تحول لوازم برقی خانگی در ایران


پایگاه خبری لقمه: معاون نظارت بر اجرای استاندارد سازمان ملی استاندارد گفت: واحدهای تولیدی در سال های اخیر با استفاده شرکت های دانش بنیان توانسته اند قطعات هایتک را در ایران تولید کنند.

 به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، مسلم بیات معاون نظارت بر اجرای استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران در برنامه «نمودار»در پاسخ به این پرسش که کیفیت لوازم خانگی در دو سال اخیر چقدر بهبود یافته است، گفت: امروز لوازم برقی خانگی ایران در مقایسه با 15 سال گذشته دچار تحول بسیار خوبی شده به گونه ای که در برخی موارد با نمونه های خارجی خود قابل رقابت است.

وی بیان کرد: بسیاری از قطعات لوازم خانگی در ایران هایتک است، خوشبختانه واحدهای تولیدی در سال های اخیر با استفاده شرکت های دانش بنیان توانسته اند قطعات هایتک را در ایران تولید کنند. 

برنامه «نمودار» شنبه تا چهارشنبه هر هفته ساعت 10:20 از رادی ایران پخش می شود.

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

 

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14440 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۴ شهريور بازدید: 1198 ساعت: 9:42 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برگزاری نمایشگاه لوازم خانگی و تجهیزات آشپزخانه در اهواز از ۲۰ لغایت ۲۴ آذرماه ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
2 افزایش قیمت لوازم خانگی غیرقانونی است ۱۴۰۱ يکشنبه ۳۰ بهمن
3 تعریف ۵ اولویت کالایی در قالب طرح جامع مبارزه با کالاهای قاچاق ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲ تير
4 افزایش قیمت لوازم خانگی از اول تیرماه ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۹ خرداد
5 برندهای کره ای با جنجال به دنبال سودبری از بازار ایران هستند ۱۴۰۰ پنج شنبه ۴ آذر
6 مواد غذایی و لوازم یدکی صدرنشین کالای قاچاق ۱۴۰۰ دوشنبه ۱ آذر
7 لزوم اتخاذ سیاست هایی در راستای افزایش رقابت پذیری تولید لوازم خانگی ۱۴۰۰ جمعه ۱۲ شهريور
8 کار سخت تولیدکنندگان داخلی لوازم خانگی در جلب اعتماد مصرف کنندگان ۱۳۹۹ جمعه ۲ آبان
9 کشف لوازم آشپزخانه قاچاق به ارزش ۸ میلیارد ریال ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۶ تير
10 واردات دارو زیر لوای شرکت لوازم خانگی ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۳ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطر رژیم غذایی کم فیبر در بارداری برای مغز نوزادان پایگاه خبری لقمه: تحقیقات نشان می دهد که فیبر بسیا...

  نقش ویتامین D در سلامت بدن ویتامین D از جمله ویتامین‌هایی است که دریافت آن از...

  میوه هایی برای شارژ شدن انسان های خسته ممکن است در طول روز دچار خستگی شوید ولی می دانید ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا نباید در ظروف مسی غذا بپزیم؟ یک متخصص تغذیه با بیان این‌که بهتر است در ظروف مسی پخت و پز صورت نگیرد، توضیح داد: استفاده مکرر از مس، موجب انتقال مس به بدن و بروز عوارضی در بدن و ایجاد بیماری‌هایی مانند آسیب‌های مغزی، عقب‌ افتادگی ذهنی و بیماری‌های کلیوی می‌شود.
حقایقی درباره غذاهای رستوران‌ها و سرآشپزها خیلی کیف دارد که رستوران بروید، غذا سفارش بدهید و با خیال راحت بنشینید تا بشقاب غذایتان را روی میز بگذارند. در واقع بدون زحمت و بدون اینکه بوی پیاز داغ بگیرید غذای مورد علاقه‌تان را نوش جان کنید و از آن لذت ببرید. البته این یک روی سکه است!
اختلاف سه برابری قیمت گوجه از مزرعه تا بازار/سودی که به جیب کشاورز نمی رود برداشت محصول گوجه‌فرنگی در شهرستان دشتی و دیگر نقاط استان بوشهر هر سال از نیمه آذرماه شروع می‌شود و تا اسفندماه ادامه دارد. نشاهایی که آبان‌ماه کشت شده‌اند نیز، برداشت محصول آن در فروردین‌ و اردیبهشت‌ به پایان می‌رسد.
صید شب چراغی، زنگ خطری برای صیادان هرمزگانی صید شب‌چراغی یکی از انواع صید غیر اصولی است که صیادان غیر قانونی طی دو سال اخیر در هرمزگان بسیار از آن استفاده می کنند.صیدی که زیست گاه آبزیان در خلیج فارس را به خطر انداخته است.