی قیمت لوازم خانگی از سوی تولیدکنندگان گفت: تقاضا در بازار به شدت افت کرده و مردم بیشتر تمایل به خرید قسطی کالا دار . . .
تحول لوازم برقی خانگی در ایران پایگاه خبری لقمه: معاون نظارت بر اجرای استاندارد سازمان ملی استاندارد گفت: واحدهای تولیدی در سال های اخیر با استفاده شرکت های دانش بنیان توانسته اند قطعات هایتک را در ایران تولید کنند.
لزوم اتخاذ سیاست هایی در راستای افزایش رقابت پذیری تولید لوازم خانگی بازار لوازم خانگی در هفته های اخیر با التهاب های جدیدی مواجه شده است و بسیاری از مسئولان معتقدند تنها راه ساماندهی این بازار جلوگیری از انحصار و حمایت از تولید داخلی در کنارآزادسازی واردات از طریق تع . . .
تأمین ارز صنعت لوازم خانگی به بانک مرکزی اعلام شد پایگاه خبری لقمه: مدیر کل صنایع فلزی و لوازم خانگی با تاکید بر اینکه در سال ۹۸ تولید لوازم خانگی در اولویت برنامه‌های وزارت صنعت قرار گرفته است، گفت: تامین ارز صنعت لوازم خانگی به بانک مرکزی اعلام شد. . . .
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کدام میوه های شیرین برای دیابتی ها مضر نیستند؟ مصرف روزانه سیب به علت كند كردن روند جذب قند در بد...

  خواص آب گیلاس آب گیلاس نه‌ تنها نوشیدنی خوش‌طعمی است بلکه فوائد ...

  معجون قد بلندی داشتن قدبلند و هیکل متناسب آرزوی هر انسانی است. اگ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذاهای مو سیاه کن شاید این سؤال همواره مطرح باشد که چرا موهایمان سفید می شوند؟ رنگ مو و مطالب مربوط به آن موضوع جالب و پیچیده ای است و جدا از آن که عامل زیبایی است، محافظ و نگهبان ِ سر درمقابل اشعه ماوراء بنفش هم هست. در پایین ترین لایه پوست و درمحل پایه و تکیه تار مو، سلول هایی به نام ملانوسیت قراردارند که دائما ترکیبی به نام ملانین را تولید می کنند، که همین ملانین عامل رنگ داشتن تار موی رشد کرده است.
روند پرشتاب تغییر اقلیم؛ حاصل افزایش انتشار گاز متان پایگاه خبری لقمه: بررسی‌های پژوهشگران نشان می‌دهد انتشار گاز متان بیش از پیش سرعت گرفته و باعث افزایش انتشار گازهای گلخانه‌ای و سرعت گرفتن تغییر اقلیم می‌شود.
کندوی عظیم عسل در سقف حمام خانه قدیمی پایگاه خبری لقمه: یک زوج در شهر «لیسترشایر» انگلیس یک کندوی عظیم عسل را در سقف خانه‌شان پیدا کردند.
جلوگیری از ابتلا به افسردگی با خوردن این مواد غذایی ویتامین ها و املاح بر روی خلق و خوی افراد تاثیر بسزایی دارند.