تغذیه قبل و بعد از تزریق واکسن کرونا پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه در خصوص تغذیه سالم قبل و بعد از تزریق واکسن کرونا و همچنین تقویت سیستم ایمنی بدن جهت مقابله با این ویروس به ارائه نکاتی پرداخت.
تلاش برای واردات واکسن ویژه کودکان/ پیگیری واردات واکسن از منابع اروپایی پایگاه خبری لقمه: رئیس جمعیت هلال احمر گفت: در حال بررسی واکسن ویژه گروه‌های خاص و اطفال هستیم و تلاش می‌کنیم واکسن‌های مناسبی برای این گروه تهیه و به کشور وارد کنیم.
تست تشخیص کرونا رایگان شد پایگاه خبری لقمه: دبیرخانه شورای‌ عالی بیمه سلامت با ارسال نامه‌ای، رایگان شدن خود پرداخت (فرانشیز) تست تشخیصی کووید ۱۹ را به مراکز درمانی و تشخیصی کشور اعلام کرد.
ویروس لامبدا چقدر وحشتناک است؟/ چه کسانی نباید از قارچ سیاه بترسند پایگاه خبری لقمه: در برنامه امروز «صبح پارسی» پژوهشگر حوزه سلامت درباره میزان خطر نوع جهش یافته ویروس کرونا و وضعیت شیوع این ویروس در کشور گفت.
اعلام آمارهای کرونایی/ از شناسایی ۳۹۹۸۳ بیمار جدید کرونایی تا فوت ۶۶۵ بیمار پایگاه خبری لقمه: بنابر اعلام وزارت بهداشت، متاسفانه در شبانه روز گذشته ۶۶۵ بیمار کووید۱۹ در کشور جان خود را به دلیل این بیماری از دست دادند.
افزایش تقاضای خرید بلدرچین با شیوع کرونا پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه پرورش بلدرچین کشور از افزایش تقاضای خرید بلدرچین با شیوع کرونا خبر داد.
چرا بیماران کووید قارچ سیاه می‌گیرند/ کرونا علت بروز قارچ سیاه نیست پایگاه خبری لقمه: نمی‌توان گفت که خود ابتلا به کووید، منجر به این بیماری می‌شود، بلکه تجویز داروهایی که برای درمان کووید پیشرفته می‌دهیم و سیستم ایمنی را تضعیف می‌کنند، منجر به این موضوع می‌شوند.
صفحه 3 از 13  قبلی   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف میگو از لخته شدن خون پیشگیری می‌کند کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علو...

  کدام گروه خونی خطر ابتلا به "دیابت" را افزایش می‌دهد؟ در یک بررسی جدید آمده است برخی از انواع گروه‌های ...

  افراد کم خون، همراه با غذا آب لیموی ترش تازه مصرف کنند یک مشاور تغذیه و رژیم درمانی ضمن تصریح این مطلب که...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اولین دایناسور‌ها چه چیز‌هایی می‌خوردند؟ پایگاه خبری لقمه: پژوهشگران دانشگاه «بریستول» انگلیس در مطالعه اخیرشان کشف کردند اولین دایناسور‌ها تمایل داشتند چه چیز‌هایی بخورند.
خطرات سس‌ و فست‌فودها برای مبتلایان به آسم آسم بیماری التهابی و انسدادی راه‌های هوایی است که با سرفه‌های مکرر، خس‌خس سینه، تنگی نفس، محدودیت فعالیت و افزایش دفع خلط به دنبال تماس با دود سیگار، مواد نگهدارنده و رنگی موجود در سس‌ها، فست‌فودها،‌ ژله و بستنی ایجاد می‌شود.
بهترین روش پخت موادغذایی کدام است؟ پایگاه خبری لقمه: پختن نه تنها مزه، بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود می‌بخشد، بلکه می‌تواند قابلیت هضم آنها را نیز افزایش دهد، البته به شرط آن که روش مناسب پخت رعایت شود.
وضعیت تغذیه مردم در ایران در ایران چگونه است؟ پایگاه خبری لقمه: آخرین تحقیقات در زمینه تغذیه مردم ایران نشان می‌دهند که ایرانیان با کمبود شدید روی و اضافه وزن در گروه‌های سنی مختلف روبرو هستند؛ موضوعی که لزوم توجه و برنامه‌ریزی برای پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی و همچنین برطرف کردن کمبود ریزمغذی‌ها را نشان می‌دهد.