صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
پزشکی و سلامت
>
کرونا
رابطه مستقیم ابتلا به کرونا و کمبود ویتامین D
پایگاه خبری لقمه: محققان دریافتند بین کمبود ویتامین D و احتمال آلودگی به کروناویروس ارتباط وجود دارد.
فوتیهای کرونا به ۱۱۵ نفر رسید/ افزایش استانهای قرمز
پایگاه خبری لقمه: سخنگوی وزیر بهداشت موارد فوتی به دلیل ابتلا به کرونا را در شبانه روز گذشته، ۱۱۵ نفر اعلام کرد.
سخنگوی وزارت بهداشت خبر داد:
از دست رفتن ۱۹۶ بیمار کرونایی طی ۲۴ ساعت گذشته
پایگاه خبری لقمه: سخنگوی وزارت بهداشت از دست رفتن ۱۹۶ بیمار کرونایی ظرف ۲۴ ساعت گذشته در کشور خبر داد.
رکورد جدید کرونا/ جان باختن ۲۳۵ بیمار در شبانه روز گذشته
پایگاه خبری لقمه: سخنگوی وزارت بهداشت در برنامه زنده شبکه خبر رکورد جدید از فوتی های کرونا را برای شبانه روز گذشته اعلام کرد.
جدیدترین آمار کرونا در کشور تا ظهر ۵ مرداد ۹۹
کرونا جان ۲۱۶ نفر دیگر را در ۲۴ ساعت گذشته گرفت
پایگاه خبری لقمه: به گفته سخنگوی وزارت بهداشت مجموع بیماران مبتلا به کرونا در کشور تا ظهر ۵ مرداد ۹۹ به ۲۹۱ هزار و ۱۷۲ نفر رسید.
بر اساس یافته های تعدادی از محققان اروپایی؛
مصرف کاهو خطر مرگ و میر کووید ۱۹ را آفزایش می دهد!
پایگاه خبری لقمه: براساس یک مطالعه اولیه در اروپا ، می توان ارتباطی بین میزان مرگ و میر ویروس کرونا و خوردن برخی سبزیجات وجود داشته باشد.
تاثیر ویتامین D در بهبود کووید ۱۹ تائید شد
پایگاه خبری لقمه: مطالعات نشان می دهد ویتامین D نقش مهم و تکمیلی در درمان بیماری کووید ۱۹ دارد چراکه قادر به توقف برخی واکنش های پیش التهابی به کروناویروس است.
صفحه 10 از 13
اول
قبلی
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
بعدی
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
فندق، گردو، بادام و پسته باعث حساسیت در کودکان میشود
متخصص کودکان و نوزادان گفت: 11 درصد از کودکان مبتل...
هشدارهایی در رابطه با رژ لب
رژ لب، به عنوان اولین و مهمترین ابزار آرایشی و بهد...
شش توصیهی غذایی برای پیشگیری از دیابت
امروزه دیابت افراد زیادی را در سرتاسر جهان گرفتار ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
پرخوری موجب درد مفاصل/کمخوری باعث پیری زودرس
یک متخصص طب سنتی گفت: در پرخوری جذب غذا بهدرستی صورت نمیپذیرد و موجب ضعف معده، تنگی نفس و درد مفاصل شده،همچنین در کمخوری و تداوم آن، قوای بدن تحلیل رفته ضعف در بدن بروز میکند که سوءتغذیه یا کمخوری منجر به پیری زودرس میشود.
بایدها و نبایدهای خرید مواد غذایی
محمد حضوری
کمیسیون تخصصی پسته در اتاق اصناف شکل گرفت/پسته دامغان خوشهای صادرمیشود
پایگاه خبری لقمه: خوشههای صنعتی باوجود سه دهه قدمت در صنایع کشور، بهتازگی راه خود را به دامغان و شاخصترین محصول این شهرستان یعنی پسته، بازکرده است.
آیا چیپس خانگی هم بد است؟
بیشتر چیپس های خانگی بسته بندی شفاف دارند. وقتی این بسته بندی ها در معرض نور آفتاب قرار می گیرد، روغن داخل ورقه های سیب زمینی بیشتر پراکسید می شود و ترکیب های مضر بیشتری تولید می کند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است