به گزارش لقمه، بابک عشرتی اظهار کرد: خریداران شیرهای پاستوریزه برای حصول اطمینان از سلامت این ماده غذایی بهتر است قبل از مصرف آن را بجوشانند.وی ادامه داد: توزیع کنندگان و فروشندگان مواد غذایی باید بدانند که تنها تاریخ مصرف بر روی شیرهای کیسهای در صورتی که شرایط نگهداری آن مناسب نباشد کافی نیست و قرار گرفتن کیسههای شیر در دمای بالا موجبات تغییر کیفی و زیان بار بودن آن برای سلامت را فراهم میکند.رئیس مرکز بهداشت استان مرکزی خاطرنشان کرد: شیر یکی از مواد غذایی مهم در سبد تغذیه روزانه خانوار است و رعایت نکات بهداشتی در تولید، توزیع و مصرف آن از اهمیت خاص برخوردار است. عشرتی ادامه داد: گروه شیر و لبنیات به عنوان یکی از منابع اصلی و پایهای در تامین کلسیم و ویتامین دی مطرح است و مصرف روزانه دو لیوان شیر و یا معادل آن از گروه لبنیات برای سلامت هر فرد ضروری است.وی از شهروندان خواست عدم نگهداری شیرهای کیسه ای پاستوریزه در یخچال مغازهها را به واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت اطلاع دهند.