احتمال فساد زودرس شیرهای کیسه‌ای در هوای آزاد زیاد است


بابک عشرتی، رئیس مرکز بهداشت استان مرکزی با بیان این مطلب گفت: با توجه به گرم شدن هوا، مغازه داران شیرهای پاستوریزه کیسه‌ای را در یخچال نگهداری کنند.

به گزارش لقمه، بابک عشرتی اظهار کرد: خریداران شیرهای پاستوریزه برای حصول اطمینان از سلامت این ماده غذایی بهتر است قبل از مصرف آن را بجوشانند.
وی ادامه داد: توزیع کنندگان و فروشندگان مواد غذایی باید بدانند که تنها تاریخ مصرف بر روی شیرهای کیسه‌ای در صورتی که شرایط نگهداری آن مناسب نباشد کافی نیست و قرار گرفتن کیسه‌های شیر در دمای بالا موجبات تغییر کیفی و زیان بار بودن آن برای سلامت را فراهم می‌کند.
رئیس مرکز بهداشت استان مرکزی خاطرنشان کرد: شیر یکی از مواد غذایی مهم در سبد تغذیه روزانه خانوار است و رعایت نکات بهداشتی در تولید، توزیع و مصرف آن از اهمیت خاص برخوردار است. 
عشرتی ادامه داد: گروه شیر و لبنیات به عنوان یکی از منابع اصلی و پایه‌ای در تامین کلسیم و ویتامین دی مطرح ‌است و مصرف روزانه دو لیوان شیر و یا معادل آن از گروه لبنیات برای سلامت هر فرد ضروری است.
وی از شهروندان خواست عدم نگهداری شیرهای کیسه ای پاستوریزه در یخچال مغازه‌ها را به واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت اطلاع دهند.


نقل از :فارس

کد: 1031 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۹ تير بازدید: 2753 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
2 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 وضعیت دارو و شیرخشک در کشور چگونه است؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
4 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
5 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
6 قاچاق شیرخشک به چه دلیل رخ داد؟ ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
7 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
8 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
9 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
10 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
11 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  8 ریزه کاری مهم در آشپزی لقمه: آشپزی خوب و موفق ریزه کاری های زیادی دارد. د...

  11 عامل تغذیه‌ای اثرگذار بر افسردگی افسردگی یكی از شایع‌ترین مشكلات بهداشت روان است. ا...

  دلایل سردرد و روش‌های درمان آن از دیدگاه طب سنتی یک متخصص طب سنتی سردرد را یکی از بیماری‌های شایع د...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سلامت قلب با مصرف انگور محققان بر اساس نتایج تحقیقات خود گفتند که مصرف انگور قرمز خطر ابتلا به دیابت و بیماریهای قلبی را در افراد کاهش می‌دهد و برای بسیاری از بیماریها مفید است.
شیرین کام بدون کالری زیاد کوچک و بزرگ ندارد. همه ما کمابیش عاشق طعم شیرین هستیم و خوردن شیرینی، نوشابه، بستنی و غیره را با هیچ‌چیزی در دنیا عوض نمی‌کنیم. البته خودتان بهتر می‌دانید که مصرف زیاد قند و شیرینی‌جات و نوشیدنی‌های شیرین برای سلامتی خوب نیست و مصرف بیش از اندازه این قبیل خوردنی‌ها زمینه ابتلا به چاقی و خدای نکرده دیابت نوع2 را فراهم می‌کند.
یک روز با عوامل سریال برادرجان در میدان تره بار/پرتغال خوردن به سبک میدونی ها پایگاه خبری لقمه: سریالی که با هدف حق طلبی و تاکید بر حق الناس توسط سعید نعمت الله نوشته شد.
شرایط لازم برای درمان چاقی با جراحی یک متخصص و فلوشیپ جراحی چاقی معتقد است که اگر معایب چاقی و معایب عمل جراحی را برای مقایسه با هم در دوکفه ترازو قرار دهیم، بدون شک معایب چاقی سنگین تر خواهدبود.